cum "leg" 2 computere?
Raspunsuri - Pagina 5
gandacelu spune:
tzuri 10x!
asadar, trebuie sa-mi insatlez un soft ca sa mearga butonasul...
oricum, imi merg tasetle alea (si volumul, si lumina de seara...)
rau e sa fii prost
aideti ca va anuntam cum am mai "evoluat"
dante01 spune:
mergeti si cumparati cablul ala crossover...
sau daca stiti pe cineva care se pricepe la asa ceva sa vi-l faca el, altfel nu e treaba pentru incepatori...
chiar daca ai sti cum trebuie sa vina perechile trebuie indemanre si scule(clestele ala de sertizat) asa ca mai bine mergeti la magazin...
parerea mea...
if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
Tzuri spune:
Daca ai un cablu normal rj45 si ai chef de joaca , taie-l la mijloc si uneste cablul de la pinul 2 cu pinul 3 , pinul 3 cu pinul 2 si pinul 5 cu 5 .Celalalte fire trebuiesc anulate.Iti ia 3 minute si nu te costa nimic
dante01 spune:
ba-l costa cablul si timpul pierdut, iar daca eventual reuseste, nu o sa tina prea mult improvizatia asta si il va costa si nervii pe care si-i va face cand se va rupe dracia chiar cand au ceva urgent de luat de pe net...
mergi si cumpara un cablu nou de la magazin...
gandacelu spune:
stati linistiti, ca luam cablu, nu suntem asa de "jucausi"
va multumim din suflet pentru sfaturi, bine ca am gasit unde era "buba"
angelp spune:
cred ca cel mai lejer mod de a lega 2 calculatoare intre ele e metoda banda adeziva
nu da daca gresesc...
gandacelu spune:
gata, dragii nostri, operatiunea s-a incheiat cu succes!
cablul era de vina... a fost mai greu de gasit, cand l-am gasit a fost prost mufat, in fine... pana la urma, cu ajutorul vostru, in primul rand, apoi cu alte cateva improvizatii (dat optiunea share plus inchis firewall-ul) am iesit la lumina!!!
multumim din inima!
dante01 spune:
UUUURRRRRAAAA!!!!