FIV 24
Raspunsuri - Pagina 13
Kariris spune:
Abia maine dimineata dupa ora 10 imi da rezultatul la spermograma... si eu nu mai am rabdare... sper sa-mi spuna pe el si un diagnostic.... sau macar niste valori normale...oricum cred ca berbantul meu ori nu mai are resurse, ori recipientul era de "uz veterinar"
pentru ca era asa putin inauntru... foarte putin.
MRL spune:
lachione, stai linistita (vorba vine..), pe buletin scrie si diagnosticul.
Succes si sa auzim de un diagnostic bun sau foarte bun
LilianaM
Monica-Elena spune:
Lachi stai linistita ca nu trebuie sa umple recipientul. Putin dar bun
.
Fetelor l-am vazut pe bebe la eco azi. Este doar unul dar nu-i nimic sanatos sa fie. ii bate inimioara...........DPN ar fi pe 25 iulie dar dna dr a zis ca va fi cu siguranta mai devreme cam 10-15 iulie.
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Ellena spune:
Bine ai venit Eva, mult succes si tie si celorlalte fete care sunt in pregatiri pentru FIV-ul din iarna.
Mult noroc fetelor care sunt in asteptari.
Irina cand faci testul draguta? Te astept si sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune!
Monica ... cred ca a fost o zi la fel de mare si ai fost la fel de emotionata ca atunci cand ai aflat rezultatul. Felicitari, sanatate multa, ai grija de bebe si de tine!

gabid spune:
Moni,pupici tie si lui bb din burtica de la noi,adica de la mine si Moni mica.Sa ai grija de bb!
Fetele,aveti grija la frig si stati cumintele in pat ca sa se prinda bine bb-ii!
Anis!
Luli!
Lauras!
Cami!
Am omis pe cineva?Scuze de pe acum!
Asteptam vesti bune de la voi!Mos Nicolae si Mos Craciun aduce cadouri le fetele cuminti!
Anemona,pupicei la Andreea ta micuta!
Gabi.
Monica-Elena spune:
Gabita pup printesa mica si neastamparata.
Fetele ma gandesc la voi cele care asteptati 
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Laura_72819 spune:
Mai fetelor, au trecut 15 zile de cand am facut HCG-ul si a iesit 0(dupa FIV), am oprit medicatia si am asteptat sa-mi vina ciclul. Nu stiu ce se intampla de nu mai vine. Voi ati patit asa ceva?
gabid spune:
Laura,mergi urgent la dr tau!Trebuia sa-ti vina!Mie mi-a venit cam la 7 zile dupa ce am facut testul de sarcina negativ.
Si imi venea sa ma tai in bucati ca mi-a venit!
Laura,cum a iesit spermograma?
Gabi.
eva47 spune:
Monica multumesc pentru precizarile in legatura cu tratamentul .
as vrea sa te rog sa-mi descrii putin cum te simti dupa puctie .
Eu cred ca are mare importanta si cati foliculi ai obtinut .
Am inteles ca se face sub anestezie generala ...Cum este ? Ai senzatie de greata cand te trezesti /dureri de cap?
multumesc