Polipi

Polipi | Autor: mia_tincu@yahoo.com

Link direct la acest mesaj

Prietena mea cea mai buna are un un bb de 3ani si 8luni care cica ar avea polipi.Problema e ca unii dr. spun c-ar trebui operat ca sa nu mai evolueze, altii spun ca e prea mic bb si in nici un caz nu ar trebui operat iarna!Ea saraca(mama)nu mai stie ce sa faca.
Va multumesc in numele lor:mamagina & bbgeorge.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Eu nu cred ca este prea mic copilul, baietelul meu are 3 ani si 4 luni si a fost operat acum 10 zile.
Nu a avut nici o problema, dupa 3 zile a iesit un pic pe afara, se simte foarte bine si este deja vindecat, luni se intoarce la gradinita.
Cu ocazia asta a scapat de racelile interminabile, otita si tuse. Eu sunt pentru operatie.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

prima operatie de polipi la theo a fost la 1 an si 9 luni
asa ca nu este prea mic a fost aici pe dc. un pui de cateva luni
operat si de amigdale si de polipi.........

sanatate

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

De la un an se poate face operatia. A mea a fost de doua ori operata, la 3 ani si jum si la 4 si 4 luni. Acum e bine, respira bine noaptea, nu mai doarme cu gurita deschisa, racelile sunt mai rare si mai usoare. Si nu mai sforaie...

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluta spune:

Buna,
Baietelul meu cel mare are 5 ani si l-am operat ieri. Si noi am tot amanat operatia, de un an si jumatate tot amanam, dar in noiembrie a fost tot timpul bolnav, asa ca l-am bagat in "revizie generala" la Budimex si i-am facut toate analizele, iar ieri l-am si operat.
Sper sa ajung si eu sa spun peste o luna, ca acum este mult mai bine si nu se mai imbolnaveste, insa acum sunt destul de zguduita dupa ziua de ieri.
Intotdeauna am crezut ca este o operatie super simpla, o bagatela si nu e chiar asa. Cand il scot din operatie si il vezi numai cu pantalonasi de pijama si tubul in gura.... ti se taie picioarele.
Poate si sa vomite si ii mai fac o injectie (metrocropamid), sau poate sa faca si edem in gat si atunci mai face inca una, cu cortizon, asa ca disperarea lor, si a ta, atinge cote maxime.
Te interneaza la 7:00 si, in mod normal, daca totul decurge bine, la 14:00 esti cu puiul acasa.

Cel mai bine este sa ai opinia a cel putin 2 medici chirurgi ORL inainte sa iei o hotarare, pentru ca perioada optima este primavara si toamna. Poate totusi este o urgenta, cum a fost la noi, si atunci ii faci operatia acum.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

luluta draga mea," mi-ai ridicat moralul" rau.
si noi urmeaza sa ne hotaram, cel mai probabil acum in decembrie, este chiar atat de rau??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Noi l-am operat pe David la venerabila varsta de 5 luni. Dr. a zis ca trebuie si-am facut-o. N-a fost nici pe departe atat de groaznic, e drept ca-ti faci mii de probleme dar, cel putin in cazul nostru, totul a decurs bine, si-a revenit repede din anestezie si sper ca am scapat de probleme.

Pozele noastre

Mergi la inceput