leucocite prea multe
Raspunsuri - Pagina 2

Ana71 spune:
Ven,
Transaminazele marite pot indica intr-adevar infectia cu giardia (sau daca Doamne fereste sunt prea mari infectarea cu virusi hepatici - nu e cazul copilului tau). Si baietelului meu pe la 1 an si jumatate (acum are 4 ani si 10 luni) i-au iesit transaminazele normale, dar spre limita superioara si dupa palpare pediatrului i s-a parut ficatul un pic marit asa ca mi-a spus ca are giardia.
La coproparazitologic, abia la a treia proba i-a iesit infectia cu giardia (primele 2 au fost negative). Ideea este ca trebuie sa-i faci minim 3 analize (la interval de 2-3 zile si cu caca luat din locuri diferite)pentru a fi sigura ca nu e giardia. La vremea respectiva, pediatrul (lucreaza la Gr. Alexandrescu si am mare incredere in el) mi-a spus ca printre putine locuri unde se lucreaza bine o analiza de giardia in Bucuresti este la dr. Condurat de la spitalul Municipal.
Oricum de giardia se scapa foarte greu (se pare ca noi in tara majoritatea oamenilor au), dar daca apar si alte manifestari (nervozitate, scaune moi alternativ cu constipatia, lipsa poftei de mancare) trebuie tratament.
Multa sanatate!

Ven spune:
Ana, mersi.
Ce ma mira pe mine e faptul ca nu are giardia (i-am facut depistarea din sange, care e 100%). Azi mergem la dr. si mai vedem.
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003) si

patisor spune:
anul trecut am avut-o foarte bolnava pe Paty ,rosu-n gat dar foarte urat,mergand cu ea la medic i-am facut si analizele la sange la indemnul d-nei doctor ,stiti cat a fost nr de leucocite in sange 30.000,am crezut ca mor nu stiam incotro s-o apuc,eram ingrozita.
doamna doctor mi-a spus sa avem rabdare si sa-i repetam analizele dupa ce termina tratamentul (adica 2 saptamani)10 zile a facut numai gentamicina.
dupa 2 sapt intradevar rezultatul s-a mai apropiat de normal a scazut considerabil nr de leucocite s-a confirmat faptul ca fetiata avusese i infectie foarte mare in corp in mom in care i-am facut analizele .
Asa ca nu va speriati ,s-ar putea sa fie ceva trecator.
sa auzim numai de bine .
ramona si fetita Patricia