Mamici din Arad...???(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Anto, dar chiar ca e ciudata reteta asta! da, ceva lichid nu trebuie acolo, sa lege putin "prafurile"??

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anto,interesanta prajitura asta,mi-am copiat-o si eu. A fost buna?
Eu tot imi copiez retete de aici de pe forum,dar nu prea mai apuc sa le fac.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am zis ca va povestesc prin cate am trecut saptaman asta si care inca nu s-au incheiat, din pacate...cumnata mea, adica sora lu' Clau s-a tot simtit rau de cateva saptamani incoace, mai exact de vreo 2...vara asta a fost in vacanta prelungita in elvetia si acolo i-a cazut un aspirator de masa direct in cap...acum cu toate durerile de cap soacra-mea a crezut ca probabil e de la aspirator...s-au dus, au facut o tomografie, totul fain frumos...n-are nimic...intrebarea era, de unde durerile de cap si starea ei care era tot mai nasoala??/ au inceput sa faca tot felul de analize...concluzie: hepatita B cronica...si sa nu va spun ca anu trecut Teo a fost suspecta de hepatita, internata in spital si dupa 3 zile externata cum ca nu are nimic decat o mare lipsa de CA...marti dimineata, hopa la Timisoara la clinica, dupa ce in arad medicii s-au purtat mizerabil, le-au plimbat de la unu la altu fara nici un rezultat...sa continui, la Timisoara alte analize...bun, clar hepatita B, dar suspecta de hepatita C ...va dati seama ca la un astfel de diagnostic nu mai aveam replica si nici putere...de cateva zile plang intr-una ca disperata, Clau e ca si nebun...in fine...acum e internata la spitalul judetean, tipic romanaesc intrun loc cu cei bolnavi cu hepatita A...azi i-au venit o parte din rezultatele analizelor facute la timi si acum a inceput nebunia...medicii se contrazic, unu ba ca e doar purtatoare a virusul, care nu e activ, altu ca e nu e purtatoare si ca hepatita e activa...cele pentru hepatita C inca nu au venit, dar ma rog la D-zeu sa nu fie nimic, sa fie doar speculatiile medicilor...ea pe 4 decembrie face 18 ani...ma ingrozeste gandul ca in cazul in care se adevereste ca are si C-ul toata viata va avea un regim fff strict si va fi sub medicatie...si imi vine sa inebunesc cand ma gandesc cat e de scump acest tratament si cate formalitati ca sa-ti plateasca asigurarea tratamentul Va dati seama ca sunt bulversata si sincer nu as fi avut nici un chef de intalnire...suntem demoralizati si ne rugam la D-zeu sa ii dea sanatate!!!!
va rog sa ma intelegi daca voi intra mai rar!!!
Va pup si va doresc toata sanatatea de pe lume, atat voua cat si copilasilor vostri!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau,imi pare tare rau de sora lui Claudiu.Intradevar,hepatita B si C nu sunt tocmai "frumoase",dar poate sa o duca zeci de ani si sa nu aiba probleme sau se poate decompensa oricand. Noi am avut o pacienta care a dus-o cu hepatita C 30 de ani(de cand a depistat-o,cine stie de cand o avea).Cred ca pentru tratamentul cu Interferon trebuie multe formalitati facute si trebuie asteptat mult.Vezi ca este un subiect deschis la "Discutii generale" - hepatita C.
A fost internata in spital,i s-au facut transfuzii,a fost la stomatologie...? Cel mai frecvent se ia din sange.
Stiu un medic foarte bun in Timisoara,are cabinet privat si merge doar cu programare,DR.Sporea il cheama.Lucreaza si la spital,dar acolo e foarte aglomerat.Daca vrei iti scriu nr,de telefon,dar numai la lucru il am.
Poate ne spune Diana mai multe de el si de hepatita C!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, imi pare foarte rau de cumnata ta, saracuta e asa tinerica si nu merita asemenea soarta... bine ar fi sa se insele medicii
Eu personal nu stiu prea multe despre hepatitele astea, care cum sunt A,B sau c, striu ca a e forma cea mai usoara, si banuiesc C este cea mai rea, nu? Dumnezeu sa-i dea sanatate si voua putere!
Raul, cum se simte??

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Alina, mersi mult! Nus tiu exact numele medicului dar parca asta era cel la care a fost la Timi! S-au dus recomandata de ceva doctorita din Arad, cunostinta de-a lu soacra-mea, care la randul ei a sunat un alt medic din Bucuresti de la Cantacuzino si ala le-a facut "lipeala" la Timi...incurcata poveste! Oricum e trist numai cand te gandesti ca are doar 18 ani, ca majoratul si-l face in spital, plus ca e in perioada bacului si tot tacamul...plsu ca din cate am citit pe net, posibilitatea ca viitorul ei copil sa aiba este fffffff mare si ma doare sufletul cand ma gandesc ca ea ne spunea noua ca abia asteapta sa mai creasca, sa se marita si sa faca copilasi E o scumpa!
A avut chiar si interventii chirurgicale si probabil ca de acolo a luat!
Am vazut ca se discuta pe forum, am urmarit dar nu vreau sa fac publica povestea...de fapt am facut-o deja, dar eu pe voi va consider prietenele mele si am simtit nevoia sa ma descar, dar acolo NU! Voi urmari discutia si daca Diana e draguta poate imi va spune mai multe!!

P.S: scuze miile de greseli dar nu am chef sa il mai iau la purecat! Intelegeti voi ce am scris!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Raul, cum se simte??

www.stoc-studio.ro/tudor

Raul e un mare bandit, ieri a zis prima data BA BA...a fost mortal, s-a uitat la mami si a zis baba si buuuu...mai avem muci, dar macar nu are febra si e vesel....
Ieri mi-a crescut inima de bucurie...am fost plecata cu trebuir prin oras, el a ramas cu mama, iar cand am ajuns la usa, mama i-a spus la Raul ca sunt la usa...am auzit tot ce i-a spus mami lui...cand am intrat numai putea saracu de fericire ca ma vede, a inceput sa strige prin casa, sa intinda mainile dupa mine...am zis ca-l manc tot...pana acum nu am simtit ca ma iubeste, de fapt ce pot cere unui bb, dar ieri nu va spun ce am simtit! Manca-l-ar mama pe el de gras!

Tudor, se mai uita urat la babe???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Clau sanatate multa cumnaticii tale!
Anto e tare dubioasa praji a ta.Eu nu stiu ce praji sa comand sa faca soacra-mea ca atunci cind face ea le comand pe cele care imi plac si sunt mai pretentioase.In general fug de cele cu crema de unt ca nu-mi plac deloc.Data trecuta am mincat ecler si sunt excelente.
Mai incep sarbatorile si parca m-am saturat tot aceleasi praji sa fac.A stiu, saratele o s-o pun sa faca....
Alina mi-am adus aminte ca m-ai intrebat in cite luni e sora mea.Face 6 luni.Diferenta dintre verisori va fi de 11 luni.Intre noi doua e 1 an si 10 luni diferenta.Tot stau si ma gindesc cum s-o fi descurcat saraca mama cu noi.N-aveau decit 3 luni matern si cica o mai lungeau cumva pina la 6 luni.Apoi cu bona.
Anto dragutzo n-am stiut ca de la vaccin ai fost bolnavioara
Azi noapte iar a fost miriit Dragos .M-a trezit la 2 la 4 la 5.30.L-am mai chinuit un pic cu sprayul si pompita si tare s-a mai suparat.Era,este si rosu in obraz cred ca o sa ii dea un dinte da inca nu vad si nu simt nimic.Temperatura n-a facut.Sper sa nu faca.El intotdeauna face ceva in ziua de vaccin.Sunt un pic chioara de somn.
Tania cum se mai simte Stefan?Dar tu?
Flavia cum mai esti cu acupunctura?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut fetelor!
Vladutz a facut aseara si azi-noapte febra (38,1-38,4) ma gandesc ca de la vaccin pentru ca virgula cu mucisorii stam mai bine. Toata seara a fost supermaraici, el care adormea la 9 a plans aproape in continuu pana la 10,30 cand in sfarsit a reusit Vasile sa-l adoarma. Noaptea s-a trezit la 2 si pana la 4 a plans si s-a marait si apoi la 6 si insfarsit la 9,30. Acum e ceva mai bine,nu e el vesel ca de obicei, e maraici dar nu are febra si nici prea multi mucisori. Sper ca a fost doar de la vaccin si ca nu se mai repeta...

Claudelu, imi pare foarte rau de cumnata ta. Hepatitele B si C sunt boli serioase si daca sunt si combinate atunci e si mai rau. De unde le-ar fi putut lua: operatii, transfuzii, injectii, tratamente stomatologice, tatuaje, peercing cu instrumente nesterilizate, avort, contact sexual (mai ales B). Oricum cu mare probabilitate ca daca le are pe amndoua sunt din aceeasi sursa. Daca este doar B, sansa de a face hepatita cronica (HC) este de 10%, si din cei cu HC 1-2% vor face ciroza. La hepatita C riscul de cronicizare este de 50-80%!!! si din cei cu HC 20-50% ajung la ciroza in 10-20 ani. Naspa, mai ales daca sunt combinate. pentru diagnosticul prezentei virusului, stadiul bolii si decizia de tratament se fac o serie de analize legate de virusi: markerii virali si de ficat (inclusiv clasicele transaminaze) dar analiza care orienteaza cel mai bine despre stadiul bolii este biopsia hepatica. La cei cu anticorpi anti virus C este de multe ori singura analiza care da adevarata gravitate si decide tratamentul. Daca mai vrei amanunte, trimite-mi un PM eventual cu analizele ce i s-au facut si o sa vad ce pricep din ele.
Dr. Sporea este intr-adevar cel mai bun gastroenterolog din Timisoara, extrem de ocupat, dar abordabil la cabinetul particular. Foarte bine ca ati mers la el. De cei din Arad nu prea pot sa-ti dau relatii ca nu prea am o parere clara. Dr. Miutescu ar fi cel mai renumit... Unde e internata la Judetean? La infectioase din moment ce sta cu cei cu hepatita A? Esti sigura?

Alina si Gabitza, Vladut doarme in sac de dormit de pe la 3-4 luni, nu am avut nici o problema sa-l obisnuiesc cu el si am mai multe tipuri, pe toate le accepta. Drept ca Vladutz sta cuminte in patutul lui, unde l-am pus acolo il gasesc, doarme numai pe spate si eventual intoarce capusorul, dar el sa se intoarca nicicum.

OK. Astept intrebari. V-am pupat.

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Dr. Miutescu ar fi cel mai renumit... Unde e internata la Judetean? La infectioase din moment ce sta cu cei cu hepatita A? Esti sigura?

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Tocmai la Miutescu au fost, tocmai ca soacra-mea a aflat ca e cel mai renumit din Arad, dar nu vreau sa-ti spun cum au fost tratate de acest renumit medic ...Da, sunt sigura, e la Judetean, la boli infectioase alaturi de cei cu hepatita A
Oricum mersi mult de tot de raspuns! deocamdata nu stiu nimic nou, astept sa ne sune soacra-mea si sper din suflet ca vestile sa fie bune!

Mergi la inceput