Mamici de mai iunie 2005(8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna burtici!
Mai da ce-ati mai scris, nici nu am putut citi tot. Eu am avut un we lung dar greu: vineri mi-am luat CO ca sa dorm cica. Am dormit si eu 2 ore dupa care am plecat sa-mi mai cumpar o pereche de pantaloni cu burta. Am mers in magazinul de langa Burebista si mi-a cazut fata intr-adevar frumoase hainute dar scuuuuuuuuuumpe de-ti venea s-o iei la fuga, ceea ce eu am si facut Si tot la rococo am ajuns, pe dorobanti si mi-am luat o pereche de pantaloni nici prea frumosi nici prea uriti...merge Sambata m-am trezit de dimineata si am mers cu masina la mecanic ca vine iarna si eu mergeam fara termostat cu ea si fara muuuuuulte alte chestii pe care nu stiu cum le cheama dar sunt esentiale in bunul mers al carutei. Si uite-ma cum ajung acasa pe la un 5 dupamiaza si zic sa dorm ca pe la un 8 suntem invitati la niste prieteni ca sa mancam niste pastrama cu mamaliguta. Ei as, am dormit fix o juma de ora dupa care m-am uitat la teveu de parca cine stie ce era... nu era nimic interesant dar nu am mai putut dormi. Am mers la cei prieteni, am mancat, am baut, ne-am uitat la teveu la un film cu Ion Claudiu Vandam si uite cum am ajuns acasa pe la unu noaptea...
Duminica dis de dimineata pe la un opt trezirea: fac de planton ca Misu pleaca la munca si eu tre sa astept mesteru care face gaura pentru hota. Stau eu dupa acel nene pana pe la 2. El initial venise numai cu conditia sa-l duc acasa cu masina dupa ce termina. Dar mie imi picau okii in gura de somn si mai bine i-am dat bani sa plece cu taxiul ca eu nu mai vroiam sa-l duc nicaieri
Si uite cum dupa un weekend care se vroia a fi odihna, odihna si iar odihna am ajuns si la munca si mi-e un soooooomn ca daca nu m-ar da astia in direct pe teveu as dormi cu capul pe tastatura. Ca poate nu stiti dar cele din Bucuresti care sunteti acasa si prindeti si N24, puteti sa ma vedeti la fiecare jurnal de stiri (adik la fiecare 30 de minute). Eu sunt aia din fundal care rade singura la calculator. Si de frica carcotasilor dorm cu capul pe birou numai in pauzele dintre jurnale.
Asaaaaa acum sa incerc sa recuperez din discutiile voastre: eu nasc cel mai probabil la Elias cu Tutunaru. Nu mai este nimeni la el? Sunt singurica?
De simtit bebeul, asa cum zici si tu at.Andreea asa am simtit si eu dar nu tot timpul simt. Oricum cred ca mai este pana sa simt eu mai ales ca sunt la prima sarcina si sigur sigur mai am de asteptat fro 3-4 saptamani.
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana frumoasa!

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Noi avem de la fratele lui stetoscop. ERA GLUMA
Nu cred ca sotul meu ar fi in stare sa participe daca eu n-as fi bine dopata.GLUMA-NU-L LAS EU, SA NU SE CHINUIE SI EL

15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by at andreea

Noi avem de la fratele lui stetoscop.
Nu cred ca sotul meu ar fi in stare sa participe daca eu n-as fi bine dopata.

15 saptamani +

Cred ca ai vrut sa spui altceva
Si chiar se aude ceva cu stetoscopul? Ca eu am ris cind am auzit ideea asta...

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

quote:
Originally posted by at andreea

Noi avem de la fratele lui stetoscop.
Nu cred ca sotul meu ar fi in stare sa participe daca eu n-as fi bine dopata.

15 saptamani +

Cred ca ai vrut sa spui altceva
Si chiar se aude ceva cu stetoscopul? Ca eu am ris cind am auzit ideea asta...

Gabitza

Ba eu cred ca exact asta a vrut sa spuna. Adica sotul nu participa la nastere daca ea nu are (macar ceva gen) epidurala. Sau ma insel?

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

si pana la urma chiar se aude bb (inimioara) la stetoscop?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Androix, dar esti rezistenta, nu gluma.
Eu sunt ceva de speriat:daca nu respect programul de masa si/sau de somn, imi e atat de rau, de parca as reveni la perioada de trista amintire de acum vreo luna, cand vomam de 6,7,8 ori pe zi. Asa am patit sambata, in loc de 2 am mancat pe la 6 seara si tot ce am mancat am dupa care au venit niste prieteni pe la noi si au stat pana la 11 si cat au stat ei la noi eu am stat mai mult langa "vomitoriu", cum rade sotul meu de mine si cum numeste el wc-ul mai nou. Dupa ce au plecat m-am culcat si a doua zi, odihnita si cu papa la timp nu am mai avut nimic.
Deci, te invidiez ca rezisti doar cu stare de somn, fara rau.

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor de ca ma pacaliti? am intrebat acu' un dr si mi-a zis ca nu se aude nimic cu un stetoscop normal. iti trebuie o chestie speciala in forma de palnie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Carolina mersi mult de detalii si sa stii ca m-ai emotionat cu povestea ta......as vrea tare mult ca sotul meu sa fie langa mine in momentele alea.....sa vedem acum cum i-l convingem. Dar a-ti insistat ca sa participe si sotul sau i-ati stimulat in sensul celalalt(cu money). Cu ce medic ai nascut?

Stetoscop ziceti ai? Si chiar se aude ceva?

Androixsa stii ca si mie mi-a cazut fata cand am vazut ca o pereche de pantaloni cu burta care nici macar nu erau draguti costa 950.000 am inebunit, asa ca, mi-am cautat pantaloni normali, numai ca mi-am luat masura mare si cu elastec la burta.Va ziceam vineri si de chilotii aia caraghiosi de gravida, i-ati vazut? care
costa 400.000 de lei.Eu cred ca iarna asta ma chinui asa cu ce mai am eu prin sifonier si cu improvizatii pe la fermoare...un elastec ceva......gasesc eu.

Ati vazut ca a venit iarna mai burtici.....azi sunt -3 grade.....ce ne facem. Mie una parca mi-e frica de iarna asta. Sa aveti mare grija de burtici
Criss si (9 saptamani)

Mergi la inceput

crissu, de ce ti-e frica de iarna? e cel mai frumos anotimp(poate si pt ca sunt nascuta iarna, de craciun sunt subiectiva). Gandeste-te ca bb va avea parte odata cu tinede clipe minunate de liniste si caldura cu atat mai mult cand vor fi sarbatorile. La noi in birou e si mai ciudat, deja se asculta colinde
Si am vazut in farmaciile Help net chilotei la vreo 100 de mii lei mai putin ciudati, care veneau pana sub buritca. Erau mai omenesti, asa mi-i tin si eu pe ai mei...

andutzy

Mergi la inceput

Fetelor, ce parere aveti de tabelul japonez propus de o "forumista" de-a noastra ca tema de dicutie(se numeste baiat sau fetita?). Dupa acel tabel la mine ar fi fetita, desi un alt tabel, gasit pe acest site(nu mai stiu unde exact), care se baza tot pe varsta si pe luna de inseminare, imi arata baietel. Tot baietel imi prezic toti apropiatii mei, inclusiv sotul, desi eu mi-as dori mai mult fetita. In sfarsit, sanatos sa fie:)

andutzy

Mergi la inceput