Cum renunti la cafea?
Help!!!
Beau foarte multa cafea, fara lapte si fara zahar,
dar se pare ca am pietricele sau nisip la fiere. De trei zile nu am baut nici o picatura si sunt ametita de tot.
Cel mai simplu e sa renunt, asta stiu. Dar locuiesc la 6 metri sub nivelul marii si la presiunea asta, fara cafea dorm pe mine toata ziua.
Nici cola nu am voie.
Din ce sa-mi iau cofeina?
VREAU COFEINAAAAA!
Raspunsuri
Catan spune:
Eu am dat cafeaua pe ness ca fara nu pot sa traiesc dorm pe mine asa cum ai zis si tu.
Am incercat sa renunt la ea un timp dar dupa m-am dat invinsa
Nu stiu cum ai putea sa te obisnuiesti dar daca e ceva medical vei fi obligata sa te adaptezi.Multa sanatate .
http://community.webshots.com/user/catya106
Madisor spune:
Ai incercat cu ceai verde?! Sau cu ceai negru?! Si eu daca nu beau macar un strop de cafea toata ziua sunt
. Am descoperit ca aceste ceaiuri dau rezultate cand eram la anumite diete si, cu putzina vointza, constatzi ca, intr-adevar, sunt energizante.
Madalina Leu
adi2003 spune:
Uite, eu nu beau cafea deloc, ca nu-mi place gustul.
Recunosc ca sunt cam somnoroasa uneori, dar imi trece cand ma implic intr-o activitate.
CristinaT spune:
nu prea are legatura activitatea cu ameteala provocata de lipsa cafelei. sunt sigura ca si ea face ceva si tot se simte asa.
Eu azi pana la aceasta ora nu am baut cafea si daca nu voi bea singura activitate care ma va ajuta este spalatull cu apa rece pe fata incontinuu...
dar eu nu vreau sa ma las de cafea!
bafta tie
quote:
Originally posted by adi2003
Uite, eu nu beau cafea deloc, ca nu-mi place gustul.
Recunosc ca sunt cam somnoroasa uneori, dar imi trece cand ma implic intr-o activitate.
5 ani -14 februarie 2005
Cary spune:
Eu bea fie ness,fie cafea,dar fara....in nici un caz!
Am incercat si cele 2 ceaiuri mai sus mentionate,dar nu-mi plac si parca n-au efect.
Cu siguranta ca daca s-ar inventa o pastila 100% naturala,impotriva SOMNULUI cu totii folosi-o.
Oare nu e o problema de AUTOSUGESTIE???
Mocanu Simona spune:
Starea de somnolenta o sa-ti treaca, la mine asa a fost timp de o sapt. ma durea capul si dormeam pe mine, dar dupa o saptamana nu mai aveam nimic eu am inlocuit cu ceai de sunatoare .Totul a tinut 1 an pt. ca aveam probleme cu tensiunea( era prea mica) si acum am revenit la cafea.Spre surprinderea mea nu-mi mai place gustul dar o beau de nevoie acum. Incearca sa bei putina,cu lapte daca nu poti sa te lasi ; nu cred ca o cescuta de cafea poate face asa rau(mie mi-a facut rau lipsa ei ca sa zic asa).![]()
april spune:
Cate putin redu in fiecare zi asa incat in 2-3 sapt sa ajungi la o gura de cafea, apoi o elimini. Daca incerci brusc apar dureri de aca si e mai greu.
succes
April & Andrada
mirabela spune:
eu am schimbat cu cappucino, nu asa dintr-o data dar am reusit si beam la fel de multa ca si tine........vei reusi.....
motanik spune:
Mai bine de mine ca nu beau deloc...si nici nu simt vreo nevoie.
Fosta mea directoare stiu ca s-a lasat de cafea inlocuind-o cu ceai negru intra-devar..Stiu ca nu o fi bun dar daca e necesar pt sanatatea ta...Succes.
p.s. Eu de vreo luna m-am lasat de tigari!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
http://community.webshots.com/album/216599908KwgDmN
liliprejbeanu spune:
Servus,
Pentru mine cafeaua este mai mult un moft. De fapt cum sunt la Laborator, nu pot incepe munca fara o cafea. Daca sunt acasa la aceeasi ora n-am nici un bai, uit de cafea fara nici o problema.
Sunt oare dependenta?!
Curaj pentru cele care încearca sa se lase de CAFEA!
Liliana