cand va simtiti inselate?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Nu domnule! Eu nu am incredere in prieteniile lui cu femeile!
NU NU si NU!
Nici pe net nici in viata de zi cu zi!
Pai eu is atat de patita cu "prietenele" lui care dupa ce dispaream eu din cadru sareau pe el ca pe altceva.... ia sa ma lase! Vrea prietenie, sa fie cu mine prieten, sau baieti daca eu nu i-s de ajuns!
Eeeeeeeeeeeeii!!!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subscriu ce a scris RoxyTrixy.
Daca nu-i ajung eu ca prieten, prietena, amanta, sotie, servitoare, atunci

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micosi spune:

si totusi...spune el, nu se simte vinovat cu nimic, n-a facut nimic, doar asa din plictiseala a intrat pe un chat si acolo a cunoscut o tipa cu care avea ce discuta si cu care a continuat relatia si pe yahoomessenger, o relatie nevinovata spune el, fara substrat sexual, o simpatie si atat, in conditiile in care erau zile cand nu-si gasea timp sa vorbeasca la telefon cu baietelul nostru de ocupat ce era la servici dar avea timp de trimis mess-uri cu emoticoane cu pupici si imbratisari.
Cred ca va plictisesc cu vorbaria mea dar ma bucur sa cunosc si alte pareri referitoare la un astfel de caz pt ca el ma considera exagerat de geloasa si posesiva.
Stiu ca nu este bine sa fac crize de gelozie, dar nu cred ca pot sa mai am incredere deplina in el niciodata.
De ce a avut nevoie de o prietena pe chat, cand simte nevoia sa vorbeasca eu nu sunt langa el ? Sau de ce nu si-a facut prieten un barbat? Totul a fost in regula pana am gasit mesajele de la ea cu acele emoticoane si mi-am dat seama ca asa arata toata corespondenta lor. Stiu ca nu au cum sa se intalneasca, noi suntem din Galati iar ea este din Bucuresti si nu cred ca ar fi mers niciodata atat de departe dar cel mai mult m-a deranjat disponibilitatea lui afectiva in conditiile in care credeam ca totul intre noi decurge perfect, pe toate planurile.
Cred ca a luat modelul de la servici, unde toti colegii lui flirteaza pe net cu diverse gagici. Toti sunt casatoriti, au copii dar probabil le creste adrenalina cand stau de vorba cu o tipa pe net, se simt ca in adolescenta. Astept parerea unui barbat, Marius spuneai ca esti cu ochii pe acest subiect, de ce nu raspunzi ?

Mergi la inceput

...scuze, am vrut sa spun Darael!

Mergi la inceput

Micosi,
eu cred ca niciodata o femeie nu e destul de geloasa sau exagerata, e doar precauta. Eu am o vorba: mai bine te temi, decat sa te sperii.
Nu as accepta nici un chat, nici un e-mail. Daca nu-i convine, sa se impuste. Daca vrea chat si distractii si nu se poate cu mine, atunci fac si eu la fel, sa vedem daca ii convine.
Daca te pui si tu pe chat-uri, ce ar zice ?

Mergi la inceput

pt mamagiuliei :vrei sa-ti spun ce-a raspuns ? "Poti sa vorbesti cu o mie pe chat...oricum n-ai sa gasesti unul ca mine, care sa nu se gandeasca la prostii...toti vor lipeli !"

Mergi la inceput

Da` eu stii ce-i zic: "Zi-mi ceva nou"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

draga mea,

toate astea ti s-au intimplat pentru ca el simtea nevoia sa vorbeasca cu cineva. si ca sa nu zica la cunoscuti care ar fi putut duce vorba, a gasit o tipa pe chat. la fel si cu sotul meu. conversa cu tipe pe de pe chat si apoi pe messyahoo. de ce? pentru ca eu nu am fost receptiva. el mi-a spus de citeva ori ca trebuie sa discutam dar eu nu am dat importanta. neavind prieteni buni, atunci el discuta pe mess.

fii atenta. hai sa-ti dezvalui un secret. daca aveti valculator acasa si net, atunci inta pe google.com si da search la key loger ai sa gasesti un program ceva de genul 007 spy (si nu mai stiu cum). fa-i downloud pe calculatorul tau, istaleaza-l. e un program care iti memoreaza toate tastele pe care le bati la calculator. eu asa i-am aflat toate parolele sotului meu, toate conturile si toate vrajelile.

instaleaza programul, e activ 15 zile, apoi ced ca poti sa-l reinstalezi.
pe mine m-a mincat tare rau undeva de am facut treaba asta.

daca esti sigura ca vrei sa stii (si sa stii ca ar putea sa te doara ce ai sa afli) atunci fa ce am facut si eu.

te pup si bafta

Mergi la inceput

Draga crysa, multumesc pt informatii, eu stiam parola lui de pe net dar avea grija sa stearga toate urmele, intamplator am gasit ultimele mesaje. Altceva ma intereseaza, daca totul a fost nevinovat, as vrea sa vad si eu corespondenta de pe chat-ul cu pricina. L-am intrebat daca se pastreza undeva in arhiva toate mesajele si mi-a raspuns la inceput ca nu, apoi la insistentele mele a spus ca poate adminii ar putea obtine astfel de informatii. Oricum nu i-a convenit deloc discutia. Daca tot nu a fost nimic, ca sa ma linisteasca ar putea sa incerce el sa obtina o astfel de lista daca nu de pe chat sau de pe mess macar de pe mobil, unde au fost mai putine mesaje dar au fost totusi.
Iar ideea ca nu avea cu cine sa vorbeasca, pica, pt ca niciodata nu i-am intors spatele daca a simtit nevoia sa vorbim, din contra eu sunt cea care se exteriorizeaza, el fiind mult mai retras din fire si deloc vorbaret in viata de toate zilele, de aceea ma mira disponibilitatea lui de a lega prietenii pe net.
Oricum am suferit amandoi din cauza acestor discutii asa ca imi vine sa las totul balta, oricum nu va recunoaste in veci dorinta lui de a flirta pe net. Am inteles totul pana la un punct, acela de a vorbi pe adresa personala si de a-si trmite emoticoane care exprima afectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

draga micosi,

eu te inteleg.

sotul meu facea cybersex cu gagici pe net. adica isi trimiteau scrisori gen: imi imaginez ca ne bem cafeaua, ca sunt imbracata in camasa ta de noapte,... , cap lingurita si ma aplec s-o ridic,..., te sarut pe coapse apoi .... descrierea unui sex oral si in cele din urma sex normal.

si eu am suferit cind am vazut dar stii ce mi-am zis? ca asta e floare la ureche pe linga daca ar face-o de'adevaratelea. si intr-o masura mai mica sau mai mare a facut-o.

asa ca... sunt dureri si mai mari. si la urma urmelor, fiecare din noi avem dreptul sa stim pina unde ne merge imaginatia.

stii ceva? fa-o si tu. nu din razbunare ci din curiozitate si apoi judeci. eu am facut-o. cu ani in urma. si la un moment dat s-a terminat, sotul n-a stiut nimic, am uitat si am considerat ca stiu ce-mi poate capul.

oricum, pot sa-ti zic clar, limpede si raspicat ca si voi, ca si noi, aveti probleme. chestiile astea se nasc ori din plictiseala, cum a inceput la sotul meu, ori din monotonie, cum a inceput la mine. si asta de ce? pt ca nu stiam cum sa comunicam.

ideea este ca ne-am invatat lectia.

discuta cu el si rezolvati problemele. comunicati. iesiti in oras, iesiti la un suc, lasati copilul peste noapte la bunici. el trebuie sa te redescopere, sa se reindragosteasca de tine.

asta e ce am facut eu. si nu-mi pare rau. si daca comunicarea pe care o avem acum, sexul minunat care este si cum n-a fost nicicodata toate astea sunt pt ca a avut o aventura si eu am depistat, atunci ma bucur ca a facut-o pt ca m-a trezit.

poate iti pare aiurea ce spun, dar de cind am aflat ca a avut o aventura il gasesc mai atragator, ma excita doar cind ma gindesc la el.

n-amsa pot uita niciodata ce mi-a facut, dar daca nu o facea, casnicia noastra mai devreme sau mai tirziu se termina prost.

hai te pup si mai scrie-ne

Mergi la inceput