Chestionare auto on-line
Dau in curand examenul auto si am intrat in febra chestionarelor. Vreau sa gasesc chestionare on-line. Am cautat pe gugal si.....dezamagire totala....
O groaza de site-uri gasite dar din care majoritatea nu au chestionare pe ele, alea care au ba nu se incarca, ba nu se vad pozele si singurul care merge ie un site cu chestionare dar care au intrebari doar cu indicatoare si se repeta.
Puteti sa ma ajutati sa gasesc si eu un site cu chestionare pliiizzzz!
Multumesc-you!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Raspunsuri
Lorelai182003 spune:
Asta e ala la care nu pot vedea pozele.
In locul unde ar trebui sa fie imi apar niste x-ulete rosii in coltul stg sus.
La tine se vad?
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
Oana_B spune:
Curios, la mine se vad.
Am facut primul chestionar si cand am dat la al doilea mi-au aparut icsuletzele dar i-am dat un refresh si s-au incarcat pozele toate.
Poate trebuie sa fie suportul java ca sa se vada pozele..zic si eu..
Oana_B
Lorelai182003 spune:
Nope, nici cu refresh nu merje.
Da ce e suportul Java asta? Scuze da io sunt cam cand vine vorba de compu.
Multumesc oricum!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
Oana_B spune:
Nu stiu sa explic ce este, stiu doar ca unele lucruri nu se vad daca nu e instalat: ferestre de chat, poze, chestii d-astea.
Inainte venea incorporat in computer, se chema Java Virtual Machine dar cei de la Microsoft nu-l mai pun.
Se poate descarca in schimb free de pe net.
Poate baietii priceputii sa vina cu explicatii mai bune ca ale mele
..sau mai bine cautam alte chestionare:))
Oana_B
Lorelai182003 spune:
Offff. Si cum pot afla daca il am in compu sau nu? Ca pana acum nu am mai avut astfel de probleme cu pozele.
De cautat nu stiu unde sa mai caut fiindca peste tot unde caut tot aceleasi rezultate primesc.
Parca vad ca la examen o sa fiu .
Oricum, multumesc pentru raspunsuri Oana!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
Karina spune:
http://dictionar.allnet.ro/chestionar.php?optiune=Urmatoarea&PHPSESSID=3634e84e72153cd34eb096cf20908366
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !