FIV 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

mihaela si eu urmeaza sa fac fiv la giulesti tot cu dr niculescu in ianuarie .si la mine este primul fiv si am ceva emotii(eu nu am nimic , problema este la sot ) .
tu ce embriolog o sa ai , sau inca nu stii ?? l-a mine o sa fie dr cocei in care am mare incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Lachione FIV-ul l-am facut la Medsana si am pus 4 embrionasi b-hcg-ul il fac pe 8 dec, mi se pare o vesnicie pana atunci...

Monica esti o adevarata raza de soare pentru noi, nu-i asa fetelor? multumim de incurajari si sa le fie bine bebitilor tai in burtica, sunt singura ca vor fi curajosi si inimosi ca mamica lor!

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lauras dar ce cauti tu fata frumoasa la calculator? Te-ai ridicat din pat?Te rog sa stai cumintica, stiu ca timpul trece greu dar gandeste-te ca ce porti in tine e mult mai important.

Lachi stai linistita ca nu ma supar.

Mihaela si Eva multa bafta. Tratamentul incepe in a doua zi a ciclului cand faci dipherelinul si apoi in 2 saptamani incepi stimularea intre 10 si 14 zile. Cu 34-36 de ore inainte de punctie faci pregnylul si apoi sub anestezie generala puctia si la 48 de ore sau 72 depinde de medic faci embriotransferul.

Fiti cumintele fetele Anis si Luli.
Parca mai era cineva care facea la Sabyc nounou si inca cineva, mai stiti ceva de ele?

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Fetelor as vrea sa ii uram La multi ani micutei mandarine Denisa Andreea fetita Anemonei care isi va sarbatorii maine prima ei aniversare de nume
Sa cresti mare si frumoasa mica mandarina si sa aduci numai bucurii parintilor.
pentru mamica lui mandarinuta Anemona

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Parca mai era cineva care facea la Sabyc nounou si inca cineva, mai stiti ceva de ele?

Monica

Monica, Nicole74 si eu vom face la Sabyc pe 17 decembrie punctia, iar pe 19 ET-ul. E super-fain sa vad ca se mai intreaba cineva si de noi, mai ales ca tu deja cred ca ai inceput sa activezi si pe la mamici .. sa-ti creasca mari gigilicile, mereu te fericesc in gand, o dubla bucurie iti incape inima!
Nu trece nici o zi, aproape nici o ora, sa nu intru pe DC sa va sorb fiecare cuvintel, se intensifica si la noi emotiile, temerile, dorurile .. visam frumos, traim cu-n singur gand in suflet, cu o singura preocupare .. practic totul in jur se estompeaza, devine din ce in ce mai mic, iar luminita sperantei dinauntru creste in fiecare zi ... Pe 1 ianuarie ar fi practic testul de sange .. ne dorim un AN NOU, o VIATA NOUA!
Multa bafta tuturor celor ce asteapta VESTEA cea buna!
Florina

Mergi la inceput

Florina si Nicole asa sa va ajute Dumnezeu si noul an sa va aduca implinirea visului mult dorit. Sa stati umintele inpat desi va va fi cam gre fiind perioada sarnatorilor dar sunt convinsa ca veti face tot ce va fi bine ptr bebelus sau bebelusi.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumim mult, Monica!
Sa dea Domnul sa fie bine!
Si tu stai cumintica si ai grija de bebei.
La multi ani pentru Denisa Andreea! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,
1: La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi onomastica!
2: Mult noroc celor care asteapta rezultatul... sa dea Domnul sa fie POZITIV!!
3: Sa-mi spuna cineva daca stie, intre ce ore pot duce azi proba la spermograma la Medsana, daca trebuie sa ma programez si daca trebuie sa completez de acasa numele, zilele de abstinenta si ora recoltarii, pe recipientul respectiv.

Multumesc. Pupi si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Proba se duce intre orele 14.30-15.30, maxim 30 min. de la recoltare. Au ei niste recipiente speciale si au si toalete....si rezultatul o sa-l ai diseara la 19.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc mult Teodora!
Pupi si bafta pe viitor!

Mergi la inceput