Mamici de ianuarie-februarie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Viktoria spune:
Buna fetelor,
Si la noi e azi soare si zapada incepe sa se topeasca. Noi avem un loc la 15 km de noi unde cind ninge mergem la sanius.
Aurasa eu nu ma supar ca mai tragi cu ochiul pe la noi, si cum le cunosc pe fete nu vor fi nici ele suparate. E un forum si fiecare invatam una de la alta si ne ajutam cum putem.
Cornelia oricum vin in curind Sarbatorile de Iarna asa ca banuiesc ca vei avea si tu putina treaba.
Ramona la inceput David va dormi cu mine si sotul in camera, si pe urma din luna August ne mutam in casa noua. Acum stam intr-un apartament cu 3 camere. Doris fetita mea spunea ca doreste sa doarma intr-o camera cu fratiorul ei, insa stii tu cum sint copii de 6 ani. Cred ca atunci cind fratiorul se va trezi noaptea nu va mai dori acest lucru. Oricum vom incerca la inceput si ii vom respecta dorinta. Se bucura foarte mult ca in curind va avea un fratior si nu va mai fi singura. Vine cu mine de fiecare data la medic, ma ajuta la gatit si vrea sa-i faca baita la
si gasesc ca e ok. Bineinteles o vom supraveghea insa o voi ajuta si o voi lasa sa faca multe lucruri, ca de exemplu plimbarea, schimbarea scutecelor, baita etc. A fost la o doamna de zi asa se numeste la noi , pina acuma si acolo a ajutat foarte mult la schimbarea celor mici, le-a dat de mincare etc. . Bineinteles atunci cind a vrut.
crinuta spune:
Aurasa, merci pentru informatie, si pe mine ma intereseaza. Eu am rezolvat problema partial cu grape fruit, insa voi incerca si Activia.
Ramona, suntem in aceeasi situatie. Iti dai seama, copii nostri vor trebui sa vorbeasca romana, engleza, araba ( pe putin, ca mama vrea sa il invete si germana, dar asta o lasam pe mai tarziu si il invat tot eu).
Eu ar trebui ori sa imi fac rost de carti, ori sa ma duc la cursuri de araba, ca nu se va putea ca sotul si fiu-miu sa vorbeasca araba si eu sa nu stiu, si pe deasupra imi si place. O sa fie cam greu, dar asta e.
Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Viktoria spune:
Alina Maria mie imi spui ce frumos e la schiat. Am invatat si noi toti trei anul trecut dupa Craciun, am fost la un curs de 4 zile si pe urma in Kärnten cu niste prieteni care locuiesc acolo si el a fost profesor de schi. As vrea sa merg si eu anul viitor insa nu cred ca mai apuc, deoarece David se naste la sfirsitul lui Februarie si iti trebuie ceva conditie .In schimb am inscriso pe Doris la un curs de schi dupa Craciun de 4 zile la avansati unde va invata sa mearga si cu betele. Merge cu niste prieteni de la scoala cu autobuzul singuri, bineinteles cu profesori care ii supravegheaza. Deja am emotii cum va fi fara ea 4 zile. Seara se reintorc inapoi, insa e prima data cind merge atita timp fara noi peste zi. Noi azi sintem invitati la nasi de botez a lui Doris si vom merge poate la Viena unde inainte de craciun se organizeaza mici tirguri cu vin cald, carusel pt. copii, globuri, jucarii, patinoaur, castane etc.
Banuiesc ca si la voi este asa ceva Oana si Alina Maria.
O duminica placuta va doresc la toate.
crinuta spune:
Viktoria, si eu am fost in Karnten, intr-o tabara cand aveam 14 ani, insa vara. A fost superb. Imi inchipui cum e iarna...
Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
adita spune:
Cornelia, bine ai revenit.
fetelor, cum faceti voi sa puneti un link, dar sa nu apara toata polologhia aia, ci doar ceva de genul: "pozele mele"?
Alina Maria spune:
Buna dimineata, e o zi superba afara , emult soare si rece , exact cum imi place.
Viktoria ma bucur ca imi intelegi sentimentele in privinta ski-atului.
Da cred ca e emotionat de a nu o avea pe Doris alaturi de tine toata ziulica. Apropo de copii ei sunt mult mai buni in a invata a ski-a decat noi. Ma bucur sa vad ce mamica dulce esti si o lasi pe Doris sa fie atat de activa pe langa tine , alte mamici poate n-ar avea rabdare.
Ramona pozele sunt super ai cu ce sa te mandresti.
Cornelia ma buc\ur ca vei fii asa de prezenta asa voi fii si eu caci maine e ultima mea zii de lucru si gata .
Oana , totul o.k. astazi ? ai reusit sa dormi in ultima vreme mai bine ?
Va urez la toate o duminica cat mai placuta !
alina
oana cretu spune:
Alina, sunt bine, merci, am dormit bine.
Ramona, am vazut pozele in sfarsit, sunt scumpe tare. Sa le poarte sanatoasa.
La noi e aproape santier in casa, ca pune George tavan fals.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Alina Maria spune:
Ma bucur ca esti bine Oana , sincer .
Voi fetelor ati chiulit tota ziua de duminica , nimeni nu a mai scris nimic insa nu-i nimic eu va iert.
Maine e ultima zii de lucru dupa aia am sa fiu tot timpul pe capul vostru.
alina
RamonaS spune:
Crinuta, asa este, sa stii ca si eu m-am gandit exact la acelasi lucru, cand sotul si Sara vor vorbi araba, eu voi fi pe dinafara
asa ca nu am de ales. Cred ca o solutie foarte buna ar fi sa-i ceri sotului sa vorbeasca cu tine in araba. Noi deja am inceput, am zis sa incercam metoda asta,(mai in gluma...mai in serios) sa stii ca am mai invatat foarte multe cuvinte.
Viktoria, la 6 ani o lasi sa faca atatea lucruri??!
cu siguranta este si un copil foarte priceput. Sincer te felicit pentru o asa relatie cu Doris.
Alina, Oana, va multumesc! ma bucur ca v-au placut.
Ramona
si
Sara (27 saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara
RamonaS spune:
adita, [*URL="http://aici pui adresa"*]pozele mele[*/URL*]
vezi ca sunt 4 stelute **** care trebuie sa le scoti, eu le-am pus sa nu se deschida codul.
Ramona
si
Sara (27 saptamani) (DPN 21.02.2005)
www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara