Bebelusi de iulie-august 2004(16)
Raspunsuri - Pagina 5
Marina spune:
lia vineteala de deasupra buzicii e pt ca are nasucul infundat si nu respira chiar bine. Baga ser si pompitza in functiune
Marina spune:
mihaella uite si la chicco mamma (acelasi link cu cam) sa vezi scaunul...cat e ala de la cam?...nu are roti parca...
mihaella spune:
N-are roti intr-adevar, dar imi place ca se rabateaza bine si pare foarte stabil
Costa 2.900.000
Chicco mamma e 5.600.000 si parca nu-mi vine.Oricum e foarte misto
pako spune:
Neatza,
Irinuca
quote:
BUNNY: Please, mai e ceva ce trebuie sa stiu inainte de a pleca cu bebeul in Romania??? Sunt baby changing unit prin wc-urile publice, sau trebuie sa-i schimb pampershii in portbagajul masinii la 0grade C???? Prevad de pe-acum ca trebuie sa calatorim mult de colo pana colo, si copilul mai trebuie si el schimbat.
Cred ca am inteles eu gresit ...Mi-ar placea sa punem de o intalnire in tara....ce ziceti, mai vorbim? Ca si noi venim de sarbatori.
Irinuca, stiu de autorut-ul ala...
Mihaella,multumesc de reteta...da, nu inteleg la masura aia de cereale...adica o masura de praf...sau de lichid?
Roberta noi ii zicem ...grasu contrabasu..he he...
Lia multumesc ,toti bebelusi sunt niste scumpi ....
pupici
Felicia si Andreea (17.07)
http://community.webshots.com/user/pako
irrinuca spune:
PAko: da mah, eu ma refeream ca o sa umblam de colo pana colo cu masina in tzara (iti dai seama, trebuie sa ne vizitam toate rubedeniile). Am o exprimare haotica, este o reactie la anii petrecuti in facultatea de litere..
Hey, parca vorbea cineva de o intalnire la mall. Eu n-am vazut niciodata mallul asta, o sa fie cava nou. Sa nu fie magazine de tzoale ca dau faliment.
Roberta, daca al tau e Grasu' al meu ce mai e la 8,5 kg cate are?????????????? Am uitat sa adaug, are 3 luni si 3 saptamnai.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
roller025 spune:
Buna, mamici si bebici!
Zoita, bine ai venit si multumim de traduceri.
Mey, io ieri m-am intors in Bucucresti. (cred ca daca ii fac kilometrajul lui Vic acus acus il duc la prima revizie). Si m-am oprit direct la servici ca aveam o intalnire stabilita acolo. Si dup-aia am ramas cu colegii la un biliard si un bowling (mama denaturata!) si ajunsei acasa pi la 9. Cupilu vesel la tac'su in brate... Tac'su vesel... nevoie mare... vorba vine! Si-mi povesti: bebe care dormi aproape tot drumul de la Tg Jiu cum ajunse acasa dadu in fuame. Ii facu tati 90 ml de lapte, ii rase si mai vru. Ii mai facu 100 si ii rase si pe astia, dar culcat in patut si dupa inca mai cerea. tati, fericit mai pregati un bibe dar pe asta il linse numa... Asa ca se jucara, veni ora de baie, spala cupilu si dup-aia sa mai bage ceva papa in burtica. Si Vic mai rase din bibe dar ultima tura io tranti lu' tati pe pantaloni si pe paturica cu care se inveleste noaptea. Si cand se intoarse mami era vesel si vorbareet!
Azi am dat prima lingura de supa de zarzavat... Ce mai strambaturi, frate! A papat pana la urma da' indoit cu o urma de lapte praf, ca pe ala il stie la gust...
Cred ca mar crud suc sau pulpa nu mai dau la cupil. Daca mi se pare ca se constipa de la cerealele cu orez e de ajuns sa dau mar si totul se scurge zemos in pampersi... Asa ca nu mai dau. Incerc maine o coptura, poate poate. Cu siguranta cerealele ii plac. Poate se indupleca si de supita incet-incet...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici
roller025 spune:
Aaaa, am uitat sa postez un mesaj pt bucurestence:
la mine la servici s-a deschis un post part-time (4 ore/zi) care presupune introducere de date si arhiva. Daca stiti pe cineva interesat dati-mi un pm. Se doreste cineva care sa se descurce cu computeru si sa nu aiba mari aspiratii pentru ca nu e un post care sa aduca mari schimbari. Eventual o mamica de vro 40 de ani care se plictiseste acasa pana se intorc cupii de la scoli.
M-am gandit ca o fi cineva interesat. Daca nu incep cautarea pe canalele clasice.
Pupe...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici
Laura _Oprescu spune:
mi se pare ca sunt uneori cateva momente cand puiului meu i se invineteste putin pielea deasupra buzei superioare..
Dorsilia,
daca te gandesti la afectiuni cardiace, sa stii ca ar trebui in primul rand sa auda pediatrul cu stetoscopul, apoi da, albastreala si transpiratie ... dar nu cred ca e cazul ptr ca l-au ascultat deja pediatrii,ar fi sesizat batai diferite ale inimioarei...
butterfly spune:
Salutari!
Noi nu am mai intrat din lipsa de timp... sunt cam surmenata si nu stiu cum sa revin pe linia de plutire.
Teodor e bine are 7,5 kg la 5 luni jumate (a luat doar 500g in ultimele 6 sapt) dar e vioi si arata binisor zic eu. Poze nu am fost in stare sa mai pun.
I-au aparut niste puncte rosii ca vf de ac mai ales pe fata voi ati patit asa? Se vad doar la lumina buna.
Aaa, i-am palpat si niste ganglioni mici dupa urechi, m-am speriat un pic si cred ca trebuie sa apelam la pediatru.
In rest papam sin si parem multumiti desi nu mi se pare ca produc suficient. O data la 2 zile mai luam si cite un supliment de NAN, maxim 100 ml. Cred ca ne apucam curind de diversificare.
Ce inseamna ca un bebe bine hranit uda 4-6 scutece? Adica 4-6 pampers plini? Noi udam cam 4 Pampers marimea 3.
Sper ca nu m-ati exclus din comitet...
Pup.
ema spune:
Buna ziua si de la noi.
Irinuca, chiar ma gindeam cum te incumeti sa pleci cu masina atita drum; iarna,zapada ,bebelus etc.Eu cind am fost in Ro copilul avea 1 luna si am avut dreptul la 10 kg de bagaj pentru el.Nu am primit insa loc pentru el insa mi-au lasat locul de linga mine liber si am putut schimba linistita ingerasul.Iti dau si o centura pe care o prinzi de centura ta,eventual i-ati o pernuta cu tine pe care sa-ti pui puiul in brate daca doarme pentru ca or sa te doara miinile.In rest e ok cu avionul,al meu a dormit tot timpul zborului.Iti doresc calatorie frumoasa.
Zoita unde locuiesti in Olanda? Chiar ma bucur ca e cineva din Olanda! Si puiul meu e olandez ;am nascut in Roermond si a fost super usor.In 3 ore cu tot cu drumul din Germania pina la soacra-mea in Olanda si de acolo la spital ,am nascut normal ,fara nici o problema.
Tu ai nascut acasa? Stiu ca aici asa se poarta si as fi nascut si eu acasa insa lichidul era verde si moasa mi-a spus ca mergem la spital pentru ca e mai bine.Noi locuim in Germania la 10 km de granita cu Olanda pentru ca sotul meu are firma in Germania .Mergem insa zilnic la socri in Olanda ; de primul nepot si mai si seamana in partea lor blond cu ochii albastri.Bine ca nu-i are ca ai mei unul verde si unul albastru.
Va pup pe toate si o zi buna
Ema si Ricardo