Pestoiacele sunt pe aici? (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felis, eu am luat tot pentru copilul meu inainte sa se nasca el cu vreo 4-5 luni. Primul a fost carucior pe care l-am achizitionat cand eram in 4,5 luni. Aveam totul pregatit atunci cand s-a nascut Alex.
Fii fara grija si ocupate de asta atat cat mai ai timp, ca pe urma toata atentia ta va trebui sa fie numai asupra copilului.
Al meu prichindel a racit, tuseste si are nasul plin. Bine ca n-a racit inainte de vaccin, si l-am facut bine merci.

alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by alinkav

Felis, eu am luat tot pentru copilul meu inainte sa se nasca el cu vreo 4-5 luni. Primul a fost carucior pe care l-am achizitionat cand eram in 4,5 luni. Aveam totul pregatit atunci cand s-a nascut Alex.

ALINA ... multumesc... Si la mamici de noiembrie-decembrie (unde mai postez eu) toate fetele si-au luat cu mult inainte tot ce le trebuie, dar tare rau mi-a picat cand mi-au zis ai mei ca nu e bine... Parca mai voiam confirmari sa am linistesc...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna pestisori,

quote:

Emily, azi am vazut un brad numai in albastru si argintiu...Mi-a placut tare mult dar cred ca pe Ilinca ar atrage-o culorile mai vii..gen rosu...etc..

da...fulguletz cred ca ma voi opri la rosu cu auriu, oricum mai studiez problema ca inca mai avem timp si au inceput si reducerile la podoabe de Craciun

Mirela sa inteleg ca suntem pe aceiasi dunga cu somnul eu mi-am propus sa fac ceva, nu stiu ce, sa o dezvat pe gaza de trezitul noaptea...daca vreau sa fiu mamica rabdatoare trebuie sa o fac si pe asta caci de 10 luni..., zau ca-mi e tare greu.
Deci urati-mi succes sa o fac pe Ilinca sa priceapa ca noaptea e pentru somn...

quote:

,si stati ca mai e mama aici,si noaptea ma mai scuteste ea,zice sa dorm eu ca dupa ce pleaca gata cu boieria....hahaha...adica chiar am pus-o fetelor,ca asta mic in ultimul timp face numai fite de noapte,de la 3-4 nu mai vrea nici cum sa doarma

...poti sa stii ca ai pus-ooo
las ca vezi tu ce chiaune o sa fim amindoua si apoi urmeaza fulguletz si Felis.

Maruta esti bine?tu ce culorii pui in brad anul asta??

fetele, ce faceti de Craciun si Revelion, in afara de stat cu bb-ii?....o sa-mi spuneti ca nimic, asa-i?

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Noi, doi ani la rand am avut bradul impodobit in rosu argintiu, si m-am cam plictisit, asa ca anul asta il voi colora bine de tot, mai ales ca Alex e un pic mai maricel si ii va placea sa fie bradut mai colorat.Desigur vom lua globuletele din plastic, , ca sa nu avem surprize placute din partea lui fiimiu.
Craciun vom petrece ori acasa ori cu nasii, dar Revelionul cu toti prietenii. Anul trecut mi l-am petrecut in halat, nemachiata si cu febra 39.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Alina pozele tale nu se pot vedea ca nu sunt facute publice.

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Buna!...

Mie nu mi-a mai mers internetul de cand am intrat ultima oara...

Noi vom face bradut anul acesta... dar nu sunt f interesata de o altfel de impodobire... Voi folosi tot ce am avut anul trecut... Oricum minunea mica ce trebuie sa vina v-a eclipsa total si bradut si Revelion...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Pestoaicelor!... Ce e cu voi?... Pe unde sunteti?...

Sau e chestie de zodie si se mainifesta si la voi ca si la mine... De ieri de pe la ora 15 as dormi non-stop!... Si voi?.... Tot somnoroase?...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Am postat ieri fara sa schimb semnatura... De ieri am intrat in saptamana 39... Nu-mi vine sa cred... 39 saptamani... Am emotii... Oare cand va fi?...

Va pup pe toate si va doresc sa aveti o saptamana buna...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

LOREDANA... ce mai faci?... Pana la urma cand mergi la dr?... Sa ne spui si noua ce ai facut...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

pestishoaice..ce mai faceti? vad ca numai Felis a mai scris pe aici...sper ca sunteti bine cu toate...

iata-ma si pe mine intrata in sapt. 39... si tot pe DC..
Chiar sa iasa bebe David pe 2 dec. cum a zis Nally?
va innebunesc de tot...
dupa cum vaz si Felis a inceput sa dea semne de nerabdare...

Sambata ne-am facut curatenie mai generala, ne-am aranjat casa cu ceva podoabe de Craciun (ieri a fost aici primul Advent si toata lumea isi lumineaza si aranjeaza casa), ne-am plimbat mult si ca urmare am ramas cu o durere in zona lombara...

voi ce ati facut in week-end?
se apropie Mos Niculae..ce le cumparati la pitici sa le puneti in cisme?

NU stiu cine a intrebat ce facem de sarbatori (in afara de statul cu bebici)...pai ...o sa faca mama cozonaci si sarmale

inca cu David, 39 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput