Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
FELIS spune:
Buna dimineata la burtici si mamici!....
Pai ce facem?... De cateva zile nici un bb?... E cazul burtici!...
Haide Darius!....
Ce faci Miche?...
Fetelor... Astazi am intrat in saptamana 38!...
O zi buna la toate mamicile si la toate burticile!...
MOSS
pt o fetitza scumpa si taaaaaaaaaare dulcica!...![]()
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
bits spune:
ELE e jaleeeeeeeeeee la noi cu tinutul in brate,nu-l pot dezvata.il las sa planga dar mi se rupe inima si iarasi il iau in brate.m-a cocosat!eu degeaba ma lupt sa-l dezvat daca atunci cand vine tati sta cu el numai in brate.asta mic e un shantajist,dupa ce papa si credem noi ca doarme dus mergem si-l punem in patut.dupa 5-10 min icneste,iar tati vine repede si-l ia in brate.cum sa-l mai dezvat eu in sit asta????????????????iar daca-i fac observatie sotului imi spune"ce eu numai seara il vad si atunci doarme,de ce sa nu-l imbratisez?"mai zi ceva daca poti!
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
andreap spune:
Buna dimineata!Monica, am aparut eu!!!!Ii pun ser fiziologic, o desfund cu pompita, dupa un timp trebuie sa repet operatiunea.De asta vreau sa vorbesc cu pediatra, poate nu-i de ajuns serul, ii trebuie picaturi.
Bits, nu cred sa fie curent, patul ei este "dupa colt", noi avem geamuri termopan si nu le deschid(decat pe rand cand aerisesc) .Asa ca nu cred.
Fulguletz, o sa incerc si cu laptic de la mine.Rau nu-i poate face, nu?
Try, KK lui BB are o culaore de ..mustar si e moale,o alaptez exclusiv la san.Bine, nu e ca la diaree, dar e moale.O sa incerc sa evit servetelele.
Si al voi i se cojeste pielea BBlusilor?A mea zici ca e soparla, pierde pielea.
Si eu abia tineam urina,acum s-a remediat.Lohiile la mine sunt maronii si am 2 saptamani azi de cand am nascut.Cu sanii am avut si eu probleme(n-am ajuns la mastita!)dar multumesc lui D-zeu, am scapta repede.
Mai nou BBlusa mea se trezeste la 2 ore si nu o pot fac e sa suga mai mult de 15 minute...O ia somnulsi nu mai primeste tzitzica!Asa ca banuiesc ca nu se satura, de se trezeste asa de repede.
Eu nu cred ca am depresii, un singur lucru ma doare, sa zic asa:mi-e dor de catelusa mea(o sa spuneti ca sunt nebuna!)Abia astept sa creasca BBlusa sa ies cu ea si catelusa pe afara.In fiecare zi o intreb pe mama ce-mi face cealalta"fata" a mea!Am luat-o razna!
Moss, frumoasa printesa!Poate reusesc azi s apun si eu ceva poze, din maternitate,daca nu uita al meu sa le ia d ela nasi!
Acum fug sa calc ceva lucrusoare
Pupici si o duminica placuta!
Andreea si BBlusa atomica
bits spune:
ELIZA stai linistita cu lohiile,si la mine a fost la fel si apoi si-au schimbat culoarea,devin mai galbui-sangerii ca dupa aceea sa devina chiar incolore(eu inca nu am ajuns la stadiul asta)
Miche spune:
Ei Felis....
S-a facut puturos baiatul mamii, desi au aparut atatea fetite frumoase pe aici , si vad ca baieteii sar si fac concurenta in a le curta..iar el , nimic!!
Adevarul e ca imi este putin frica de momentul nasterii... si totusi au mai ramas cateva zile, asa ca in fiecare dimineata si seara ma intreb: oare se intampla???
Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ajung eu cu sarcina pana aici..si sa nasc asa aproape de termen (sper ca nu dupa
)
Dar vad ca mai sunt fete pe lista inaintea mea..asa ca mai asteptam cumintiei(oare?)
bits spune:
ANDREA suntem in acelasi stadiu,si eu nu mai stiu ce sa fac sa-l tin treaz pe KEN.trage putin si adoarme dus.il trag de obrajori,il strang de nasuc,il strig dar nimic.e pierdut in lumea viselor.esti o norocoasa daca se trezeste la 2 ore,aseara mi s-a trezit din 1h in 1h de astazi de la oboseala nici lapte nu am avut,asa ca i-am bagat un biberon si am terminat discutia.eu stiu de la ce face lucrul asta:de la colici,il doare burtica si are tendinta sa suga tot timpul(probabil asa uita de durere)
Ele spune:
Buna mamici si burtici!
Si ingerasul nostru vrea toata ziua tzitzi, s-au dus alea 3 ore de somn, rar daca mai prind 3 ore pe noapte 
, si plange si scanceste si are somnul agitat tare. Probabil ca e cum a zis Bits, de la colici vrea toata ziua laptic.
In legatura cu petele maronii sau slab rozii de pe pampersi , nu va ingrijorati. A mea a facut in maternitate si binenteles ca m-am speriat si am intrebat-o pe doctoritza de copii. Explicatia a fost: "urati" care se elimina odata cu urina. Abia in momentul in care scaunele sunt sangerii sau cu sange e motiv de ingrijorare.
Elena si bb Denisa
Moss spune:
fetlor, multumesc pentru cuvitele frumoase...
maine, poimaine incepe sa-mi sune la usa flacaii vostri...
Miche, hai ca poate se aprinde o scanteie...mai stii ?!
Vad ca te apropii de momentul " cel mare "
iti tinem pumnii sa nasti usor si sa te refaci bine...
felis, mai ai si tu un picut...roaga-l pe sotul tau sa ma sune sa-mi spuna ca este totul OK.
A mea a dormit grozav azi noapte...de la 11 la 3 dimineata, a mancat la 3 dimineata , a adormit si s-a maitrezit la 9 ! A mancat si acum doarme iar. O astept sa se trezeasca la ora 13.00 cand e ora mesei.
fetelor, cand incepe sa prinda contur adevarata culoare a ochilor la bebelusii nostrii ??? Ochii Alexiei au inceput sa bata in spre verde si tare m-as bucura sa-i ramana verzi !!!
va pup
cristina si
Alexia
roserb spune:
Si noi am dormit foarte bine azi noapte, in doua reprize a cate 4 ore intrerupte de 5 minute pauza de biberon. Deh, avantajele alimentatiei artificiale. Am zis ca mai fac si eu o tentativa de alaptat dupa ce termin tura asta de antibiotice, si daca mai patesc ceva, renunt si gata, ca n-am de gand sa trec prin toata gama de pastile existente.
Mihnea are acum 4,200 kg, a luat mult in greutate de cand mananca lapte praf, chestia neplacuta e ca se cam constipa, de unde cand il alaptam facea un caca moale si exploziv , de cate 7 ori pe zi, de ma si speriasem, acum de abia de mai fece o data si cam taricel.
Mai incolo o sa mai pun ceva pozici noi.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
julyjuly spune:
Fetelor mamicilor,
Julyjuly l-a nascut pe Alex pe 12 noiembrie, la orele zero si treisprezece minute...avea 3,950 kg si masoara 53,5 cm. Acum il alimentez natural, cu toate greutatile, mai ales noaptea, sculat de vreo 3 ori pe noapte, cel mai des face pauze de somn de 3 ore, dar ziua deja vrea laptic mult mai des de alea 3 ore...
In rest, toate bune, este foarte dragutel, cu ochisorii mari si grasut, are barbie dubla deja...
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut deja si inima tare si multa, multa bafta mamicilor ce asteapta sa nasca cit de curind !
PS: Eu am nascut natural cu anestezie peridurala si nu am avut dureri prea mari. In schimb, erau la spital fete care asteptau sa nasca de multe ore si urlau de ma ingrozeau dinainte sa incerc pe propria piele senzatiile...Tocmai de aceea va intreb de ce atit de putine fete apeleaza la varianta aleasa de mine ? In noaptea respectiva doar eu am nascut asa si cit am stat in spital doar inca o fata era in situatia mea...multe fete habar nu aveau de metoda asta (recunosc ca nu erau ele foarte la curent cu noutatile medicale (desi peridurala n-o fi chiar atit de noua in Romania...?) si cu aceasta oportunitate de a scapa de "chinurile facerii" : sincer le-am testat stind cu ele in acelasi salon ore bune pina sa imi vina mie rindul sa merg la sala de nasteri).
julyjuly