Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
cocolino spune:
Fetelor maine pana la ce ora se va sta? Eu cred ca mai devreme de 6-6.30 nu pot ajunge..Maine sunt programata 16.45 la Dr sa vad ce-mi spune vis-a-vis de lichidul amniotic... si vin tocmai de la Mall-Vitan...
Coca 30 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
Shobo spune:
cel putin pina la 8 se va sta! te asigur eu, ca si data trecuta am mai fi stat daca aia timpiti nu rezervasera masa noastra de la 8... vor veni fete destule si nu se va pleca preas devreme... asa cred.
Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
Lali spune:
Simona, daca nu merg maine la serviciu, ceea ce este foarte probabil voi ajunge si eu pe la 4 la intalneala. Ai fost la Fundeni ? Eu doar luni ajung la dr...
Fetelor eu am avut probleme cu hemoroizii acum vreo luna, l-am sunat pe doctor si mi-a spus ca unguentele din farmacie gen Hemorzon nu sunt periculoase pentru bebe pentru ca actioneaza local si nu se absorb. Mie mi-au trecut in 2 zile... asa ca nu disperati, ca se rezolva. Crinuta ceea ce spui tu cu sangerari e deja o forma mai grava, nu cred sa ni se intample in sarcina.
Lali si licuriciul ei 32+
Dr. Anca, Municipal
Shobo spune:
Gata, am suplimentat masa pt. miine de la 13 la 15-16 pers.

POATE NU VIN FETELE! ca iau bataie sigur!

Eu si bibisor sapt. 28
Dr. Tutunaru - ELIAS
Alina Maria spune:
Buna fetelor, tocmai am venit de la dr. si nu a vrut sa faca nimic in privinta negilor, el a spus ca se vor retrage dupa sarcina si chiar mai devreme . Am aflat ca este un virus si se numeste mollusca contagiosa , apare de obicei la copii si se ia in general de pe toalete, prosoape, si chiar aer. Daca o femeie nu a avut in copilarie poate lua in timpul nasterii.
Nu exista tratament fiinca dispar singure , de la sine.
V-am spus ca sa stoiti in caz de va apare si voua.
Ieri seara am fost la cursuri si am invatat cum sa respiram in timpul nasterii , astefel incat sa nu se duca toata energia noastra degeaba.
Se inspira profund si se expira de trei ori in timpul durerii ,
la contractii de un minut se respira pe gura repede si scurt fara efort insa la sase se face mai lung, devine ca un cantec. Puteti sa va puneti un ritm in minte ca sa puteti sa va concentrati.
Cam atata pana data viitoare .
alina
cocolino spune:
Shobo, stii care e problema? Cred ca acum fiind cam pe ultima 100 metri si mai toate care vor veni,vor avea...burticute care de care mai mari... problema se pune daca vom putea sta atatea ore in fundulet pe scaun.
Mie mi-e greu sa stau si pe canapea...De vreo 2-3 zile am niste dureri de burtica....de ma apuca plansul instantaneu..Mi se intareste burtica si am dureri ca de ciclu..Stiu ca sunt contractii,dar.. nu stiu cat e de normal..De 2 seri plang cate jumatate de ora de disperare...Si...din nou am gasit chilotul umed...
Coca 30 saptamani si
dragalasa
Lali spune:
Shobo, pe ce nume e rezervata masa? In caz ca ajung printre primele, ca data trecuta am intrebat de masa rezervata pe numele Simonei si chelnerul mi-a raspuns " Aaaa, masa de gravide,... acolo!"
Am vorbit din nou cu Camitzu la telefon si ea suparata ca isi varsase lapte fierbinte pe butica si s-a speriat. Din cate am inteles eu era mai mult speriata (sper!). A spus ca il va suna si pe doctorul ei sa se linisteasca. Sper ca am reusit sa o conving sa vina maine, ca era asa de suparata din cauza asurii ca nu avea chef de nimic
...
Lali si licuriciul ei 32+
Dr. Anca, Municipal
adita spune:
eu cred ca ajung maine pe la 16.30, ca la 15.30 trebuie sa iau copilul de la gradinita.ar fi bine daca l-ar lua tati, dar mi-e frica sa nu fie retinut la serviciu si sa lase copilul prea mult acolo, asa ca mai bine merg eu, sa pot sta pe urma linistita.
andrutza spune:
Fetelor, iar n-am avut deloc timp la servici ieri sa intru pe forum si am vazut ca ati discutat de Tutunaru fara mine ![]()
Vreau si eu sa intaresc tot ce ati spus voi, ca n-are nici un rost sa repet. In privinta controlului, nici eu nu am avut placerea pana acum, dar sunt convinsa ca in ultimele saptamani va trebuie sa se uite daca a inceput dilatatia, daca totul e ok etc. Deci Shobo nu cred ca ai sanse sa te vada prima oara chiar la nastere - asta daca nu se grabeste bebeul tau Doamne fereste. Eu asa am auzit ca fac toti doctorii, asa ca presupun ca nu este el o exceptie. Altfel, mie imi convine ca nu ma "craceste", ca fie vorba intre noi nu e deloc placut si nu se compara cu dezvelit burtica si gadilat putin cu ecograful ![]()
Apropo de hemoroizi, eu chiar am avut saptamana trecuta un inceput de umflatura, dar a trecut in doua zile. Ma cam speriasem, ca nu am avut probleme de constipatie pentru ca beau mult lapte si eram chiar mandra de mine. Dar se pare ca si presiunea pe care o face burtica conteaza.
Bestutza, Leta sau Shobo, stie vreuna dintre voi cand e de garda Tutunaru? Ca trebuie sa ajung pe-acolo si tare bine ar fi daca ar avea garda in weekend - pentru mine, nu pentru el....
Andrutza si bebelusa 
31+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg
cocolino spune:
Lali, masa e rezervata pe numele DANA incepand cu ora 16...la Pizza Hut de la Piata Romana...
Coca 30 saptamani si
dragalasa