Pestoiacele sunt pe aici? (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FULGULETZ felicitari

Cred ca e Fulgu

Abia astept si eu!...

E tare frumusel Davidut si maricel... 3150g si 52 cm

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fellis urmatoarea esti tu!!!!!Oricum mai vorbim pana atunci, dar iti urez urmatoarele zile sa le ai cat mai linistite, si odihneste-te cat mai poti!!!!
Si sa nu-ti fie frica de cezariana ca nu e asa de rea si nu e asa de greu. Eu sunt bun exemplu, m-am refacut foarte repede.
de la noi!!!!!

alina si Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinavatamaniuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Manace mama de pui scump!!! Si eu l-am vazut!!!!
Fulguletz sa va triasca, sa fie sanatos si mancacios !!! Tie refacere usoara si rapida!!!!

Felis mai ai putin si tu iubita!!! Tin pumnii pe 6 de Sf. Nicolae!!!! Meyy ca v-ati vb voi sa fie si ziua de Mos Nicolae si ziua copilului!!!! Impuscati 2 iepuri dintr-o lovitura! Nastere usoara si un bb sanatos!!!

Emilly sa dea Domnul sa ti se implineasca visul!!! Foarte frumoasa casa la care vi s-au orit sufletelele!!!

Maruta azi a avut liber!

Alina te-am trecut in tabel la pestisori! Scuze ca nu am facut-o mai devreme! Mey Alina la mine nu se incarca pozele voaaastreee

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Merci Nally!
Mai incearca, poate va merge!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Cita activitate...noroc cu fulguletz ca ne dadu vesti frumoase.

Fetele, multam de urari si eu sper ca macar juma din casa aia sa o am vre-odata ca tare mi-am dorit la viata mea sa am o casa mare cu curte si 5 copii.
Acum dupa Ilinca mai rectificam cifra ca deh...nu stiam cum e sa fii parinte, dar tot mi-as mai dori 2 bb-i si poate reusesc dintr-o lovitura

Nally ce-ti face flacaul?are dintisori?

Felis super zi o sa aibe puiul tau numa' ca o sa se cam oftice mai tirziu ca o sa primeasca numai un cadou pentru 2 ocazii.Asa ca tre' sa bagi 2 cadouri

Deci Maruta are liber azi...ce bine de ea.

Sa aveti o zi frumoasa in continuare!

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Am vazut si eu cel maimic flacau al grupei pestoaicelor. Sa va traiasca si sa fie sanatos.
Madutza, ce ai mai facut cu analizele?
Noi am avut o saptaman greaaaa. Lui Cata i-au iesit doi dinti in 4 zile de am m-a lasat lata. A trecut prin toate simptomele din acrti: diaree, febra, usoare varsaturi, maraiala, sculat la 30 secunde de la culcat. Ce mai, suntem lesinati si cand ma gandesc ca urmeaza altii....

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Emilly dar ce varsta are Ilinca? Foarte frumos nume, foarte gingas!!!
Si eu imi doresc inca un bebe, dar un pic mai tarziu, adica deja ne-am hotarat cand sa incepem, cand va implini Alex 2 anisori. Eu am cezariana, si as vrea sa treaca cel putin 2 ani, inainte sa ma apuc. Dar daca aveam naterea naturala, cu siguranta deja ma puneam pe treaba. As vrea ca intre copii mei sa fie o diferenta cat mai mica.
Stau pe net de la ora 16, acum juma de ora l-am culcat pe Alex, acum astept pe sotior sa vina.
pentru voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Alina Ilinca are 10 luni, e nascuta in 26 ianuarie 2004.
Sotul imi tot bate apropoul sa-i facem un fratior, eu as vrea sa mai treaca un picut ca nu-i usor.Pe de alta parte e bine pentru copii ca sunt apropiati de virsta si poate si pentru noi ca nu ne mai apucam peste 5 ani iar de bb si tot ce tine de ei...nu stiu mai vedem.

Vanessa asa repede i-au iesit lui Catalin dintisorii??Ilinca mea nu are nici unul dar pe zi ce trece sunt mai sigura ca nu mai e mult si-i ies dintucii.

Noapte buna pestisori!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna pestisori!
Au plecat ai mei luni,si acum stau numai eu cu asta micul....deci timp mai putin pt net...
FULGULETZ FELICITARI!!...sa va traiasca flacaul si sa va bucurati toata viata de el!!
FELIS,bafta si multa sanatate la amandoi va doresc!...ai sa vezi ca totul va fi bine,si dormi acum cat mai ai timp!

EMILLY,faina casa,hahaha,imi vine sa rad,ca se vede ca suntem pesti,si eu am bagat la mine in calculator o casa ,cum as vrea eu sa am,de vis,si al meu sot rade,ca nu am ce face,asta pe vremea cand eram gravida si aveam timp!....dar cine stie,trebuie sa fim optimiste,poate ne putem implinii visele vreodata!

Al meu gandacel,e mortal cu somnul...sa vedeti cum doarme:de la 9 seara pana pe la 3-4 noaptea...e perfect,dar apoi incep crizele de colici,dar parca sunt un facut,in fiecare zi la fel...noaptea trecuta a mai dormit cumva pana la 7,iar apoi nici gand,si eu sunt moarta de somn,mai ales ca mie imi place sa dorm dimineata mai mult ca seara,adica eram obisnuita sa dorm pana la 11-12 la pranz(deh,asa era si locul de munca,nasol program),acum s-a terminat!...dar asta e,ma voi abisnui eu sa dorm cu el o data si totul va fi bine,nu fetelor care aveti puiutii mai mari,asa e?!...incurajati-ma!!!!!!

Va pup,fug sa ma intind!

Ah,era sa uit..frumoase poze ALINA,ce dragalas e ala mic!

Numai bine la toti pestisorii!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by alinkav

Fellis urmatoarea esti tu!!!!!Oricum mai vorbim pana atunci, dar iti urez urmatoarele zile sa le ai cat mai linistite, si odihneste-te cat mai poti!!!!
Si sa nu-ti fie frica de cezariana ca nu e asa de rea si nu e asa de greu. Eu sunt bun exemplu, m-am refacut foarte repede.
de la noi!!!!!

ALINA multumesc pt incurajari... Nu pot zice ca nu mi-e si putin teama!... Dar ma gandesc imediat ca totul va fi bine: trebuie sa fie bine...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput