FIV 24
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
Buna fetele,
Azi a fost un pic mai bine pt mine...de fapt e cam asa, acum ma simt bine peste 2 ore nu se stie..dar nu ma plang sa dea Dumnezeu sa fie bine.
SA va mai zic ceva foarte important....am tot vazut pe aici ideea ca daca faci hiperstimulare nu e bine si etc...DIN CONTRA...E FOARTE BINE SA FACI HIPERSTIMULARE pt ca e mult mai prielnic mediul creat pt implantare...nici nu stiu de ce circula zvonul pe dos.
AM VORBIT CU PRIETENA MEA care a facut fiv in Ungaria,a reusit...din pacate sarcina i s-a oprit la 12 saptamani...in fine...in clinica din Ungaria se merge la tratamente numai pe hiperstimulari...din cauza asta la ei e procentul asa de ridicat de reusite.
LULI multa bafta si CAmi de asemenea...
pupici
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
zisaCami spune:
fetelor,
Sunt impresionata ca v-ati gandit la mine, intr-un nr. atat de mare.
Ieri am facut ET-ul si mi-au transferat doi embrioni. Din pacate, primii 3 embrioni ( toti de 8 celule ) au plesnit in momentul in care le-a facut AH, din fericire au rezistat ultimii 2 de 6 celule, care la randul lor, s-au redus la 3, respectiv 4 celule , avand dimensiunea de 18 mm.
Am stat 40 de minute intinsa dupa ET, desi ei au spus ca nu are nici o importanta. Ieri am stat toata ziua in pat, mai mult pe spate, dar nu mai pot, deja am intepenit, asa incat am mai intrat un pic pe forum, ca sa vad ce mai faceti!
In privinta mersului cu avionul nu este nici o problema. Oricum ma voi intoarce mai devreme pentru ca nu mi-au mai ramas embrioni pt. o noua incercare si in plus, cu doua zile inainte de ET, m-am mutat de la
soacra-mea, cu care eram oricum in
si
de multa vreme!
Daca voi reusi ma voi intoarce pe la inceputul lui ianuarie, dupa ce vor vedea si ecografic sarcina. Pe 13 decembrie voi face primul test de sange, urmat de un al doilea pe 20 decembrie, pentru certitudine.
In caz de nereusita ma voi intoarce cat de repede voi gasi loc la avion, poate pana de sarbatori.
tuturor si multa bafta lui Anis si lui Luli! Sa veniti cu vesti bune!
Cami
gabid spune:
Cami,sa fie bine!Sa faci sarbatorile acolo indiferent de rezultat!Eu cred ca va fi bine!
Anis,a fost o fata pe forum Karula care a facut hiperstimulare la Medsana cu prof Ancar si i-au amnat ET ...de acolo stiam eu ca nu-i bine sa faci ET.
Ce tratament ti-au dat dupa FIV si ET?
Numai bine fetelor care au facut FIV sau ICSI.Mos Craciun si Mos Nicolae sa va aduca cadoul cel mai de pret din lumea asta!

Gabi.
MIHAELA V. spune:
Buna fetelor...in ianuarie o sa fac si eu fiv la Giulesti cu dr.Niculscu...deja ma agit sa-mi cumpar menogon-50 de fiole...Sunt optimista...este primul meu fiv...din ceea ce am citit am realizat ca oricum e vorba si de noroc...sper sa am...problema e la mine, eu am trompele infundate, desi am facut o laparoscopie, sotul e ok...asta e..
Mai face cineva fiv in ianuarie, la Giulesti?
Kariris spune:
Salutare fetele mumoasele!
Sper ca ati avut un w.e. rodnic si va urez o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!
Mihaela bine ai venit si bafta multa in ianuarie!
cred ca voi face si eu tot in ianuarie dar nu la giulesti!
lauion spune:
la toate fetele
sunt si eu pe lista de asteptare pentru un raspuns favorabil la FIV-urile de noiembrie ![]()
m-am simtit destul de rau dupa ET, aveam o burta ziceai ca nasc in 2 luni + celelalte simptome ale hiperstimularii. Astazi nu-mi vine sa cred cat de bine sunt...
Anis inteleg ca si tu ai patit la fel, ma bucur ca esti mai bine. Si mie mi s-a spus ca nu e nici o problema pentru embrionasii transferati, sper sa fie bine ...
Bafta multa si un rezultat pozitiv tuturor care asteapta...
,
Kariris spune:
Lauras cand faci B-hcg-ul?
unde ai facut tu fiv?
bafta multa, tinem pumnii.
quote:
Originally posted by lachione
Laura cati embrioni ai bagat?
quote:
Originally posted by lachione
Monica Elena scumpo zi si mie cand afli ce sexe au bebeii tai?
Monica-Elena spune:
Lauras ma bucur ca esti bine. Stai cumintica in continuare. La fel si tu Anis si Luli.
Lachi sexul bebelusilor il voi afla la 4 luni probabil dar nu cred ca vreau sa il stiu important este ca ei sa fie sanatosi si sa stea la mamica lor in burtica 9 luni. Oricum u cumpar nimic dinainte asa ca ce or fi sanatosi sa fie ca ai mei sunt.
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
MIHAELA V. spune:
Felicitari Monica....ai dreptate ce o fi,sa fie sanatosi asta e cel mai important...Eu ca si celelalte fete te urmarim cu interes si ne bucuram alaturi de tine sperand ca o sa te urmam si noi in curand...of asa de mult imi pare ca mai este pana in ianuarie... Aropopo chiar in ce zi se incepe tratamentul pentru FiV?Analizele le-am facut pe toate...si au iesit bine...dar acum nu mai am rabdare pana sa-l intreb pe dr.Niulescu ...adica saptamana asta cand ma duc pentru ecografie...
Kariris spune:
Bineinteles Monica, eram si eu .... pur si simplu curioasa;
normal ca cel mai important este sa-i duci pe amandoi pana la termen sanatosi sa-i nasti fara probleme, ca indiferent ce vor fi ii vei iubi enorm, vor fi comorile tale.
pupi.