Cum se cere o promovare

Cum se cere o promovare | Autor: mr_baz

Link direct la acest mesaj

Au trecut undeva la 3 ani de munca trup si suflet(prea mult chiar) si simt ca trebuie sa schimb ceva.(la actuaul loc de munca)
A aparut si postul si cred ca trebuie sa fac un pas decisiv.
Din cate am auzit mai mult colegi il vaneaza(care nu au aceeasi vechime ca mine).
Cum sa cer promovarea? Ma voi informa cat pot de mult, voi fi stapan pe ceea ce stiu si am invatat.
Ce sfaturi imi dati pentru a avea succes-dat fiind faptul ca evolutia mea a fost una favorabila in timp?
Si totusi mi-e teama...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Ceri cu nesimtzire!!!

Ca altfel se gaseshte altul cu mai putzin bun simtz shi jena shi ia postul!!!

Baga tare!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asta cam seamana cu ce vreau eu...mi-as dori post..ca sunt la plata cu ora.dar mereu aud ca nu sunt bani sa scoata posturi la concurs si peste o luna copilul lui nustiucine e preparator....( la mine e si prbl. ca avand Master si inscrisa la doctorat tre' sa ma bage direct asistent)
ce sa fac? ca faptul ca am fost sefa de promotie vad ca n-are nici o importanta....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

mai fratilor, daca va stiti bazati, iestiti in fata si cereti...
explicatii sefului ca e si in avantajul lui sa aiba pe cineva in postul ala care sa stie cum merg treburile...aduceti beneficii firmei si in plus poate il scapati si pe el de batai de cap suplimentare...
repet, iesiti in fata, cereti postul, chiar si daca numai pentru o luna, zice-tii ca daca in decurs de o luna nu e multumit va poate trece inapoi pe postul actual cu o reducere de t% la salar...
in .ro asta e problema oamenilor, in general...
s-au saturat de atata mizerie si incompetenta, icat si oamenii valorosi din punct de vedere profesional prefera sa stea in umbra si sa-i lase pe nesimtiti sa iasa la lumina...
nu mai faceti asta, dati magarii si incompetentii la o parte, poate o data si o data vom iesi la liman...
bafta!

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

dante01, frumos indemnul tau, dar greu de pus in practica uneori.

Iar in ceea ce priveste facultatile, Sabina, e perfect adevarat. Stii ce mi s-a explicat in 2002, cand am dat concurs de preparator la Universitate? Erau doua pozitii deschise, pe prima s-au inscris doua colege de-ale mele si pe a doua am avut proasta inspiratie sa ma inscriu eu, la concurenta cu "persoana care trebuia sa ia". Pentru ca persoana n-a fost suficient pregatita, iar eu nu "trebuia" sa iau, am picat amandoua.

Ea a dat ulterior un concurs aranjat, de care n-a stiut nimeni si in urma caruia a devenit preparator. Mi s-a spus in fata, de catre un membru al comisiei, "ghinionul tau ca te-ai gasit sa concurezi tocmai cu ea".

Asa ca promovarea uneori o capeti fara s-o ceri, de la un angajator corect si care apreciaza eforturile si evolutia ta ... sau o ceri degeaba, intr-o institutie unde pila e rege si fara pile "cari la scule" toata viata (vorba bancului).

Eu iti doresc succes, mr_baz si poate n-ar fi o idee proasta sa vorbesti si cu seful tau direct sa-ti faca o recomandare pentru promovarea aia.

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

ai putea scrie un CV (il prezinti personal) ... in care sa vizezi clar postul respectiv, in care sa treci toate realizarile tale in cadrul firmei pana in momentul respectiv ... si (important) sa-ti expui noile idei vis a vis de noul post ...

succes ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

@smillaraaq
ok, stiu ca nu e tocmai usor, mai ales ca daca lucrezi intr-o institutie de stat...dar si acolo, parerea mea, trebuie sa ai curaj sa ceri si sa iesi in fata...
ok, in principiu, un sef cam vede cine se pricepe,e serios si se implica, dar mai sunt si cazuri in care trebuie sa iesi la rampa...
trebuie sa ai curajul de a lua decizii, iar daca iti lipseste curajul de a iesi in fata atunci cand e vorba de o pozitie pentru care tu consideri ca esti pregatit, decizia de a da afara pe cineva care sa zicem ca freaca menta nu o s-o iei in veci...
am un prieten care mi-a zis ca la un job interviw l-a intrebat daca ar avea curajul sa dea pe cineva afara si cum ar alege intre doua persoane aflate in situatia asta, ambele apropiate din punct de vedere profesional...
deci curaj fratilor, capul sus si luati-va inima in diniti...
bafta si succes la negocieri!
pa!

if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner

Mergi la inceput