Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
FELIS spune:
quote:
Originally posted by julyjuly
Julyjuly l-a nascut pe Alex pe 12 noiembrie, la orele zero si treisprezece minute...avea 3,950 kg si masoara 53,5 cm. Acum il alimentez natural, cu toate greutatile, mai ales noaptea, sculat de vreo 3 ori pe noapte, cel mai des face pauze de somn de 3 ore, dar ziua deja vrea laptic mult mai des de alea 3 ore...
In rest, toate bune, este foarte dragutel, cu ochisorii mari si grasut, are barbie dubla deja...
julyjuly
JULYJULY felicitari,
bine ai venit acasa si refacere rapida...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Fetelor, am poze din primele doua zile de viata ale comorii mele MARIA!Acum este mai frumoasa(fiecare cioara isi lauda puiul!)
Seamana cu mine?
Pupici si vorbim mai tarziu
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124
ANDREAP f frumoasa papusa ta. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by ionela roxana
Gandacico mai sunt doua zile din zodia scorpion; mai rezisti
de pe 23 nov. incepe zodia sagetatorului ; mai poti
eu taaaaaare-as vrea sa pot rezista, dar am uneori niste contractii dureroase de ma i-a plansul in sinea mea; daca este sa fie cum spune medicul meu, cred ca dupa ce nasc il pup pe nebun
; mie de la UM. abia maine mi s-ar implinii termenul, iar fecundarea a avut loc pe 8-9martie, iar DPN-ul este stabilit pe 29nov; ce parere ai mai rezist, mai sunt sanse; numai pot de stres
; de nervi i-am mancat cicolata lui fii-mea
; maine daca ma intreaba de ea, nu-mi ramane decat sa merg sa-i iau alta, mititica
Roserb fuuuuuuuuuuga la somn, daca ai posibilitatea odihnestete cat pooooooti de mult, si muuuuulta sanatate
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
iubita, crede-ma ca simt capul copilului gata sa iasa... stau mai mult cu picioarele incrucisate... pana marti
maine am control, btw, mai vine cineva pe la municipal pe la 9-10?
si eu am contractii aproape incontinuu, noroc ca stau la pat si nu ma misc prea tare... iau tot 2 nospa pe zi, fara ele cred ca nasteam de mult...
daca vrei sa mai rezisti, un sfat: nu mai manca ciocolata!!!
(desi io ma pregatesc acuma de una;))
am mancat intr-o seara, acum vreo 2 saptamani, o cioco neagra si mare si am ajuns a doua zi de urgente la nasteri dar n-am nascut... dar am avut megacontractii
hai, bafta, nu te agita prea tare si las-o mai moale cu alimentele excitante, da? si rezistam noi, sagetatori ii facem (desi eu, cu picioarele mele incrucisate, nu stiu cat o mai duc! acum imi vine sa zic: naaaaaaaaaaaaaaaaasc!!!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by camys_2000
Fetelor, eu am o nelamurire...
Cand credeam si eu ca am scapat de lohii, adica disparusera in proportie de 95% in ultima saptamana, am inceput sa am mici sangerari sau mici mici cheguletze cu firisoare de sange. Oare imi vine ciclu???? ca nici nu am ajuns inca la controlul de 6 saptamani...
Si mai am o problema pe care oricum nu o puteti rezolva voi: Mi-e teama sa nu ma fi cusut doctorul cam mult....
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
e posibil sa fie ciclu... nasol

cat despre "cusut prea mult", e doar o senzatie, te asigur, o sa se "lase" in timp...
va dati seama?!!! singura s-a descurcat, insarcinata si cu copil de 3 luni!
Ele spune:
fetelor mie inca imi mai curg lohii. Si luni implinesc luna de la operatie. Au fost zile in care curgea putin tare si am zis ca se termina, dar de unde???au aparut din nou, de fapt curge in fiecare zi cate putin.
Elena si bb Denisa
bits spune:
fetelor copilul meu sufera tare de colici,plange si vrea sa fie plimbat prin casa cu cosuletul,doar asa il putem linisti.am incurcat-o maine caci sunt singura si nu pot face lucrul acesta.
ANDREEA e o scumpa gogosica ta
.mai eu de mult am o nedumerire:cu cati de e se scrie numele tau?eu stiu ca Andreea e cu 2.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ele
fetelor mie inca imi mai curg lohii. Si luni implinesc luna de la operatie. Au fost zile in care curgea putin tare si am zis ca se termina, dar de unde???au aparut din nou, de fapt curge in fiecare zi cate putin.
Elena si bb Denisa
eu am avut pana la 1 luna jumate dupa nastere, de fapt asa si este teoretic perioada lauziei: 6 saptamani, deci stai linistita!
bits spune:
MICHE ce faci ai nascut?eu cred ca baietelul tau vrea sa fie sagetator si ca mai sta putin la mami in burtica.pupici la amandoi si fii tare caci mai e putin?ce faci pana la urma il circumscrii?eu ma uit la cuculetul lui si tare mi-e mila si sa-l decalotez
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
fetelor copilul meu sufera tare de colici,plange si vrea sa fie plimbat prin casa cu cosuletul,doar asa il putem linisti.am incurcat-o maine caci sunt singura si nu pot face lucrul acesta.
daca il plimbi si nu mai plange inseanmna ca nu sunt colici!!!
e regula!
daca are colici urla orice i-ai face, astea sunt colicile, te sui pe pereti... asadar l-ai rasfatat si incearca sa-l dezveti cat mai repede, ca pe urma va fi jale, nu spun mai mult
nu inseamna ca trebuie sa-l lasi sa planga, dar sa nu-l mai iei in brate: il pacalesti cu jucarii, il alinti, il mangai pe burtica sau pe cap, si ii vorbesti incontinuu!
DAR NU-L MAI LUA IN BRATE!
bafta!
andreap spune:
Multumesc mult fetelor!Chiar ca e gogosica, comoara mea!Si mie mi se parea frumoasa la 3 ore de la nastere!Si cand ma uit acum....Fulguletz, Roserb, nu mai stiu care postati listuta la inceputul capitolului, cum fac sa apara in dreptul numelui BBlusei si mentiunea "poze"?
Bits, da Andreea e corect, dar cand m-a inregistrat tata, functionarul ala era beat!Numai probleme am avut din cauza banalului"e", ultima a fost anularea certificatului de casatorie, ca ma trecusera "Andreea"!
Fug sa mananc ceva(n-am mancat de azi dimineata)si apoi am musafiri...Incerc sa vorbim mai tarziu
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124