Dan Brown, "Codul lui da Vinci"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Carmenutza,eu nici la banca nu am reusit sa ajung,dar ma chinuiesc
Oricum,m-am apucat de lectura,am devorat deja jumatate de carte ,si eu zic ca ajuta sa citesti cartea inainte.
Maine ma lupt iar cu portile alea!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Lume,
am innebunit de tot...am trecut de banca,am gasit contul,am sunat la un tip ne-a trimis la o adresa , am fost si acolo...dar deja nu mai stiu ce caut asa m-am ametit,...parchmentul...a mai ajuns careva pana aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Laura, pe site-ul editurii (doubleknightbooks) trebuie sa dai cumva de Jonas Faukman... incearca sa ii trimiti un mail

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Da' se poate merge pe mai multe planuri? Eu la licitatie m-am blocat si m-am dus pe site-ul editurii, i-am trimis un email lui kaufman mi-a dat mesaj cu ce nume si parola sa ma loghez, am ajuns la site-ul secret unde-i cheia cu profetia dar nu stiu sa descifrez cheia.
Am mers pe drumul bun?
Am rezolvat-o si cu licitatia, io o luasem pe scurtatura dupa indicatiile lu' Catalina da' tot la cheia aia am ajuns.
Cata, tu ai dezlegat cheia?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by Laura _Oprescu

Lume,
am innebunit de tot...am trecut de banca,am gasit contul,am sunat la un tip ne-a trimis la o adresa , am fost si acolo...dar deja nu mai stiu ce caut asa m-am ametit,...parchmentul...a mai ajuns careva pana aici?

Laura

am gasit nr. dar chiar sa sun nu m-am gandit...habar-n-am din ce tara este nr....cum ai sunat?

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Ma bag si eu un pic cu o intrebare. Exista o versiune romaneasca sau macar franceza? Ca engleza mea nu e asa de avansata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Da' se poate merge pe mai multe planuri? Eu la licitatie m-am blocat si m-am dus pe site-ul editurii, i-am trimis un email lui kaufman mi-a dat mesaj cu ce nume si parola sa ma loghez, am ajuns la site-ul secret unde-i cheia cu profetia dar nu stiu sa descifrez cheia.
Oana_B

Oana, cheia are cite doua linii orizontale si transversale care se intersecteaza. Astfel, se formeaza niste dreptunghiuri cu 4 laturi, 3 laturi, 2...si in interiorul lor sint litere...Daca suprapui aceste dreptunghiuri pe cele din Profetie, vei vedea ca fiecarui punct ii corespunde cite o litera...incercuiesti litera si tot asa...

Nu stiu daca m-am facut inteleasa...Mai intreaba-ma...

Vei vedea ca singurul dreptunghi cu 4 laturi e QRST...Deci prima litera din profetie va fi T.

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Multumesc irimell sa vad ce isprava fac mai departe:)))
Carmenutza, e in State numarul ala cred ca e prefix de New York da' nu-s sigura. Daca nu ai cum sa suni, la telefon este Kaufman care te trimite la site-ul editurii ce-l dadu Catalina (doubleknightsbooks.com)
Boala grea dom'le jocul asta m-am culcat la 3 dimineata din cauza lui

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Cand terminati mai am unul tot cu Codul lui da Vinci

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am ajuns pe site-ul editurii, dar n-am inteles ce trebuie sa fac acolo. Imi spune si mie cineva?

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput