Mamici de mai iunie 2005(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cornelia, pai io te-as corecta daca as intelege ce zici tu acolo...
Va zic eu cea mai simpla metoda, utilizata la scara larga. Luati in calcul singura data certa: prima zi a ultimei menstruatii. Si de acolo incepeti voi frumos si numarati saptamanile si obtineti varsta sarcinii. Varsta fatului pe mine personal nu ma intereseaza atat de tare pentru ca mai toate calendarele de pe net gen "odiseea sarcinii" vorbesc de numarul de saptamani de la UM. Si cu medicul tot asa ma inteleg. Daca vreti si vreti, in teorie varsta fatului este cu doua saptamani mai mica decat varsta sarcinii. De aici si diferentele de care va mirati in conditiile unei UM identice, adik nush cine are 13 si io 15, una calculeaza varsta sarcinii si una varsta fatului.
O sa-mi modific si eu semnatura sa-mi scriu macar DPN-ul ca varsta mi-ar fi prea lene s-o midific in fiecare saptamana...

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Te-ai mai linistit/lamurit, Crissule? Stai linistita, tu si bb sa fiti sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, am eu o idee, dar o exprim mai greu

Si mai simplu : Pe ivillage.com iti cer data u.m si lungimea ciclurilor. Daca introduci u.m. 11.09 si lungimea ciclului, sa zicem 32, o sa ai surpriza, sa vezi ca in calendar iti dau o alta data a u.m., cu 4 zile dupa cea reala.

sau mai bine o asculti pe Androix si nu mai iti bati capul, oricum peste cateva luni, nu o sa mai conteze asa de mult diferenta asta.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Sarut-mana fetele mele dragi.......hai ca m-am prins eu de ceva.De aici in colo o sa scriu ca am 11 saptamani de la UM asa ca sa par si eu mai mare!Sa-mi ziceti daca aberez sau zic prostii! Mamaaaaa 11 saptamani ce marfaaaaaaaaaa!!!!!Am inebunit de tot....impuscati-ma.
Cornelia exact ca tine am gandit si eu ca pe 18 a avut loc ovulatia si conceptia....ca de mi-am notat ...datorita ciclului neregulat......stiu exact ca pe 18 am ..hahaha
Eu mai mult intrebam nu ca sa ma stresez aiurea ci ca sa stiu si eu cand citesc acolo ce se intampla cu bebele si cu mine in fiecare saptamana?
Va pup si multumesc mult!
Voi sper ca sunteti bine da?Cu tot cu bebei!!!
Criss si (11 saptamani)zic bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

quote:
Originally posted by carolinah

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:
Originally posted by at andreea

Noi avem de la fratele lui stetoscop.
Nu cred ca sotul meu ar fi in stare sa participe daca eu n-as fi bine dopata.

15 saptamani +

Cred ca ai vrut sa spui altceva
Si chiar se aude ceva cu stetoscopul? Ca eu am ris cind am auzit ideea asta...

Gabitza

Ba eu cred ca exact asta a vrut sa spuna. Adica sotul nu participa la nastere daca ea nu are (macar ceva gen) epidurala. Sau ma insel?

Carolina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

AM GLUMIT CU STETOSCOPU'. NORMAL CA NU SE AUDE NIMIC.
In ceea ce priveste epidurala, nu vreu EU sa-l las sa participe, mi-ar fi mila de el. El vrea oricum, dar desi e cat dulapu' , e sensibil la anumite persoane, adica la MINE.

15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

mey fetele, puiul asta al meu este tare nabadaios.. adicatelea de vineri incoace cere coca cola... asta in conditiile in care sint total impotriva acestei bauturi... dar el nu si nu, ca vrea cola
ieri seara l am trimis pe ovidiu sa mi ia o cola, pe care am ras-o!!!

da pot sa spun ca am niste pofte in totala disonanta cu gusturile mele de pina acum...

pupicei grasunei

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Mai Tora,
Numai nebunii faceti voi doi acolo (tu si bebe)....pana acum va ardea de zbenguiala acum coca-cola...ce faceti voi doi?
Glumesc......important este sa te simti bine. Nu ai mai sangerat nu?
Andutzy esti o draguta te .sa te uiti cum am semnat

Pupici la burtici

Criss si care acum are 11 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

si noi avem tot 11 sapt.!!!! dar de joi trecem la sapt 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Criss,

de la inceput am vorbit cu dr. Badea sa asiste si sotul la nastere. Dr Badea s-a si laudat ca la ei (Municipal) sotii asista la nastere inca din 1992, ca au fost primii din tara etc. Cand m-am dus sa nasc si mi-au zis prima oara ca sotul nu are ce cauta acolo, a fost o neintelegere (hranita si de hormonii mei si de stresul unei nasteri ce urma sa fie provocata). De fapt nu avea ce sa caute acolo fara haine sterile, cum mi-a zis o asistenta care m-a cules de pe hol unde ma chircisem pe jos si nu mai voiam sa merg sa nasc. Ca atare asistenta m-a dus intr-o sala de travaliu unde a aparut in max 2 minute si sotul meu echipat complet, de la boneta pana la aparatoare pt pantofi. Ce sa spun, au fost momente groaznice, mai ales ca mie imi dadea mana (si nu prea) sa zic ca eu nu mai nasc, ca nu aveam nici o contractie nimic, desi aveam 41 sapt si 2 zile.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Carolina,
Iar ne-ai emotionat si un pic speriat in acelasi timp.....cand ma gandesc nu-mi vine sa cred. Deci zici ca la Municipal sotii au voie sa asiste la nastere......abia astept sa-l intreb si eu pe doctorul meu (i-l cheama Ciulcu) despre asta si mai ales sa-l convingem pe tati
Cred ca in momentul in care ti-ai vazut sotul asa echipat te-ai mai linistit.......doamne, ce momente unice in viata trebuie sa fie....nasol ca sunt si dureroase in acelasi timp. Cred ca daia ne-a facut doamne doamne pe noi femeile mai puternice.
Monu ai 11 saptamani ca si mine....uraaaa!!!!
Carolina iti doresc o seara minunata tie si lu' bebe si bineanteles la toate burticile.
Ne auzim neaparat maine!
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput