Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
julyjuly spune:
Si inca o chestie legata de nasterea asa cum mi s-a intimplat mie... DPN-ul era pe 7 noiembrie si eram stressi ca bebe intirzia si cu o seara inainte sa apara durerile, am baut o singura cana de ceai din frunze de zmeura, am facut-o caci am citit aici pe site cum ca ar ajuta la declansarea nasterii..iar a 2-a zi dimineata m-am trezit cu niste dureri in zona inghinala, credeam ca e de la frig.. am plecat la consultatie la doctor la spital si m-a internat !!!
Iar in noaptea respectiva dupa miezul noptii a aparut Alex.
Credeti in astfel de lucruri ? Eu cred ca si ceaiul ala a avut rostul lui ca dupa mine cred ca mai asteptam cel putin o saptamina pina nasteam...
july +
Alex (12.11.2004)
quote:
Originally posted by julyjuly
Fetelor mamicilor,
Julyjuly l-a nascut pe Alex pe 12 noiembrie, la orele zero si treisprezece minute...avea 3,950 kg si masoara 53,5 cm. Acum il alimentez natural, cu toate greutatile, mai ales noaptea, sculat de vreo 3 ori pe noapte, cel mai des face pauze de somn de 3 ore, dar ziua deja vrea laptic mult mai des de alea 3 ore...
In rest, toate bune, este foarte dragutel, cu ochisorii mari si grasut, are barbie dubla deja...
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja si inima tare si multa, multa bafta mamicilor ce asteapta sa nasca cit de curind !
PS: Eu am nascut natural cu anestezie peridurala si nu am avut dureri prea mari. In schimb, erau la spital fete care asteptau sa nasca de multe ore si urlau de ma ingrozeau dinainte sa incerc pe propria piele senzatiile...Tocmai de aceea va intreb de ce atit de putine fete apeleaza la varianta aleasa de mine ? In noaptea respectiva doar eu am nascut asa si cit am stat in spital doar inca o fata era in situatia mea...multe fete habar nu aveau de metoda asta (recunosc ca nu erau ele foarte la curent cu noutatile medicale (desi peridurala n-o fi chiar atit de noua in Romania...?) si cu aceasta oportunitate de a scapa de "chinurile facerii" : sincer le-am testat stind cu ele in acelasi salon ore bune pina sa imi vina mie rindul sa merg la sala de nasteri).
julyjuly
julyjuly
gandacelu spune:
quote:
Fetelor mamicilor,
Julyjuly l-a nascut pe Alex pe 12 noiembrie, la orele zero si treisprezece minute...avea 3,950 kg si masoara 53,5 cm. Acum il alimentez natural, cu toate greutatile, mai ales noaptea, sculat de vreo 3 ori pe noapte, cel mai des face pauze de somn de 3 ore, dar ziua deja vrea laptic mult mai des de alea 3 ore...
In rest, toate bune, este foarte dragutel, cu ochisorii mari si grasut, are barbie dubla deja...
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja si inima tare si multa, multa bafta mamicilor ce asteapta sa nasca cit de curind !
PS: Eu am nascut natural cu anestezie peridurala si nu am avut dureri prea mari. In schimb, erau la spital fete care asteptau sa nasca de multe ore si urlau de ma ingrozeau dinainte sa incerc pe propria piele senzatiile...Tocmai de aceea va intreb de ce atit de putine fete apeleaza la varianta aleasa de mine ? In noaptea respectiva doar eu am nascut asa si cit am stat in spital doar inca o fata era in situatia mea...multe fete habar nu aveau de metoda asta (recunosc ca nu erau ele foarte la curent cu noutatile medicale (desi peridurala n-o fi chiar atit de noua in Romania...?) si cu aceasta oportunitate de a scapa de "chinurile facerii" : sincer le-am testat stind cu ele in acelasi salon ore bune pina sa imi vina mie rindul sa merg la sala de nasteri).
julyjuly
july, felicitari!!!

refacere rapida si multa sanatate la bebe! sa pui si poze!personal, desi sunt extrem-extrem de informata, am ales nasterea naturala fara anestezie, din simplul motiv ca eu consider nasterea o experienta minunata care merita "traita din plin"... este si un curent in occident acum, daca te intereseaza intra pe www.lamaze.ro
am trecut o data prin experienta asta si stiu ca sunt dureri mari, dar nu insuportabile
si m-am bucurat mult ca am simtit "cum se naste"
andreap spune:
Fetelor, am poze din primele doua zile de viata ale comorii mele MARIA!Acum este mai frumoasa(fiecare cioara isi lauda puiul
!)
Seamana cu mine?
Pupici si vorbim mai tarziu
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by andreap
Fetelor, am poze din primele doua zile de viata ale comorii mele MARIA!Acum este mai frumoasa(fiecare cioara isi lauda puiul!)
Seamana cu mine?
Pupici si vorbim mai tarziu
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124
hihihi ce scumpica e! chiar ca iti seamana, desi fetele seamna cu tatii
pup de la noi!
roserb spune:
Felicitaru Julyjuly! Sa-ti traiasca dolofanul si sa va bucurati de el. Si eu sunt de acord cu tine ca anestezia epidurala e o mare binefacere, am beneficiat la ambele nasteri de ea, si a fost totul mult mai usor!
Andreea, ce papusica frumoasa ai, bineinteles ca seamana cu mami
. Mi-e ciuda ca Mihnea e mai lungan si nu pare deloc dolofan, bebeii vostri sunt ca niste pepenasi la fata, asa era si Bianca , baietoiul meu e mai ascutit!
Eu sunt multumita ca dorm amandoi copii de pe la 2, asa ca in loc sa stau sa ma odihnesc, eu stau pe DC si parca vad ca acum fac ochi amandoi si pe urma da-i distractie.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
ionela roxana spune:
Gandacico mai sunt doua zile din zodia scorpion
; mai rezisti
de pe 23 nov. incepe zodia sagetatorului ; mai poti
eu taaaaaare-as vrea sa pot rezista, dar am uneori niste contractii dureroase de ma i-a plansul in sinea mea; daca este sa fie cum spune medicul meu, cred ca dupa ce nasc il pup pe nebun
; mie de la UM. abia maine mi s-ar implinii termenul, iar fecundarea a avut loc pe 8-9martie, iar DPN-ul este stabilit pe 29nov; ce parere ai mai rezist, mai sunt sanse; numai pot de stres
; de nervi i-am mancat cicolata lui fii-mea
; maine daca ma intreaba de ea, nu-mi ramane decat sa merg sa-i iau alta, mititica
Roserb fuuuuuuuuuuga la somn, daca ai posibilitatea odihnestete cat pooooooti de mult, si muuuuulta sanatate
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
fulguletz spune:

Felicitari Julyjuly! sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Andreap, fetita ta are ochii tai! e o scumpica
!
cu
David, 37 sapt., DPN 7 dec.
poze
FELIS spune:
Yo mi-s pe aici, da nu am timp nici de citit ca fac papi. Am sa va citesc mai incolo...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
fulguletz spune:
quote:
Si inca o chestie legata de nasterea asa cum mi s-a intimplat mie... DPN-ul era pe 7 noiembrie si eram stressi ca bebe intirzia si cu o seara inainte sa apara durerile, am baut o singura cana de ceai din frunze de zmeura, am facut-o caci am citit aici pe site cum ca ar ajuta la declansarea nasterii..iar a 2-a zi dimineata m-am trezit cu niste dureri in zona inghinala, credeam ca e de la frig.. am plecat la consultatie la doctor la spital si m-a internat !!!
Iar in noaptea respectiva dupa miezul noptii a aparut Alex.
Credeti in astfel de lucruri ? Eu cred ca si ceaiul ala a avut rostul lui ca dupa mine cred ca mai asteptam cel putin o saptamina pina nasteam...
july +Alex (12.11.2004)
mey, eu beau de 5 saptamani ceai de frunze de zmeura si tot nenascuta sunt..
ceaiul ala ajuta doar la usurarea travaluilui , si, desigur , ca sa aiba efect tre sa il bei cu 6 sapt. inainte...
eu cred ca a fost o simpla coincidenta..
cu
David, 37 sapt., DPN 7 dec.poze
camys_2000 spune:
Fetelor, eu am o nelamurire...
Cand credeam si eu ca am scapat de lohii, adica disparusera in proportie de 95% in ultima saptamana, am inceput sa am mici sangerari sau mici mici cheguletze cu firisoare de sange. Oare imi vine ciclu???? ca nici nu am ajuns inca la controlul de 6 saptamani...
Si mai am o problema pe care oricum nu o puteti rezolva voi: Mi-e teama sa nu ma fi cusut doctorul cam mult....![]()
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000