leucocite prea multe

leucocite prea multe | Autor: SIMONABB

Link direct la acest mesaj

Ieri am fost cu BOB (un an) la doctor, i-a luat singe din minuta si i-a facut analizele. toate sunt OK mai putin leucocitele care sunt prea multe. Acum citeva zile, i-am facut vaccinul care se face la un an. Ar putea fi asta cauza ? Doc a zis ca dupa vaccin,e o reactie normala, marirea numarului de leucocite. Ar maiputea fi si ceva limbrici sau a mai zis ca unii copii aualergie la pisici (eu am pisica in casa).
Stie cineva mai mult ?
multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu stiu ca leucocitele marite indica o infectie in organism

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginad spune:

Globulele albe -leucocite, monicite, trombocite (parca si astea din urma sunt albe)depasite, sunt ale varstei. Asa mi-a spus dr.de la Institutul de Hematologie, cand i-am facut analizele de sange si avea monocite cam multe. La copiii mici de regula sunt mai mari pt.ca mai tot timpul sunt cu gatul, nasul, vaccin,etc. Alt doctor mi-a spus "lasa-l in pace, are galci". Asa ca nu te ingrijora, poate ai facut analizele dupa ce a fost racit si au ramas crescute ca numar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce nr. de leucocite??? E f. important.Cu fierul cum sta?

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Simona, imi cer iertare anticipat, dar am si eu o pb. similara, si n-as mai incarca forumu' cu inca un sub. Deci imi dai voie sa intreb aici:

Markus are TGO aprox. 50, cand normal e max. 38-40. TGP normal. Stiti cumva de la ce poate fi? Dr. zice c-ar putea fi giardia, dar numai peste 1 sapt. avem rezultatele (din sange). Ar putea fi altceva in afara de asta? Va previn, nu ma speriati cu nu stiu ce boli, ca-s cam ipohondra de felu' meu

Multzam fain!
Simona,

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Fetelor, tocmai am primit analizele, giardia e negativ. Pana maine, cand merg la dr., ma tot intreb ce-o fi cu TGO-ul asta de 50 in loc de 40???
Chiar nu stie nimeni?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Simona,

si noi am avut leucocite mari.. eu eram convinsa ca are ceva copilul, medicii imi spuneau ca nu are nimic. La scurt timp a afacut pojarel.

Am refacut analizele, leucocitele tot depaseau dar cu 1 sau 2 unitati. Le-am refacut dupa 1 saptamana erau bine.

La noi a fost semn de infectie.

Daca fierul e bun, trombo la fel nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Simona, numarul crescut al leucocitelor indica o infectie, poate fi virala, in organism, nu neaparat in momentul in care i-ai facut analizele.pot fi crescute si dupa fro raceala ceva. cat de mare este numarul lor?
la noi erau f. crescute peste 9000 si ajungand si la 12.000 in perioada racelilor nasuale, pneumonii virale etc.

sanatate multa
andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Hai, mai, da de TGO nu stie nimeni?

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

ven probe hepatice.tgo este transaminaza oxalacetica

- probe hepatice : transaminaze (TGP = ALT, TGO = AST), bilirubina totala, bilirubina directa, bilirubina indirecta, electroforeza proteinelor serice, fosfataza alcalina, gammaGT

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

multumesc mult

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput