cand va simtiti inselate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

E posibil in ambele variante sau in nici una dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micosi spune:

Ma simt inselata chiar in acest moment pt ca am descoperit ca are o legatura pe net cu o EA, simpla prietenie spune el, dar ii trimite emoticoane cu pupici si imbratisari si vorbeste cu multa admiratie la adresa ei. Ce spuneti asta nu este un motiv sa te simti inselata sau sunt eu exagerata cum crede El ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si eu zic ca partea cu inselatu' tine de felul lui de a fi, adica sunt unii care inseala si altii care nu pot s-o faca. Adica, poate sa te insele si cu gandu' si cu fapta. Eu nu stiu inca cum e sa-ti dai seama ca te inseala, dar parca mi se pare mai dureros sa te insele cu gandul decat cu partea fizica. Pai dupa ce se uita dupa tot felul de tipe si il vezi cum ii sticlesc ochii, nu mai e mult sa o faca si fizic. Sau, poate nu are unde sa o faca, adica conditii si persoana in acelasi timp cu cheful, ori poate ii e frica sa treaca la partea fizica dar in mintea lui a facut-o de o mie de ori. Voi ce ziceti ?
Oricum ar fi, mi se pare oribil sa fii inselata si sa-ti dai seama de asta. Eu cred ca intr-un fel, in genele unui barbat exista ideea de a face sex concomitent cu mai multe persoane. Cred ca tine numai de capacitatea femeii cu care are o relatie stabila sa il determine sa nu ii fuga ochii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Eu ma consider inselata daca... cum dracu sa ma simt inselata cand eu stiu si la ce ora respira?
Dar imi tuna si imi fulgera daca: intarzie prea mult la serviciu, daca se vede cu vreo fufa pe care eu nu o cunosc, daca vorbeste de vreuna un picut prea mult, daca nu imi aduce flori cand trebuie sau daca imi aduce cand nu trebuie atunci il iau la puricat! Bine ca e baiat destept si intelege ca doar glumesc si ca nu imi bat eu capul cu prostiile astea!
De fapt eu sunt cea care se uita dupa femei si i le arat si lui!
Dar daca l-ar pune dracu sa incerce ceva apoi intelegeti voi!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micosi spune:

Raspundeti-mi si mie la mesajul de mai sus, o prietenie pe net a sotului cu o tipa va lasa rece sau incep sa incolteasca suspiciunile "de ce are nevoie de asta, eu nu ii sunt de ajuns?"
Ma chinuie mult chestia asta, incerc sa fiu rezonabila dar nu cred intre prieteniile dintre barbati si femei, sunt rare cazurile cand nu au substrat sexual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

hai k raspund eu, nu datzi cu pietre, citez un barbat care la un moment dat s-a exprimat cam asa:,,relatia de prietenie dintre un barbat si o femeie va ajunge inevitabil la sex, mai devreme sau mai tirziu".
acu' n-o fi el oracolul din Delphi dar in primul rind vorbea din proprie experienta si in al doilea rind, cu cit stai mai mult impreuna cu o persoana de sex opus,hmmm...incepi sa obs si alte aspecte in afara celor profesionale, a celor nevinovate, parerea mea;
si eu as turba dk as sesiza ,, o prietenie nevinovata" pe net, de fapt, asta e doar inceputul-startul!
cucoana de unde e, cit de departe de el locuieste? la un moment dat nu crezi ca vor fi curiosi sa se vada in carne si oase? atunci sa vezi, ori se shocheaza amindoi, ori....!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

poi da-mi voie sa-ti raspund eu.

de doar 2 zile am aflat ca sotul meu avea o aventura. daca am simtit? nu. de ce? pt ca a durat foarte putin, cam 1 luna, adica cam 5-6 intilniri. inventa tot felul de motive (foarte plauzibile) sa intirzie acasa. nu cheltuia bani caci se intilneau in masina si faceau sex oral. mai putin el. sa zicem ca un 68 adica 69 si el raminea dator. ma rog, ideea era ca dupa ce venea de la ea, nu avea retineri sa faca dragoste cu mine. in casa se purta la fel. efectiv nu era nici un motiv sa simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

imi dau si eu cu parerea, vorbesc doar din propria mea experienta:

vreua sa va spun ca nu orice prietenie dintre o femeie si un barbat duce la sex, depinde f mult de oamenii implicati.
Eu am f multi prieteni barbati si doar o prietena femeie. Pt ca nu am incredere in femei.
In momentul de fata vorbesc zilnic pe mess cu prietenul bun al logodnicului meu... o sa duca asta la o relatie intr noi? nici gand, suntem prieteni.
mai vorbesc cu un tip, cunoscut pe un grup de psihologie, o sa duca chestia asta la ceva intre noi, nici vorba.
Am prieteni, barbati, de peste 8 ani, nu s-a intamplat nimic intre noi.
Toate astea nu din cauza faptului ca am fi diformi sau altceva care sa impiedice o atractie sexuala, ci datorita faptului ca nu suntem animale, ci fiinte rationale!
Ce vreau eu sa spun e ca depinde f mult de persoanele implicate, asa ca numai generalizati, ca nu toti barbatii se gandesc la sex de cum vad o femeie, unii au depasit stadiul de primate!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

imi pare rau flafi dar de cind si pina cind sexul este ceva irational, ceva ce se intimpla doar dk oamenii se comporta ca animalele?
si apoi, de unde stii ce e in mintea unui barbat? faptul ca n-o spune nu exclude faptul ca n-o gindeste, parerea mea....

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Nu mi-ar conveni nici mie o prietenie "sincera pe net" dar am si eu un prieten pe care il cunosc de 22 ani(da, din clasa intai), nu s-a intamplat nimic niciodata, ne ajutam, este bun prieten acum cu sotul meu, au facut o afacere impreuna dar tot am impresia ca sotul are o urma de gelozie (stie sigur ca nu a fost sau nu e nimic altceva intre noi), chiar daca ei se intalnesc si vorbesc acum mai mult.

zepelina

Mergi la inceput