De ce ne iubim barbatii?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Inger alb spune:
Iubesc sotul pt. ca ma face fericita scurt/puct
Cristos a inviat!
Adevarat a inviat!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adusca spune:
quote:
Originally posted by Andita
Daca vi se pare ca barbatii sint lenesi, egoisti sau aroganti, ceea ce urmeaza e putin probabil sa va schimbe parerea. Femeile cunosc deja toate calitatile barbatilor, pentru ca ei nu obosesc niciodata sa si le sublinieze. Dupa ce veti citi cele ce urmeaza, s-ar putea sa il intelegeti pe barbatul de linga voi mai bine. Sau nu.
Impresia despre barbati este ca vor sa faca amor tot timpul. Dar nu-i asa. Ei incearca, stiind sigur ca, in 50-80% din cazuri vor fi refuzati.
Se spune ca ar fi amatori de sex anal in mod frecvent. Nu-i adevarat. Dar e adevarat ca incearca, constienti fiind ca vor fi respinsi de fiecare data.
Si barbatii mimeaza orgasmul, in general ca sa ascunda o ejaculare prematura. Continua sa se joace ceva timp, pina simt ca se apropie de sfirsit, cind pun in scena un ?final gradios?.
Barbatilor nu le trebuie un motiv anume pentru a se masturba. O fac pur si simplu. Poate nu au altceva mai bun de facut.
Barbatii nu inteleg de ce femeile nu sint dispuse sa faca amor din cauza durerilor de cap, a grijilor, a mahmurelii, sau pentru ca cineva ar putea trage cu urechea, fiindca lor nimic nu le inhiba apetitul.
Daca vi se pare ca barbatii nu inteleg femeile, pe ei insisi se inteleg si mai putin. Rareori isi comunica pareri intime, motiv pentru care uneori nu cunosc lucruri elementare nici despre prietenii apropiati.
Greu de crezut, dar majoritatea barbatilor sint de o ignoranta desavirsita in ceea ce priveste constitutia intima a femeii. Cu toate acestea, toti se considera experti.
Tot ei, dragutii, se pling ca femeilor le trebuie prea mult timp ca sa se imbrace, numai pentru ca asa este sic. De fapt nici nu le pasa. Lor le trebuie chiar mai mult timp.
Cel mai periculos lucru la barbati este pretentia de a se pricepe la lucruri despre care nu stiu nimic.
Chiar daca nu sint siguri de directia in care merg, barbatii nu se opresc pentru a cere lamuriri. Si nu pentru ca sint orgoliosi sau fac pe inteligentii. Cind sint debusolati prefera sa cumpere o harta de la cea mai apropiata statie de benzina.
Barbatii, indiferent de orientarea sexuala, nu stiu daca sa se salute printr-o stringere de mina sau printr-un sarut. Mare dilema.
Cind un barbat povesteste cum s-a certat cu un agent de circulatie sau cu seful, fiti sigura ca n-a rostit nici una din replicile inteligente cu care se lauda ca si-ar fi facut praf recenta "victima". Prezentarea propriei persoane intr-o lumina favorabila este o strategie foarte raspinda printre sexul puternic.
Barbatii nu vorbesc atit de mult despre cuceririle lor, precum isi inchipuie femeile. In schimb, povestesc cum au refuzat ei o femeie, fiindca , in cele mai multe cazuri, asta li s-a intimplat o data in viata.
Barbatii au obsesia curatului, daca nu a curateniei. Se imbaiaza cu orele dar, cind sint obositi nu pun piciorul in cada de baie cu zilele. Cind spala vasele, sint in stare sa frece o oala pina arata ca noua, dar lasa restul de vase murdare in chiuveta. Nefiind in stare sa pastreze igiena generala, ei isi planifica un timp anume pentru operatiuni distincte.
Barbatii infideli sint de doua feluri: unii care nu recunosc niciodata, si ceilalti care ti se destainuie de fiecare data. Desi cei din ultima categorie dau impresia de sinceritate, nu fac decit sa scape de sentimentul culpabilitatii. Ceilalti sint lasi si egoisti si nu sint cu nimic mai buni decit cei ce recunosc.
Sint si barbati care nu-si inseala partenera, dar sint prea putini pentru cite femei exista.
Andita
![](cool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Deci parca simt ca am ceva sentimente cand imi da bani (da' mai multi, nu maruntis), cand imi face cadouri, cand nu comenteaza ca nu este nimic de mancare in casa si intelege ca n-am avut timp din motive intemeiate (statul pe DC necesita timp, nu?:)) si eventual pune el mana sa gateasca ceva...l-am iubit profund si imens cand mi-o cumparat bilet la Chippendales (era musai sa merg la striptease masculin, ca-s o duamna, ce pana me'
![](icon_smile_big.gif)
Ar mai avea mult de lucru sa-l iubesc total...daca ar spala vasele, daca ar face curat in casa, daca ar spala, daca mi-ar cumpara o masina acceptabila....ma rog, io-s modesta si nu cer multe, nu-i asa?
![](icon_smile_big.gif)
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
Sa fiu iertat pentru nitel prelunga introducere.
Marius scrise ca femeile iubesc barbatii pentru ca ar fi mai rau fara rau. La care primeste raspunsul:
"Dar voi ce ati face fara noi?
-copii
-cine sa va slugareasca
-sa va spele
-sa va ridice la rangul de domn respectat ca are o fam., o responsabilitate."
Rezon, dar a se feri totusi de barbatul care (copii totusi nu-i cereti sa faca singur, pentru ca la o adica si femeile doar in bancuri ii fac singure) pune umarul din greu la slugaritul casei, spalat, saltat la rang social superior. Nu de alta, dar s-ar putea sa vina si el cu dorinte pe masura si, cum oameni imperfecti sintem, sa nu i le puteti satisface...
Sa spuna de pilda ca nevestica are douaj'de kile in plus si ca e bine sa le dea jos. Iar operatia cu pricina doar in reviste si la mari actrite se face batind din palme. 90 la suta dintre insii doritori nu ajung sa le dea jos. Etc.
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
"Eu locuiesc impreuna cu viitorul meu sot de aproape 7 luni, pe 8 octombrie ne casatorim.
Il iubesc asa cum nici el nu-si inchipuie, e un dragalas, e cel mai bun barbat din lume pe care eu puteam sa-l am."
Nu-mi trebuie multa minte pentru a realiza o schita de profil psihologic a majoritatii mamicilor de pe forum.
E, m-ar interesa foarte mult totushi sa mi se spuna de catre o mamica cu 20 de ani casatorie la activ de ce isi iubeste sotul (daca are norocul ca acesta sa merite asha ceva).
Nu de alta, dar desi m innebunesc dupa cireshile de mai, mai multa incredere am in gutuile care trec iarna, cocotzate acolo pe shifonier (cel putin asa imi aduc aminte ca se facea cindva in casele de ma marginea Bucurestiului, e posibil si la tara).
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
Cind atitea doamne explica de ce-si iubesc jumatatile, este inevitabil sa iesi nitel din rind si sa-ti dai si tu cu parerea cum e cu indragostitul.
Pe moment nu sint indragostit, dar nu mi-as bate capul in veci sa explic de ce o plac pe Mariana, pe Carmen sau mai stiu eu cine. Pur si simplu simt atunci in piept, in rarunchi, in toate venele un ceva indescriptibil de frumos. Orice explicatie scrisa, pur constienta imi este in acel moment prea palida.
Ingrijorator in treaba asta este constientizarea faptului ca sint dependent de acel foc, in sensul ca in momentul in care focul cu pricina doreste sa se stinga (la o adica atit i-o fi benzina furnizata de Mama Viata), ma voi trezi sleit si atit, parasit de minunata stare, si in care imi vor ramine de facut doar consideratii estetice despre formele iubitei ori despre cit de bine gateste.
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
Cind atitea doamne explica de ce-si iubesc jumatatile, este inevitabil sa iesi nitel din rind si sa-ti dai si tu cu parerea cum e cu indragostitul.
Pe moment nu sint indragostit, dar nu mi-as bate capul in veci sa explic de ce o plac pe Mariana, pe Carmen sau mai stiu eu cine. Pur si simplu simt atunci in piept, in rarunchi, in toate venele un ceva indescriptibil de frumos. Orice explicatie scrisa, pur constienta imi este in acel moment prea palida.
Ingrijorator in treaba asta este constientizarea faptului ca sint dependent de acel foc, in sensul ca in momentul in care focul cu pricina doreste sa se stinga (la o adica atit i-o fi benzina furnizata de Mama Viata), ma voi trezi sleit si atit, parasit de minunata stare, si in care imi vor ramine de facut doar consideratii estetice despre formele iubitei ori despre cit de bine gateste.
romana spune:
Mircea42: Ai dreptate in ceea ce ai scris dar gindeste-te ca si doamnele de pe forum simt nevoia de comunicare si decit sa priveasca la telenovele eu zic ca e mai bine pe forum ca mai invatam ceva folositor. Asa ca nu le judeca prea aspru.
Si Marius are mare dreptate, dar sa nu uitam ca nu toti barbatii sint un rau necesar, unii sint minunati si sint buni tati si soti. Sa dea Domnu sa se inmulteasca si sa se molipseasca toti de "virusul" asta asa cum si noi femeile vrem sa facem cit mai multe si cit mai bine ( sa ne facem si sa ne ingrijim copiii, sa tinem casa curata, etc)
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 20 de saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
bia spune:
Mircea 42,raspunsul este special pentru tine....de la o mamica cu aproape 14 ani de casnicie;imi iubesc sotul pentru ca a ramas intr-un fel acelasi,desi suntem de 16 ani impreuna,il iubesc pentru ca este mereu langa mine,atunci cand am nevoie de el,pentru ca doar el stie de ce am nevoie si cand,pentru ca intelege doar din priviri anumite lucruri,ca putem comunica in mii de feluri si doar cu el pot face asta,ca ma intelege si ma suporta asa cum sunt...stiu ca exista langa mine si va fi acolo pana la sfarsit,pur si simplu stiu asta...si sa nu crezi ca a curs doar lapte si miere prin viata noastra.Parerea mea este ca numai in timp se poate vedea cat este de solida o relatie,doar greutatile pe care le intampini in viata cu si impreuna cu partenerul,vor arata cat este de durabil cuplul.Eu nu ma pot vedea alaturi de un alt barbat,sunt atatea lucruri care sunt doar ale noastre,cred ca cei care simt la fel,inteleg ce vreau sa spun...