Mamici de mai iunie 2005(8)
Raspunsuri - Pagina 3
at andreea spune:
Cel mai grozav vis-a-vis de serviciu este ca dau niste gherle... cate una pe saptamana-n-am fost niciodata atenta la detalii (adica genul contabila) si le cam ard acuma.
Dar, salvez situatia si totul e ok.
Asta tot din cauza hormonilor, sau poate neuronii mei se transforma la copil.
WEEKEND PLACUT!
15 saptamani +
Cloreta spune:
Asa incerc sa fiu si eu, cea mai importanta persoana pentru mine. Doar ca seful meu nu e obisnuit cu mine sa nu mai pot si i se pare ciudat. CIca spune-mi ca nu poti, dar nu e evident?
Va pupacesc si un week-end minunat!
Cloreta
simonaeus spune:
Cloreta, eu stau in Titan si merg in paralel si la dr. Gilorteanu si la dr. Hamid (medicover).
Dr. Gilorteanu mi s-a parut si mie buna, dar nu da aceeasi atentie pe care o da dr. Hamid. In plus m-a deranjat faptul ca si ea si asistenta fumeaza in continuu.
Face parca totul in graba, poate si fiindca e atata lume la ea la usa.
Eu am fost de 2 ori la ea, iar a 2-a oara nici nu m-a consultat intern.
s-a uitat pe analize , asa pe deasupra.
mai mult i-am spus eu ce stiam de la Hamid, ca ea nu-mi daduse sa fac nici o analiza in afara de cele facute de la dr. de fam.
acum ma duc si la ea fiindca Hamid nu poate sa dea compensate si nici concediu medical, fiindca nu are contract cu casa de asig.
oricum eu stand in Titan nu pierd prea mult timp.
te rog sa nu ma intelegi gresit, dar mie mi se pare o diferenta imensa de comportament intre ea si Hamid.
cred ca este buna profesionista, fiindca toata lumea o lauda, dar eu vreau mai multa comunicare si mai multa apropiere.
Hamid chiar ma provoaca sa-i mai pun intrebari. M-am dus la el si cu lista de intrebari si mi-a raspuns cu calm la tot.
La Gilorteanu, repede, ca nu are rabdare. Chiar mi-a zis ultima data sa-i arat eu analizele ca nu are rabdare.
andreea.a spune:
Buna seara, fetelor! Ce sa va zic, ma simt cam aeriana. Dovada: tocmai scrisesem si in loc sa apas "trimite un raspuns" am apasat "reseteaza".
Eh, ce sa fac..
Ziceam ca banuiesc ca ati si uitat de mine, ca nu am mai scris de muuult. Adica de 2 saptamani, de cand m-au apucat greturile si nu ma mai lasa.. Cred ca stiti si voi cum e, nu trebuie sa va spun. ![]()
Am o dilema in legatura cu doctorul meu. Am fost pana acum (de 2 ori doar) la dr. Radoi la Centrul Medical Unirea si data trecuta mi-a dat o serie de analize pe care le-am facut iar marti (acum) nu a facut decat sa se uite pe ele. A zis ca sunt ok si ca ne mai vedem pe 17 decembrie. Imi promisese si o ecografie, dar nu mi-a mai facut.. A zis ca la 8 saptamani nu prea am ce sa vad. Dar as fi vrut sa vad si eu macar o "samanta" de bebe..
Acum trebuie sa mai astept o luna..
Vroiam sa va intreb daca pe voi v-a consultat
in aceasta perioada? Sau doar ati vorbit? Ca nu stiu ce sa fac. O sa ma duc la consultatia de pe 17 dec si daca tot nu-mi face nici un control, cred ca-mi caut pe altcineva. Medicul e important, nu?
Va pup muult si va doresc un weekend minunat! Sa aveti parte de
cat pofititi!! Eu una sufar de un sooomn.. aproape continuu. Intrerupt de greturi. 

Andreea :)
loreen spune:
buna seara gravidutelor
tare mult chef de vorba pentru o singura zi...
eu azi am fost tare suparata din cauza faptului ca bebelusul meu nu am miscat, sau cum imi spun toti nu l-am simtit au.De, la 17 saptamani eu vreau sa miste ca la 30...Binenteles ca , gandul meu s-a dus la ce putea fi mai groaznic, mai ales ca sunt patita.Adevarul este ca nici nu m-am odihnit mai deloc, desi din cauza problemelor ar trebui sa stau mai mult in pat.
Azi am fost cu o prietena sa caute saltea pentru patutul beblusului ei de 1 luna. M-am crucit sa aflu ca salteaua ajunge la 1500000 iar patutul de la 3800000-10000000.Cu tot harnasamentul necesar pana nasc cred ca sar din 60000000.Nu stiu cum este prin Bucuresti( vad ca majoritatea sunteti din capitala)dar in Constanta preturile sunt groaznice.
In schimb cu spitalele stam mult mai bine:unul si bun si atunci stii macar ca nu ai incotro.Exista rezerve mai nou de la 500000 la 1500000 pe zi cu tv, ac, baie frigider care nu vad la ce foloseste.Daca dr. cu care nasti este destul de infipt in spital poti sa stai si moca fiind multumit de "cotizatia "la nastere.Oricum pana si nasterile au devenit un lux in Romania si inca unul costisitor...
va urmaresc de la inceput si am o mare dilema. Explicati-mi va rog sa pot intelege la ce va folosesc toate analizele alea cu nume pompoase? marea lor majoritate din cate m-am informat si eu se recomanda persoanelor peste 35 de ani , sau cu antecedente in ceea ce priveste sarcinile cu probleme sau copii cu probleme.Eu am intradevar peste 30, adica 31, am avut si sarcini problema, insa medicul mi-a spus sa-mi vad de treaba mea.Iar acele echo 3d sau 4d sa le fac numai in cazul in care la cea normala apar dubii in ceea ce priveste evolutia fatului.Mi se pare o pierdere de bani si o inacrcare emotionala inutila pana la aflarea rezultatelor.Poate gresesc, nu stiu, insa consider Constanta totusi un oras destul de destupat.Nu prea am auzit pe aici sa se recomande asemenea analize sofisticate la o sarcina.
In 1996 cand am nacut-o pe fata, inafara de analizele normale la sange si echogarfie la discretie ,nu am facut nimic decat sa astept momentul nasterii.Acum va citesc mesajele, ma ingrozesc si in acelasi timp ma intreb daca nu cumva sunt prea ignoranta desi am acordat acestei sarcini toate atentia de care am putut da dovada, cu riscul de a-mi neglija fata.
fetelor daca aveti de facut gravibinon , sa-l faceti.Eu bat recordul la injectii, am 13 la activ si mai fac pana la 20 de saptamanani sau chiar mai mult, in funtie de placenta si col.
cu somnul si eu stau rau de tot, in sensul ca nu pot dormi, dar nici obosita nu sunt.De luni incep iar serviciul si nu stiu ce ma voi face.Voi va luptati cu greturile eu cu arsurile.Nu stii ce e mai rau:sa nu poti manca sau sa manaci si sa mori de arsuri.Mai adaug si contipatia data de progesteron si mai nou nasul infundat si urarea de "sarcina usoara " imi suna mai degraba a injuratura...
hai ca am scris pentru toata luna...Noapte buna, fara vizite la wc ...iar pentru cine lipseste sambata si duminica un Week-end linistit.
anky spune:
Buna fetelor,ce faceti?.Cum va simtiti?.Eu am deja o burta de parca sint in luna a sasea.Mi s-a spus ca bebelusul sta sus in burtica.Ma simt asa de greoaie.
Weekend placut va doresc
Anca DPN 08.05.05 si
Bianca
http://community.webshots.com/user/anky2100
gabitzam spune:
Mai, va lasa omul o zi nesupravegheate si va faceti de cap! Ati scris aici de m-am zapacit de cap
, da' stiu ca ati avut chef de vorba ieri ![]()
Din fericire n-am mai avut nici o singerare, mi-am luat medicamentele si am stat cumintica in pat. Am vazut toate serialele de la televizor si de citeva ori am fost tentata de ceva prostii de la teleshopping. Va rog, sa ia cineva televizorul din fata mea ca ma prostesc.
Vreau la serviciu!
Am vazut ca ati discutat de spitale si doctori. Eu am fost initial la dr. Cornelia Ispas de la Medicover, dar nu am avut referinte prea bune despre ea si acum merg la dr. Ruxandra Dumitrescu. Merg la ea la cabinet la centrul medical Sapiens, si nasterile ea le asista la Cantacuzino. Despre Cantacuzino am auzit doar de bine pina acum. Am vazut ca mai sint citeva fete care vor naste acolo.
Cit despre
...mi-a cam pierit cheful...tot stau cu grija, desi nu mi-a fost interzis...
Gabitza
ile2003 spune:
buna fetelor !
ma bucur sa vad ca majoritatea sunteti bine !..spre rusinea mea scriu rar ..la birou nu am timp ..si acasa abia apuc sa va citesc ..innainte de a adormi ![]()
vreau sa va spun ca a inceput sa imi creasca burta si nu mai am in ce sa ma imbrac ...sunt
..pana acum o saptamana nu aveam nici o problema ,din punctul asta de vedere ..la control de 12 sapt nu luasem decat un kg ..si acum nu mai imi pot inchide pantalonii
..partea proasta este ca am si un job care presupune costum ..etc ..nu stiu de unde naiba o sa scot eu niste haine bussines ..cu burta !
Bine ca macar i-am anuntat ..nici nu am apucat sa va povestesc ..a fost ..super interesant !
Am facut o adresa ..conform OU cu pricina ,am anexat si hartia de la gineco ..si le-am dat drumul by e-mail ...asta pt.ca la mine Resursele Umane sunt la Buc ..eu sunt in Cta ..in fine ..in max o ora am primit raspuns cu numar de inregistrare iar a doua zi a inceput sa sune mobilul ..cu felicitari si programare la discutii si evaluare a locului de munca de catre cei care se ocupa cu medicina muncii ..etc..
Am avut senzatia ca am declansat o mica furtuna ..in sensul bun al cuvantului ..a fost super ..si cand ma gandesc ce frica mi-a fost de asta![]()
Altfel ...ce sa va spun ..nu mai am greturi ..nici nu am avut vreodata prea puternice ..dar m-au durut gingiile ingrozitor ..obosesc repede ..uzuala secretie alba ...si cam atat ..astept sa treaca inca 2 sapt ..sa il simt pe bebe 
pt.Loreen ..si eu sunt din Cta si am aceeasi varsta ..poate ne si cunostem ..cine stie ..in multe privinte sunt de acord cu tine ..ref la diverse analize ..dar sunt doctori si doctori ..nici al meu nu mi-a recomandat mai mult decat analizele uzuale de sange si urina ,desi am avut o sarcina oprita in evolutie ..poate stie el ce stie ..dar daca eu am vrut ..am facut si fara recom lui ..un set de analize dealea sofisticate ..nu m-au ajutat prea mult ..practic ..dar psihic foarte mult.
Gata ..am scris pt.o luna ..pupici la
si 
Sa aveti grija de voi si de minunile din burtici
ileana DPN 15.05.05
sperantza nu moare spune:
buna tuturor, mamici cu burtici,
si mie incepe sa-mi creasca burta dar nu de bebitza, ci de grasime, am un colac de salvare......
azi am dat iama la pizza hut, si desi imi era pofta de pizza de vineri am facut greseala si mi-am luat salata, o porcarie; binenteles ca mi s-a aplecat....cred m-au ajuns blestemele
cat despre multele analize mie dr. gine mi-a spus sa vorbim dupa primele 3 luni, la dr. de familie mi-a recomandat pe langa cele de sange gratuite inca 2 musai (rubeola si nu mai stiu care). sora mea care a nascut anul asta si nu in romania m-a sfatuit sa nu ma omor prea tare cu analizele. sa vad ce zice si ginecologul (dr. secara de la cantacuzino)
nu va plangeti ca n-aveti somn, e mai rau cand ne pica ochii in gura de somn si nu putem/ avem chef de nimic altceva; de cateva zile ma tot amenint / incurajez sa-mi calc cate ceva, ti-ai gasit! ieri am fost la cumparaturi si-am gatit si-apoi lene taica... da' ma durea si spatele trebuie sa stau in pat, nu? stiu eu ca voi ma intelegeti
altfel va invidiez ca voi deja il simtiti pe bebica, dar nu neparat pentru burtica vizibila - avem tot timpul si noi.
in rest acnee, de care ma bucuram c-am scapat si-a rasarit mai dihai, secretia de rigoare, obosesc usor, iar uneori mi se pare ca imi creste tensiunea ca-mi zvacneste ceafa
va las cu bine
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
sperantza nu moare spune:
buna tuturor, mamici cu burtici,
si mie incepe sa-mi creasca burta dar nu de bebitza, ci de grasime, am un colac de salvare......
azi am dat iama la pizza hut, si desi imi era pofta de pizza de vineri am facut greseala si mi-am luat salata, o porcarie; binenteles ca mi s-a aplecat....cred m-au ajuns blestemele
cat despre multele analize mie dr. gine mi-a spus sa vorbim dupa primele 3 luni, la dr. de familie mi-a recomandat pe langa cele de sange gratuite inca 2 musai (rubeola si nu mai stiu care). sora mea care a nascut anul asta si nu in romania m-a sfatuit sa nu ma omor prea tare cu analizele. sa vad ce zice si ginecologul (dr. secara de la cantacuzino)
nu va plangeti ca n-aveti somn, e mai rau cand ne pica ochii in gura de somn si nu putem/ avem chef de nimic altceva; de cateva zile ma tot amenint / incurajez sa-mi calc cate ceva, ti-ai gasit! ieri am fost la cumparaturi si-am gatit si-apoi lene taica... da' ma durea si spatele trebuie sa stau in pat, nu? stiu eu ca voi ma intelegeti
altfel va invidiez ca voi deja il simtiti pe bebica, dar nu neparat pentru burtica vizibila - avem tot timpul si noi.
in rest acnee, de care ma bucuram c-am scapat si-a rasarit mai dihai, secretia de rigoare, obosesc usor, iar uneori mi se pare ca imi creste tensiunea ca-mi zvacneste ceafa
va las cu bine
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005