Mamici de noiembrie-decembrie(90)
Raspunsuri - Pagina 8
misticgirl spune:
Buna seara,burtici!
Iata-ma si pe mine dupa cateva zile de nervi ca nu pot accesa nimic pe internet..De ce? Pai am luat un mare virus nenorocit care imi blocheaza cand are el chef orice acces la internet si nu numai. Acum am reusit printr-o minune sa-l fentez.
Maine ma duc la control si eu...sunt fericita ca de acum bebe e considerat la termen daca se naste,dar e mai bine sa stea in burtica macar luna asta...sa se faca si el mare. Burtica mea a inceput sa se lase,dar inca nu e urma de dop. Maine sper sa reusesc sa intru din nou sa va spun ce mi-a zis doctorul la control. Oricum,sunt tare fericita ca am ajuns fara nici o problema in sapt. 38...de acum incolo, ce-o fi o fi...cum o vrea Dumnezeu.
FELIS,CRED CA AI SUNAT DEJA LA DOCTOR...DAR CUM S-A INTAMPLAT???
Eu mor de frica cainilor maidanezi si a celor cu stapani,dar mari.Singurii de care nu mi-e frica sunt cainii de talie mica.i tin pumnii sa fie totul OK,FELIS!!!!
Aveti la semnatura mea poze cu mine in sapt 34...Sper sa va placa!!!
Claudia
38 sapt
DPN 4 dec- Dr. Paul Alexandrescu, Spit. Municipal
http://community.webshots.com/user/misticgirl
anne-marry spune:
aoleu FELIS, ce ghinion si la tine. cred ca ai sunat deja dr..of..ce chestie. 

anne-marry
36 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
fetele noi am plecat la baitza si apoi nanitza.
noapte bunaaaaaaaaaa
anne-marry
36 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
FELIS spune:
Am venit de la ... spitale...
Sa va povestesc cum s-a intamplat... Am coborat sa merg la soacra-mea, si la coltul blocului meu erau 2 caini. Am dat sa trec pa langa ei (nu mi-e frica de caini...
) si am vazut ca unul din ei s-a ridicat si ca o pisica venea spre mine fara sa ziva nimic... Cand s-a apropiat de piciorul meu am realizat ca ma va musca da n-am mai avut timp sa reactionez... Deci cand a ajuns in dreptul meu m-a si apucat de gamba stanga... Salopeta de blugi e f subtire, i-a intrat prin tzesatura un colt ascytit cu care mi-a sfasiat gamba vreo 2 cm. In acel moment am constientizat ca trebuia sa retin cainele (dupa ce m-a muscat a inceput sa latre) stateam si ma uitam la el si nu ma hotaram ce sa fac... M-am intors acasa, cu lacrimile curgand pe obraji... nu de durere sau sperietura ci de grija pt bb... Am inceput acasa sa sun la dr... avea telefonul inchis... Dr de familie la fel... Am plecat cu sotul la urgenta la Pantelimon... Am reusit cat asteptam la urgentza sa dau de dr... (sotzul) si mi-a zis ca pot face antitetanos. La urgentza dr de garda vazandu-ma insarciunata nu si-a luat nici o responsabilitate de injectie si m-a trimis la Colentina... L-am sunat din nou pe dr... si eu... L-am intrebat daca nu pateste nimic copilul... Mi-a repetat ca nu ...
Am plecat la Colentina... Mi-au facut o fisa, mi-au facut antitetanos , mi-au zis sa supraveghez cainele sa nu moara in 7-8 zile 
, mi-a dat si o reteta cu penicilina v , parca, 2 pe zi...
Desi abia ma muscase un caine treceam fara probleme pe langa cei care erau prin curtile spitalelor...
Nu pot sa va zic ca am plans cam o ora continu sa nu patzeasca ceva bb.
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Nu pot sa va zic ca am plans cam o ora continu sa nu patzeasca ceva bb.
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Felis, nu mai plange...asta cu siguranta nu-i ajuta lui bebe. O sa fie bine totul, o sa vezi.
Si mie mi-e groaznic de frica de caini acum de cand cu bebi. De caini si de masini (ma asigur de o gramada de ori pana traversez strada)
Odihneste-te si stai cu ochii pe catelu' ala. O sa fie bine!
bumbacel si bebi 37 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)
gandacelu spune:
felis, pui mic!
nu mai plange, bebe e mare de acuma, nu mai are ce sa pateasca!
un caine turbat arata altfel: alearga si are spume la gura...
roga-te lui Dumnezeu! o sa ne rugam cu toatele pentru tine!
sa vorbesti si cu ginecologul tau, oricum!
ne gandim la tine! nu mai fii ingrijorata, asta nu e bine pentru bebitzu... ai, linisteste-te, pui mic!
fa o baita si papa o cioco, da?!
monica-elizabet spune:
felis, Doamne ce ghinion ai avut...dar lasa...asta sa fie tot ce ti s-a intamplat tie rau in viata...daca ai fost la dr si te-a vazut, ti-a facut antitetanos si ti-a dat si tratament totul este ok...cainele...vorba gandacelului nu era turbat ca s-ar fi vazut ca e ceva in neregula cu el...asa ca stai linistita acum si nu mai plange ca bb nu pateste nimic, dar nu-l mai supara si tu acum prin starea ta de spirit...incearca sa te detasezi de ce ti s-a intamplat.
si mie in ultimul timp imi este groaznic de frica de caini...nu stiu de ce, inainte ii iubeam, dar acum de cand il am pe alex si sunt si insarcinata...nu-i mai suport, nu mai suport mizeria pe care o lasa pe strada, chiar daca sunt cu stapani acestia din urma ar trebui sa stranga"rahatul" odraslelor lor daca-i iubesc asa de mult...asa era la praga si stiu ca in orice tara civilizata asa se procedeaza...dar ma rog...sper sa nu va suparati pe mine iubitoarele de animale, dar asta simt acum si mai ales dupa ce i s-a intamplat lui felis...
fetelor, va pup si va urez o noapte buna si linsitita...somn usor
monica
misticgirl spune:
FELIS,MA BUCUR CA AI REZOLVAT PROBLEMA CAT DE CAT.Acum stai linistita, calmeaza-te!
Fetelor,eu ma duc sa fac o baita si sa incerc sa fac nani. Vorbim maine ori inainte de a merge la medic, ori dupa ce vin de acolo.
Somn usor si vise placute!
P.S. Va plac pozele mele?
Claudia
38 sapt
DPN 4 dec- Dr. Paul Alexandrescu, Spit. Municipal
http://community.webshots.com/user/misticgirl
ionela roxana spune:
Doamne Felis ce ghinion
; iti doresc muuuuuuuuulta sanatate, si TE ROG!!!, nu ami plange, caci plansul nu-i face deloc bine lui bebi

;
Si eu mor de frica cainilor, chiar si cu stapanii, mai ales de cand o am pe Arisa; cel putin de pisici imi este o mare scarba; aici caini maidanezi nu sunt aproape deloc, numai cu stapanii cei vezi plimbandu-se(de la un timp si pe-aici stapanii cainilor nu le mai strang "rahatul", si daca nu esti cu ochii in patru ai surpriza sa calci in cat-o "placinta", de pute de ti se intoarce stomacul pe dos, de inloc sa-ti speli incaltarile, esti in stare sa le dai foc; ce mor de ciuda este ca aici daca locuiesti la bloc nu ai voie sa cresti animale in casa, dar cred ca 95% din locuitorii de aici din cartierul cu blocuri cresc caini, pisici, mai no am vazut iepuri tinuti in lesa, precum cateii
, papagali si alte minuni
; anunturi sunt postate peste tot "NU CRESTE-TI ANIMALE!!!", dar nimeni nu i-a in seama; numai la mine in bloc trei dintre locatari au caini, iar unul dintre ei are si caine si mata
, de numai par gasesti pe scara
)
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
ionela roxana spune:
Claudia ai niste foto
; mai ales cea sexi esti si mai 

; imi pare rau ca nu este barbate-miu acasa sa i-o arat si lui(precis are sa spuna ca romancele sunt
, dar am sa i-o arat deseara![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura