Mamici din Arad...???(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor cu bb-ii bolnaviori,sunt de acord si eu sa amanam intalnirea pe saptamana viitoare,poate vine si Magda si Flavia.Vad ca nici Clau nu a mai dat nici un semn,poate are ceva probleme cu internetul!?

Alina33,poti face vaccinul antigripal,numai sa nu ai febra.Succes la vaccin la Dragos!Alina,eu am mai luat pentru gat Oropivalone,se sug 3-4 pe zi si jumate de ora dupa nu mai mananci si nu bei apa.Le poti lua de la farmacie.

Gabi,Dragos toata noaptea doarme descoperit.Nu stiu nici eu ce sa mai fac cu el,sac de dormit nu vrea.Uneori ma trezesc noaptea si il mai acopar,dar de multe ori daca sunt obosita nu ma mai trezesc si atunci pana dimineata tot descoperit e.El se intoarce si doarme in toate directiile.

Revin mai tarziu sa vedem ce facem cu intalnirea.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,si eu am fost ieri la doctor si bine ca am fost.Se pare ca am sinusita,cred(ma doare sub ochi,pometii) si pt. ca am cu inima am primit antibiotic(amoxicilina) si acum ma tratez.Nu mi-e foarte rau,ma doare un pic capul si din cind in cind imi curge nasul,dar ma simt ca o placinta.
Flavia dulce,ai grija de tine.Imi pare rau de cite probleme aveti,dar lasa ca sunt sigura ca o sa se intoarca toate pe fagasul normal.Insanatosire grabnica tie si sotului tau.
Insanatosire si la toti bb-ii mici si dulci.Si cite un prin internet(fara sinusita) de la mine.
AlinaM.,pacat ca nu am stiut ca au fost atitea filme indiene,ca sigur as fi venit in Ro. sa le vad.Mark mi-a comandat DVD-ul cu filmul indian si de ieri de cind am primit DVD-ul tot ma uit la el(merge "numai" 4 ore).Mie tare mult imi place de el(dar intotdeauna mi-au placut astia mai inchisi la culoare desi Mark ii blond cu ochi albastri!!!).
Eu va las acuma si mai intru mai tirziu.Va pupic.

LindaG

http://community.webshots.com/user/lindaparmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetele, eu saptamana viitoare nu pot, cel putin nu in week-end, ca mergem la Moneasa.
Nici Tudor nu stiu daca este chiar racit, ca nu tuseste, nu are febra, doar un pic de muci. Si eu l-am scos afara, sa fie din cauza frigului? Eu ii dau Nurofen, fac bine oare? Mai ales ca avem probleme si cu eruptia dentara. cred ca in curand o sa-i iasa maselute.
Alina, m-am gandit si eu sa-i iau sac de dormit, dar mi-e frica , asa cum zici, ca nu o sa stea in el.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Fetele, eu saptamana viitoare nu pot, cel putin nu in week-end, ca mergem la Moneasa.
Nici Tudor nu stiu daca este chiar racit, ca nu tuseste, nu are febra, doar un pic de muci. Si eu l-am scos afara, sa fie din cauza frigului? Eu ii dau Nurofen, fac bine oare? Mai ales ca avem probleme si cu eruptia dentara. cred ca in curand o sa-i iasa maselute.
Alina, m-am gandit si eu sa-i iau sac de dormit, dar mi-e frica , asa cum zici, ca nu o sa stea in el.

www.stoc-studio.ro/tudor

Gabi,eu i-am luat anul trecut la Dragos sac de dormit si nu a dormit nici macar o noapte in el.L-am luat de la Regalo si am dat nu stiu cate sute de mii pe el,acum il fac cadou la o verisoara care a nascut.
Nu trebuie sa ne intalnim neaparat la sfarsit de saptamana,ne putem intalni in orice dupa-masa,din partea mea.Sa vedem ce mai zic si celelate fete.Eu as fi de acord si maine,dar nu stiu care vom fi,eu,tu si Alina!? Nu stiu ce-i cu Clau de nu a mai scris ieri si azi.Ea era de acord cu intalnirea,dar si raul era putin bolnavior.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor.
Stefanelul meu este mai bine,dar inca mai este bolnavior.Cred ca a fost mai mult decat o bronsita.
La noi este vremea sa mai incalzit putin ,dar seara este un frig de nici nu iesi din casa.
Va pupam si va uram o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica!
Imi pare rau sa aud doar vesti proaste...din pacate nici ale mele nu sunt roze...suntem pe "birsca", vorba lu' Clau...sunt cobza de raciti si din pacate nu avem cum sa venim...luam echinaceea de cateva zile si tot asa suntem, plus ca mie azi mi-au venit si "rusii" si parca am hemoragie, abia pot sta pe scaun...eu as prefera sa amanam intalnirea, ca daca e sa fie maine cu regret noi nu venim
Am avut probleme cu netu si de aia nu am putu intra ieri...
Daca ma simt mai bine intru mai tarziu sa va spun prin cate am trecut saptamana asta, mai exact de cateva zile incoace...
Va pup si mi-a fost tare tare tare dooooooooorrrrrrr de voi!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma

Mergi la inceput

Clau,imi pare rau ca sunteti bolnavi si voi.Se pare ca amanam intalnirea atunci pe saptamana viitoare.M-am gandit eu ca ai probleme cu netul ca nu ai mai intrat.
Te asteptam sa ne povestesti!

Tanja,te salut si il pup pe Stefan. Ma bucur ca e mai bine.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Deci e oficial,o lasam pe alta data.Vedem in asa fel incit si celellalte fete sa poata veni
Mie mi-e groaza de vaccin.Da ma rog o sa il fac.Daci de vreo 2 ani il face si tot raceste.Inainte cind nu il facea nu racea iarna.
Dragos s-a suparat pe sertar ca i-a prins minutele si vreo 5 minute nu l-a mai deschis.Pina acum tot cinta de dimineata a inceputa iar cu tataaaa,mamama,dadadad.Mi-e asa draaaaaaag!
Clau insanatosire grabnica.Si la mine tot ase or fos rusii si tare naspa-i.Da curios ca s-a reglat.Acum vine fix la 28 de zile.Inainte nu-mi venea decit din 2 in 2 luni.
Eu am evitat sa il scot pe Dragos afara zilele astea.Da duminica mem la votat si avem adresa in buletin in Vlaicu asa ca o sa iesim un pic.
Mem la desert la soacra-mea.Ce praji bune ati mai mincat?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

quote:
Ce praji bune ati mai mincat?

Alian,eu mananc maine Dobosh ca fac un mic chef la lucru de ziua mea.
De cand e Dragos nu prea fac prajituri,mai demult faceam in fiecare sambata.Tare m-am lenevit!!!!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Clau i-mi pare rau ca esti asa bolnavioara,mai ia si altceva pe langa echinaceea aia.Mie mi-a facut bine si ceaiul de salvie si inhalatii cu ala cu sara sunt iar bune .
Alina33eu nu am parere buna despre vaccinuri cred ca stii ce mi s-a intamplat anul asta.De la vaccinul antigripal mi s-au tras toate ,cred .Pt.ca si eu de cand l-am facut prima data tot racita am fost ,iar cand l-am facut a doua oara am f.foarte rau,pe urma a urmat cel de meningita de care nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte.Deni trebuia sa faca acum contra difteriei ,tetanus si poliomelita dar nu am lasat-o.Eu una nu mai vreau sa aud de vaccine.
Am facut o praji cu mere ,rezeta am luat-o de aici de pe site,mi s-a parut ciudata ,asa ca am incercat-o sa vad cum e .Se amesteca o cana de faina +o cana de zahar +o cana de gris + o cana de lapte praf.Jumate din praful asta se pune in tava ,pe urma merele razalite si restul de praf.Aiesit destul de buna.Cam ca si un aluat cumva faramicos si crocant.Saratele inca nu am facut ,da fac zilele astea .Acusi ne apucam de bincuiti de craciun.

Mergi la inceput