Mamici de mai iunie 2005(8)
Raspunsuri - Pagina 2
mikka spune:
Pai asta-i jobul... un weekend pe luna trebuie sa muncesc... Plus ca uneor mai lucrez si pina la 23.00... Dar colegii ma mai menajeaza cu lucratul pina tarziu, dar weekendul al meu a ramas...
Noroc ca termin la 17.00 si merg direct in pat... Si diseara merg la masaj, si apoi nani pina miine dimineata la 7.00.
Asta este, daca nu m-a facut tata cu $$$ in banca...
Dar incerc sa nu ma gindesc prea mult, si sa-mi fac treaba bine ca sa termin mai repede.

Cloreta spune:
Simona iti multumesc mult. La ce doctora erai atunci? Ca mie mi se pare cam tarziu sa schimb medicul nu?
Cloreta
simonaeus spune:
eu tocmai am mancat pizza
cu sana
si acum, cand ma gandesc la mancare , fie capsuni, banane, torturi etc. imi vine sa
.
asa mi se intampla mereu dupa mesele mai consistente.
va urez week end placut.
odihniti-va, faceti-va toate poftele si sa auzim numai de bine
Simona
15+ sapt.
monu spune:
imi este un soooooooomnnnnnnnnnn!!!!!!!!! plec acasa fetelor! week-end placut si sa aveti grija de voi si de bb-i!
pupici
monu si bb
Cloreta spune:
Of, Mikka bine ca te rasfeti macar cu un masaj. Dar mi se pare inuman sa te tina pana la ora aia din noapte. Nici eu nu castig mult dar acum e foarte important sa am grija de mine si de bebe. Nu vreau sa am surprize, am peste 35 de ani si nu stiuu ce va fi, e primul![]()
Cloreta
nefertari spune:
E ingrozitor ! Muncim ca robii si cu ce ne alegem ? Petrecem mai mult timp prin straini decat cu propria familie !
simonaeus spune:
eram la dr. Gilorteanu.
nu e niciodata tarziu sa-ti schimbi doctorul.
doctora mea de familie ma sfatuia sa merg la dr. Gilorteanu pana in luna a 7-a, ca e comod fiind si la pol. Titan, langa mine, iar apoi sa vorbesc cu ce doctor vreau eu sa nasc.
doctora de fam. mi-a spus ca si cumnata ei a nascut la Caritas cu ac. doctora si totul a fost bine.
Mai mult, ea o recomanda tuturor pacientelor pe ac. doctora.
Deci parerile sunt impartite. Tu trebuie sa ai decizia finala
nefertari spune:
Gata burtici ! Desi mai am de suferit 1 ora ma retrag . Somn usor norocoaselor care merg acasa .
Weekend placut tuturor !
Cloreta spune:
Eu tot la Dna doctor Gilorteanu sunt, e foarte buna spunea cineva, mi-a recomandat-o calduros si chiar m-a dus acolo, alftel nu bateam drumul pana in Titan, eu stau in cealalta parte a Bucurestiului.
Si cum sa aleg alt doctor sa nasc? Nu e bine sa nasti cu cel care ti-a urmarit evolutia sarcinii?
Cloreta
mikka spune:
Cloreta, nu-ti face griji! Cu cat tu esti mai calma, cu atat e mai bine... La mine, deci muncesc mult si am responsabilitate destula, parca nu mai conteaza nimic, decit ce traieste in mine... imi fac treaba cit pot de bine, dar nimic din ce e in jur nu ma mai afecteaza.
Iar persoana cea mai importanta pt mine e cu mine tot timpul
... chiar daca ar prefera, probabil, sa stea in pat...
Va pup!