Mamici de mai iunie 2005(8)
Raspunsuri - Pagina 7
tora97 spune:
uf, noi iar am patit o! simbata am fost la niste preteni si ne am intors acasa mai pe intunericeala... Cind am ajuns acasa ne am "zbenguit" oleaca, n a fost nici o problema.. in schimb dimineata am avut surpriza sa constat ca peste noapte am cam singerat, dar un singe maron, cu scame, ba chiar cu un cheag destul de maricel... apoi s a oprit... Mai pe la prinz cind am avut iar o indrazneala de zbenguiala (deh, fetele erau plecate la bunica) il aud pe al meu ca spune: tb sa ne oprim... fata singera.. de data asta singe curat, rosu... Apoi iar s a oprit. Apai, chiar asaaaaa, s o punem deja in cui?![]()
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
andutzy spune:
Tora, dar ai curaj, nu gluma. Eu cred ca la prima sangerare o puneam in cui pentru cel putin 9 luni(inca 3 dupa nastere...). Glumesc, dar mai bine consulta un medic, sa nu cumva sa te coste viata lui bb si dupa aceea sa pici in vreo depresie, doamne fereste....
Ai grija de tine si tine-ne la curent!!!!
andutzy
crissu spune:
Draga mea Andutzy....deci mai este putin si vine ziua ta....
.Nu-mi place iarna ca nu suport deloc frigul...sunt friguroasaaaaa, friguroasa.....brrrrrrr. Si daca vrei, cum spuneai tu ca esti nascuta de Craciun, in toiul iernii, eu sunt nascuta in august deci, in toiul verii...poate de-asta. Si mi-e frica de iarna acum ca am bebe mic si stii tu, sa nu racesc sa nu cumva sa iau vreo buseala pe gheata ca ma pricep de minune la chestii de-astea neprevazute. De.....am si eu emotii fiind prima sarcina ![]()
Zi-mi si mie de calendarul ala japonez sau cum ziceai......imi dai adresa sa incerc si eu te roggggg!!!!![]()
Sa nu va mai zic ca nu mai inteleg nimic din chestia asta cu calculul sapatamanilor de sarcina...de la UM ....varsta fatului.....habar nu mai am mai ales acum dupa ce am citit pe situl ala dat de voi...ivillage.Nu ma impuscati sau nu
va rog.
Deci daca am avut UM pe 11.09 eu cate saptamani am? Va zic ca nu merge cu calendarele de pe net ca nu am avut niciodata ciclul regulat ba dimpotriva l-am avut intre 35-45 de zile......
Criss si
(9 saptamani??????)
Cornelia spune:
Tora, dar tie nu ti-a interzis medicul dupa prima sangerare? Noi de patru luni nu stim ce e aia zbenguiala si tot mai sangerez din cand in cand. Iti tinem pumnii!
Si eu sunt nascuta tot iarna si imi place, dar sa nu fie ger si vant. Cu vara nu ma impac de loc si ma bucur ca de data asta nu ma mai prinde cu burtica, pentru ca e tare greu. Eu am nascut in una din cele mai caniculare zile din 2003!
Crissu, nu por sa ma risc sa-ti zic in cate sapt. esti, dar probabil ca o sa iti spuna medicul, la eco.
va pup
Cornelia
(15 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)
crissu spune:
Tora,
Din cate stiu eu daca pierzi sange rosu nu prea e de bine.....eu zic sa mergi la un medic sa te vada.E posibil ca in momentul vostru de "zbenguiala" sa se fi atins acolo ceva si sa fi sangerat ....ceea ce nu ar fi asa grav dar daca este altul motivul....nu stiu....mergi la nenea doctoru nu mai sta.
Bafta si sa ne povestesti!
Criss si 
crissu spune:
Cornelia, Andutzy salveazati-ma......uite sa-mi spuneti voi ce intelegi din ce o sa va spun.
Eu am mers in urma unei mici sangerari la o ecografie pe 09.11.2004 si dupa ce m-a intrebat UM mi-a scris pe ecografie ca bebe are circumferinta craniului de 14 mm, ca are activitata cardiaca prezenta pentru 7 saptamani si 3 zile. Deci....... cum a calculat ca eu nu mai inteleg nimic
. Aceste 7 saptamani si 3 zile la data respectiva ce reprezinta varsta fatului sau varsta de la UM.
Dupa ecografia de atunci, acum eu am intrat in 9 saptamani. Asa e nu? ca doar nu m-am tampit de tot!!!
Daca aveti chef de mine fetele raspunde-ti-mi....desi cred ca-mi fac prea multe probleme........rau e sa fii mic si nestiutor.
Ptr Tora: mie dupa sangerare medicul nu ne-a interzis sa
....dar oricum suntem moderati in chestia asta......
Va pup!
Criss si 
andutzy spune:
Crisulica, ziua mea e de craciun, dar mi-am primit cadoul de ziua ta, in august, cand mi-a pus doamne-doamne un bb in burtica:)
Dupa calculele mele ar trebui cam sapt. a 9-a sa fii, dar de ce nu-ti tii saptamanile de la UM? E mai simplu si mai concludent, mie si doctorita tot asa mi le tine!!!!!
andutzy
andutzy spune:
Bai, crisulica, nu te mai stresa atat ca nu e bine! Bine ca e bb ok, ce conteaza atat de mult o cifra? numarul de saptamani ti se va stabili cu exactitate pe parcurs, in functie de dezvoltarea bb-lui, mai ales daca ai ciclu mai neregulat. Dar pana atunci, asculta-ma si pe mine, tine-ti evidenta de la um.
andutzy
Cornelia spune:
Crisssu, probabil ca ti-a spus varsta conform masuratorilor ecografice, care se masoara de la u.m.. Teoretic at fi trebuit sa ai pe 09.11 aproape 9 sapt., dar pt. ca ai ciclurile mai lungi, deci ovulatia a fost mai tarzie, ti-a spus varsta ecografica, tot a sarcinii, nu a fatului, dar calculata "teoretic" de la data ovulatiei + doua saptamani (care, in cele mai multe cazuri corespunde cu u.m.). Hai ca te-am zapacit si mai rau.
Cornelia
Cornelia spune:
Crissu, mult mai simplu: ovulatia ta se pare ca a avut loc la trei sapt. de la u.m., deci pt. a corespunda varsta sarcinii cu masuratorile ecografice, iti "imaginezi ca ai avut u.m., la o sapt. dupa, deci pe 18 sept. Fetelor, daca spun prostii, corectati-ma.
Cornelia