Pestoiacele sunt pe aici? (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele ...azi am fost la doctor si surpriza cea mare : din multe motive se impune o cezariana ...ce sa zic..sunt cam debusolata ..da sper sa ma busolez la loc..
maine, adica 1 dec la 9.30 intru in operatie..
va pup pe toate si va mai scriu cand o sa mai pot..

inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fulguletz iti tin pumnii sa fie bine, Doamne ce veste mi-ai dat, mi s-a ridicat parul pe mine...multa bafta si sa ne tii la curent cind poti.pupici multi!

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fulguletz cum ti-am mai scris , mult succes si sa ne auzim deja mamici!!!!!

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Fulguletz succes azi in operatie si refacere rapida la mamica si un bebe mancacios ci kakacios meeeyyy!!!! Nu a venit el pe 2 - vad ca s-a grabt un pic - n-a mai avut rabdarica sa o vada pe mami si cum e din exterior!!!!!

Fetele io is un pic picata din cer zilele astea.. nu am chef de nimik dar am facut o ordine generala in toate dulaputrile si sifoierele pe care le am... ...Sebi ma cocoseaza cu cata atentie are nevoie... plus ca ieri am avut o durere cumplita de cap... cred ca ma paste o raceala de care chiar nu am chef!!!

Va pupicesc dulce pe toate !!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna peshtishori!...

Aseara n-am mai avut timp sa intru (voia sotzul sa vada un film la calculator)...
Am fost si eu ieri la dr: placenta a inceput sa imbatraneasca si mi-a aratat si depunerile de pe peretii ei (a inceput sa se calcefieze- asa se zice?..) A zis "Pai, e timpul!..."(sa vina bb) A dat telefoane sa afle cand e de garda si era pe 6 si pe 19 dec... Ne-am planificat cezariana pe 6 dec... dupa-amiaza,chiar mai pe seara daca e sa apara cumva vreo urgentza...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Emilly

Am pus casa, sa-mi spuneti daca se vede si daca va place

EMILLY ... se vede casa, e f frumoasa, dar de ce zici ca e un vis?... Poate o s-o si ai!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

ALINA, ce ochios e Alexutz... Am comparat pozele de la 3 luni si un an sa vad schimbarile... Si au fost: culoarea parului, culoarea ochilor...( are acum niste ochi albashtri ...)... Da ochios era si la trei luni si e si acum la 1 anishor....

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Fulguletz, cand am citit eu mesajul cred ca esti deja mamica. Sa fiti sanatosi si fericiti ca e minunat. Sper ca a fost bine totul.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

A nascut Fulguletz un baietel frumos foc!!!!!
Felicitari Fulguletzule!!!!!!
de la noi!!!!

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

L-am vazut si eu pe David, o mindrete de baietel, si seamana leit cu fulguletz.
Multumim taticului pentru poze, am bagat un ochi la mamici de nov-dec.
Sa fiti sanatosi! fulguletz, refacere usoara si mute ginduri bune de la noi si multi pupici

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput