Mamici din Arad...???(19)
Raspunsuri - Pagina 5
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina33
N-avem nimik mai Alina, Claudelu ii obo si se supara repede.
Somn usor!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Nu sunt obo si nici nu ma supar repede si cele care ma cunosc stiu cum sunt...dar daca tu zici, fie
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
Ceau fetelor.BRRRRRR,ce frig e afara!
Noi acum plecam la Bihor.Calin merge la o inmormantare la Salonta si pe mine si pe Dragos ne lasa la mama mea.
Ne "vedem" diseara tarziu.
Va doresc o duminica placuta!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Ceau fetelor.BRRRRRR,ce frig e afara!
Noi acum plecam la Bihor.Calin merge la o inmormantare la Salonta si pe mine si pe Dragos ne lasa la mama mea.
Ne "vedem" diseara tarziu.
Va doresc o duminica placuta!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
Duminica placuta si voua!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
Am ajuns pe la ora 20,30.
Fetelor,da' aici nu a nins deloc? Acolo a nins foarte tare si s-a si depus putin.Ningea cu fulgi mari .Dragos a fost foarte incantat de zapada ca anul trecut nu stia el prea multe cand a nins.Abia l-am putut tine in casa,vroia doar afara.
Voi ce faceti fetelorrrrrrrrrr?
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
DianaR spune:
Salut fetelor, cam tacute astazi...
Alina M astazi aici a fulguit, mai mult ca o ploaie inghetata, asa in reprize scurte.
Claudelu si Alina ce v-ati aprins asa, mai fetelor?
Va las ca ma tot bate la cap barbata-miu ca are nevoie de calculator.
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
maggda spune:
Buna seara la toata lumea!Mai fetelor dar scrieti intr-un ritm...nu pot sa tin pasul mai ales ca nu avem net pe cablu, e nasol...
Cristina, demisolul l-am inchiriat la niste tineri care acum si-au deschis o croitorie.Le-a placut f mult spatiul, au asteptat din iulie pana in noiembrie sa-l finisam, dar a iesit super.Le e greu si lor acum ca sunt la inceput de drum dar sper sa-i ajute D-zeu sa reuseasca.
Chiar daca in casa nu am finisat nimic pt ca pur si simplu nu mai avem bani de asa ceva toata familia e super bucuroasa.La finisaje nu vreu sa ne grabim .Am muncit atat de mult sa ne facem o casa asa de mare si acum sa finisam aiurea ar fi pacat asa ca deocamdata shedem si putem banii la ciorap ca numai o usa de dormitor cum imi place mie costa 245 euro.Exista un singur inconvenient la casa mare:faci la kilometri...sa-ti ajunga si vorba aceea suntem doar pe parter.Bia e super fericita, cand vine de la gradi se schimba de hainute si directia la joaca in curte, se plimba cu bicicleta, cu trotineta, se joaca cu cainele, iar eu imi fac linistita treaba in casa.
Claudia poze cu casa voi face pe filmul care e acum in aparat.Poate face Calin cu telefonul cand vin saptamana viitoare la noi.Sa vedeti cum arata o usa cu 34 milioaneAstea sunt preturile, bine ca am ridicat-o ca pana la pensie o tot finisam ca nu fuge nimeni dupa noi
In rest sunt super ocupata cu scoala asta manceo binele.Cica o face de 4 ani caci asa e si la Cluj.Ma apuca menopauza mergand la scoala.
Va pupicizez pe toate, mai intru si maine
alinamoro spune:
Ceau Magda!
Mai da' ce preturi ne zici ca ma holbez bine,mai ales ca mi-e somn. Abia astept sa vad si eu ce-ati facut pe-acolo.Las' ca terminati voi si cu finisajele,bine ca v-ati mutat.
Mai vorbim la telefon sa vedem cand mergem la voi.
Pupici!
Diana,si pe mine ma stresa barbatu-meu cu calculatorul,dar acum e mai obosit seara si nu mai are chef sa mai stea la calculator ca sta la lucru destul.Si eu nu ma supar!!!!
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
alina33 spune:
Helo,Magda draga bine ca v-ati putut muta.Finisari puteti face atita timp cit le faceti cum vreti si nu la repezeala sa va para rau.Pina se marita Bianca tot aveti timp
Diana iaca ne-am aprins si noi si sper sa ne treaca pina ne
Ioana ce mai faci?Intri pe modem sau mergi la cunostinte si ne scrii ca nu mai stiu?!Ce mai face Alesio?
Dragos inca mai are muci si ne chinuim de 3 ori pe zi sa ii scoatem cu pompita dupa ce facem puf cu sprayul.Si sunt incapatinati ca se duc inapoi.
Anto ce mai faci dragutzo,nu ne-ai spus ca te-ai angajat din nou!!!!
Alina,te invidiez ca ii vizitezi asa des pe ai tai.Si mi mi-ar placea sa se mute odata ai mei sa ne vedem mai des.
Linda pe unde bintui?
Poate ninge si la noi de Craciun
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
tanja spune:
Buna fetelor,
Cu toate ca am net tot nu tin pasul cu voi,chiar daca as vrea am atatea probleme ca nu imi mai arde de nimic.Pe zi ce trece devin tot mai mari problemele legate de sotul meu si amanta lui.Dra sper sa rezist atat psihic cat si fizic,pentru Stefan.Stefanel imi e bolnav si acum ,are bronsita iara acum e sub tratament si sper sa se faca bine repede.
In rest totul e binisor,afara e asa de frig ca nici nu iti vine sa te dai jos din pat apai din casa.
Va pupic fetelor si mai vb.
anto spune:
Tanja,se pare ca problemele tale sunt f. serioase .I-mi pare f.rau,probabil nu se mai poate salva nimic.Cat poti gandeste-te pozitiv si incearca sa le rezolvi cumva in favoarea ta .Stii la ce ma refer.I-mi pare rau de Stefanel ca e bolnavior ,multa sanatate si mai tine-ne la curent sa stim ce se mai intampla cu tine.Orice ar fi sa nu pleci din casa ,ca e dreptul tau sa stai acolo.
Numai bine