Mamici din Arad...???(19)
Raspunsuri - Pagina 6
anto spune:
Lcrez doar patru ore .Mi-e destul ,ca am si acasa destul de lucru.Acum iarna nu prea e e lucru .Eu o invidiez si mai tare pe Alina ,ca eu i-mi vad parintii o data la doi aniMi-e asa dor de ei,cu toate ca vb zilnic la telefon .Dupa ce vb parca mi-e si mai tare dor .
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Noi mergem la parinti tot la 3 saptamani.Ne place tare mult acolo,mai ales lui Dragos si ne e dor de ei.Uneori mergem la 4 saptamani sau chiar 5(mai rar) si mi se pare ca a trecut foarte mult timp.Mai mergem si la bunica mea din partea lui maica-mea(doar ea mai traieste dintre bunici),ea sta aproape de parintii mei,in prima localitate dupa a lor.Se bucura saraca ca mai mergem s-o vedem,mai ales se bucura sa-l vada pe Dragos.
Anto,tu nu ne pui ceva poze? Hai,mai ca s-o vedem si pe Deni si sa io arat lui Dragos.Nu poate sa faca Deni poze cu telefonul?
Tanja,sanatate multa lui Stefan,sa se faca bine cat mai repede.
Alina,parintii tai unde sunt? Poate ne-ai mai spus si n-am fost eu atenta.
Fetelor,da' a venit iarna nu gluma.E foarte frig afara,mai lipseste zapada doar.Speram sa ninga de Craciun.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Salut!
magda, chiar ca ati cheltuit o tona de bani, dar la urma urmei nu asta conteaza, voi sa fiti sanatosi ca de finalizat aveti timp cacalau, vorba Alinei, pana se marita Biuta, haha cata apa mai trece pe Mures! Cu scolile cum merge?? La fel de silitoare ai ramas???
Hoho Anto te cred ca iti e dor de ai tai, la cat de rar va vedeti! Ce faceti, mergeti vara viitoare la ei sau vin ei in tara?? Dar unde stau, ca stiu ca mi-ai mai spus dar vorba lu' Clau meu, am memorie scurta, tine doar 6-8 ore
Tanja, imi pare tare rau sa aud ca situatia voastra se complica tu concentreaza-te doar la voi, adica la tine si la Stefanut si de restul sa te doara in cot, ca sti cum e si cu dragostea asta, decat sa o ai doar de dragul de a o avea mai bine NU...
Alina, sa sti ca si aici a nins ieri asa vreo cateva minute, dar a fost tare tare frumos
Totusi ne vedem vineri?? Sunt de acord sa ne vedem la clubul ala! ca m-am intalnit azi si cu Ioana(intamplator) si m-am gandit ca daca mergem acolo poate vin si ei cu Alesio...ca s-ar putea sa nu am nici eu cu cine sa-l las pe Raul si vom fi nevoiti sa-l luam cu noi pentru ca sincer nu as vrea sa-l las pe Clau acasa ca nici el nu a mai iesit de mulllllllllltttttttttt si mi-ar si placea sa vina si el...
Diana, hormonii is de vina
Gabi, Li, Dita????
Va pup!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
gabitzica spune:
Fetelor, ar fi super sa mergem si cu copiii. "Cuibul cocorilor" e un restaurant pe str. Cocorilor, au mancare foarte buna si pizza acolo si nici nu e scump. Noi am fost de 8 martie cu Tudor acolo si n-am avut nici o treaba cu el. Exista un separeu, o alta incapere pentru copii, unde e o masa mare si ceva topogan ca la Mc Donalds. E bine ca nu se fumeaza si putem sta si cu copiii. Eventual sa stabilim exact cand ne intalnim si sa trec pe acolo sa facem rezervare, ca acolo se tin si chefuri pentru cei mici.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Salutica!
Pai eu nu stiu ce sa zic, dar daca nu ne trece raceala noi nu venim ca nu vreau sa va imbolnavim pe voi si pe copilasi...ca noi, adica eu si Clau suntem tot mai bolnavi...Raul insa e parca parca mult mai bine...oricum mai e pana vineri...mai vorbim si va spun
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma
gabitzica spune:
Clau,sa luati echinaceea, ca in trei zile va trece! Si eu si Cipri am fost racitisi ne-a trecut foarte repede. Eu am avit puroi in gat, am luat o saptamna antibiotic si dupa trei zile iar m-a durut. De cand am luat echinaceea nu mai am nimic. Pentru dureri de gat am facut gargara de 2-3 ori pe zi.
www.stoc-studio.ro/tudor
Claudelu spune:
Azi i-am zis la Clau sa ia echinaceea..pai si eu tot cu gatul sunt in pioneza, si cum nu-mi plac medicamentele, fie ele antibiotice sau nu, am facut doar gargara...sper sa ne treaca, ca tare as vrea sa iesim si noi putin...
Dar daca mergem cu bb atunci cred ca ar fi mai bine sa ne vedem mai devreme, pe la 7, nu???
Si sa vedem cine vine!!!
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Sunt de acord si eu sa ne intalnim vineri la Cuibul Cocorilor.
Eu propun sa ne intalnim la ora 18. Ce parere aveti?
Atunci venim cu sotii si cu copilasii.
Clau,tu pune-te pe echinaceea sa-ti treaca raceala pana vineri si sa nu te prind ca vii fara Raul.
Spune-i si la Ioana daca poti si daca vrea sa vina.
Fetelor,sper ca veniti cu copiii!
Mai fetelor ce-i cu voi ca n-ati mai intrat pe-aici? Li,Dita,Flavia,Cristina????????
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
gabitzica spune:
Si eu sunt de acord cu ora 18. Bineinteles ca vin cu Tudor si cu Cipri, daca reusesc sa il desprind de calculator, daca nu
www.stoc-studio.ro/tudor
dianapatrik spune:
Na salutare!Eu abia azi am citit subiectul asta,cam cu intarziere,si m-am gandit sa scriu si eu.Nu sunt chiar din Arad ci dintr-o localitate de langa dar am umblat multisor prin Arad.Oricum e un oras frumos zic eu..Nu am apucat sa citesc toate raspunsurile,dar daca o puneti de o intalnire de sarbatori,cine stie ,poate apar si eu cu al meu copil.
si
diana&patrick