Bebelusi de iulie-august 2004(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eu nu stiu ce sa mai fac cu constipatia! Pentru ca e a patra zi in care n-a facut caca, i-am pus azi un supozitor si a facut dupa el putin de tot, cat sa mazgaleasca un pic scutecul. (Eu ma asteptam sa faca de sa dea pe afara). Am hotarat sa nu-i mai dau un timp decat lapte si ceai sa vedem ce face.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mitzura...suc de mere inainte sa-i dat lapticul,masaj pe burtica la fiecare pampers schimbat,misca-i piciorusele sus-jos...
Sa auzim de bine

pupici

Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Butterfly...la noi tot asa, mancat pe sponci si luat putin in greutate (noroc ca a avut startul bun) dar buburuza e tare vesela si vioaie.
Are niste bubite ca un varf de ac (mai ales pe fata) ...se vad mai ales afara cand e soare si in casa dimineata in fata ferestrei...
Are si niste ganglioni care imi par mie inflamati dupa urechi!
Noi ne ducem la vaccin luni asa ca am o lista cat o zi de post pentru pediatru!
Spune-ne si noua daca te duci la doctor ce ti-a spus...te rog..:)

Mitzule, masaj pe burtica si miscat picioarele...cum zice pako...daca la voi sucul de fructe nu are efect.
Si daca da semne de dureri de burtica baga un supozitor cu glicerina ca de la unul singur nu se intampla nimic...

Eu nu va spun cat de putin a mancat buburuza de doua zile (50-60ml la o masa!) ca ma apuca deja disperarea...
De unde sa ajunga la 4 pampersi plini?!...
Cred ca e totusi o pata pusa pe mancare, pur si simplu.
Sper sa treaca....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Sa mai dam si noi raportul: azi a inceput sa rada cu voce tare ca pana acum doar zambea.De doua luni mananca doar culcata in pat si dormind, doarme doar cat mananca maxim 10 min. la fiecare masa. Nu a crescut cantitatea de lapte dar macar nu mai mananca sub 100.Am inceput cu supa dar pe invers, intai cu lagumele pasate, nu mananca foarte mult, azi i-am dat doar zeama in biberon si ia placut. Am bagat si mar ras la masa de la ora 18 dar tot este constipata, sucul de portocale nu-i mai place, se stramba, l-am baut eu si intradevar era acru, daca il combin cu mar sau morcov il bea.Cereale dimineata si seara. In rest e cuminte, nu plange, se joaca singurica, scuipa, baga degetele pe gat, doarme toata noaptea, dar la 6 dimineata ,ca o mama obsedata ce sunt ii bag un biberon ca sa castigam o masa ca altfel prima ar fi la 10. De sarbatori plecam la mamaie in Iordania sa o botezam acolo ca o asteapta de-o viata.

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara si de la noi !
Am citit retro.
Bun venit Zoita si pentru instructaj . Sa-ti traiasca bb !!! Vorba lu` sotu`: cei de la maternitate nu ne-au dat cartea cu instructiunile .
Lia - si Giulia rade cde n-are aer cand aude "Somnoarease pasareleee" da` nu stiu ce-i place, ca suna ca naiba cantat de mine
Am fost azi pe afara. Un friiig ... Ce sa zic, e iarna. Giulia a fost carata de tat`su` in scoica, a stat pitita si ghemuita, cu caciula, capison, fular, manusi O nebunie ce i-a placut
In rest, continuam cu foamea mare Mananca la foc continu cate 130 ml, este fff bine, acu` 3 zile abia manca 60-70 ml Timpul de haleala a ramas la 12 minute Nici are nu ia, iar cand se ineaca si-i scot biberonul urla de mama focului.
Cel mai mishto` e cand doarme, Ca zici ca e anesteziata. O poti muta dintr-un pt intr-altul, o poti imbraca, dezbraca, n-are treaba
Mitzura - imi pare rau de bb ca e constipat ... Incearca cum au zis si fetele, inainte de laptic, nu mult, 3-4 lingurite zeama de fruct (porto sau mar).

la voi !!!

Ziceti-mi va rog cand ati introdus fructul cu pulpa !!! Si l-ati facut cu storcatorul de fructe ? Nu s-au inecat pana sa se obisnuiasca ??? ...

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata si de la Iasi!
Tare mult am mai avut de recuperat , dar ne place cind avem mult de citit.
Pt. constipatie, ma laudasem eu ca Stefi face kk de la ceaiul de musetel cu lamaie. A facut 4 zile, apoi iar nu a facut 3 zile. Asa ca am analizat alimentatie mea (o alaptez exclusiv la sin). Si am observat ca daca beau ceai (de musetel cu tei si chimen), indulcit cu miere de albine si cu lamaie, domnisoata face kk. Asa ca beau cite 2 cani pe zi si deocamdata este bine.
Noi am scos-o afara si pe frig. Am pus-o in salopeta de iarna (pt. prima data) si in carut. Adevarul este ca avem un landou foarte fain, si este foarte bine aparata si de frig, dar si de vint. Fular nu-i pun la gurita pentru ca l-ar suge non stop. Sau o iau in ham si inchid si haina mea peste ea. Pina acum nu am avut probleme. In schimb am eu o nelamurire. Cind o duc in ham, face balonase la greu. Sper sa nu-i inghete buzele de la atita umezeala. O sterg eu din 2 in 2 secunde, dar totusi ...

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Avem si noi o intrebare pt. mamicile care alapteaza. Ce program de masa au bebelusi? Stefi are zile cu 5 mese si zile cu 6. Depinde cum se trezeste noaptea. Citeodata se trezeste sa manince la 2:30-3:30, alta data doarme pina la 5:00. In timpul zile maninca cam la 4 ore, rar la 3:30. Ai vostri bebelusi cum maninca?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amironeanu/album?.dir=/c30a&.src=ph&.tok=ph3V4BCBLUsydlKP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
Zoita, Ana bine ati venit! Zoita, multumim pt sfaturi. am cautat pe internet, dar nu am gasit info despre carte decat in franceza. tu in ce limba o ai?

Stefan e racit bocna, azi am fost la medic, am primit medicamente pt 3 zile. Sper sa isi revina ca ii curge nasul, tuseste si stranuta din greu.
Corina, tu o scoti acum pe Eva afara? Parca mai zicea ca are cineva bebe racit, cum ii tratati?

Tocmai am aflat ca aici sunt mai ieftine scutecele decat in tara.

o duminica placuta sa aveti. pupicei!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!!
gagici , ghemotocul meu azi implineste venerabila varsta de 3 luni !!!! ouauuu ! nu-mi vine sa cred ca am ajuns si aici ... maine , poimaine face 30 ... sunt taaaare fericita !!!are 6200 g si 61 cm , papa san si completare , are un scaun pe zi , doarme aproape toata noaptea , este un hlizit si un ganguretz ... intr-un cuvant ne descurcam !!! Doamne ajuta sa fie asa si mai departe !!!!
Zoitza , bine ai venit printre noi si multumim de informatii !!super !!
Fetele de peste mari si tari .. dati un semn cand ajungetzi in tara si poate ne intalnim de sarbatori !
apropo , unde petreceti sarbatorile de iarna ?plecati cu bebecii ???
noi o sa mergem de Craciun la Cta .. daca este vreme buna .. dar de Revelion nu ne-am hotarat!!!
gagici , voi ati mai fost cu bb-ii la restaurant ... nu este fum ? recomandati-mi si mie unul !!!
pupici la mamici si la bebici
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragi gagici!
Zoita, bine ai venit printre noi, sa traisca printesa! misto citatele...si se aplica la fix!
Monicule si Miha....astept sa imi trimiteti gagicile la reciclare si dau la schimb una bucata gras fomist! mai nou nici la 3 ore nu mai maninca, ci la 2.30.....care criza de mincat la 3 luni? zici ca vine foamea cea mare!
Simona, sa traiasca piticul....stai sa vezi cind face 18 ani, nu 30 de luni....
Papa mama mai ai de lucrat la dintisori? vin si io la Yasmine....ca am niste pesteri... de ma apuca frica numai cind ma gindesc. primeste si fricosi? ca as veni in germania numai ptr asta!
eu - mama denaturata - aseara fuseram in pub si am tras un cocktail (alcoholic) si un guiness mic...drept care pitaku' minca azi-noapte lapte praf. nu l-a deranjat deloc...in schimb cine se mulgea de zor la 5 dimineatza? macar m-am destrabalat un pic!
si aici e super frig....dar pitaku e vesel. ieri am iesit la plimbarici, noi am inghetat bocna asa ca am fugit inapoi dupa vreo 45 de minute....dar individu nimic, ridea si se uita in jur si era si super caldut...fara sticle de apa, fara nimic. adevarul e ca este ff protejat in landou...nu prea il atinge nimic. (uitasem sa mentionez ca bate si un vint din ala de constanta....de te ia pe sus_.
pupici la toate!

Mergi la inceput