Bebelusi de mai-iunie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata!
Mai fetelor, pe unde sunteti si ce mai ziceti?

Monet, suna bine de tot cura ta. De cand te apuci de ea? As incepe-o si eu( eu mai am nevoie de sprijin moral, 3 sapt. e destul de mult). S-o rezum, sa vad daca am inteles bine:
-8-12(dimineata), fructe, inclusiv banane
-13, un pumn de alune
-14-15, cartofi la cuptor cu salata de varza, rosii si alte treburi leguminoase
-probabil 18-19, ciuperci simple...fara nimic?
Te rog completeaza, ca n-am inteles prea bine...sau asta-i cura? Oricum, e destul de permisiva.

Maria, de ce nu-ti mai vine sa-l alaptezi? E asa, pe fond psihic? si gandeste-te ca puiul tau are nevoie de lapticul tau bun sa creasca mare, sanatos si frumos! Va trece si perioada asta! Hai, putin curaj! pt. o mamica frumoasa si curajoasa

Anacami, si mie imi cade parul, destul de mult, dar e ceva normal. Insa acum vreo 2 sapt. m-am enervat si m-am tuns scurt( asta dupa ce am asteptat vreo 2 ani sa-mi creasca). Nu am rezolvat mare lucru, in schimb e mai usor de intretinut si ma simt mai bine.

Eryka, va veni si vremea cand vor dormi si puii nostri toata noaptea...si noi pe langa ei.

Lauraa, Larei sa nu mai faca febra si sa n-o intristeze pe mami.

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Sincera sa fiu si eu ma gandeam la un moment dat cum ar fi daca nu l-as mai alapta (in momentele in care as fi vrut sa slabesc si as fi vrut sa tin o dieta mai stricta);uneori parca era o corvoada,ceva care imi inggradea foarte mult programul. Parca am impresia ca moare copilul de foame daca nu ii mai dau asa de des.As vrea sa-l alaptez pana aproape de 1 an (daca va mai vrea si daca voi mai avea lapte),mai ales ca in curand va mai manca laptic de la mine doar dimineata si seara.Ceea ce m-a hotarat asa a fost un moment impresionant pe care l-am vazut asta vara in parc.Era un copil de vreo 9 luni,mama ii dadea laptic pe o banca; tinea sanul cu amandoua mainile si il ascundea de ceilalti,parca il proteja.Nu am talent la povestit,dar a fost o scena foarte emotionanta.Ma gandesc ca de alaptat pot sa-l mai alaptez cateva luni,pentru celelate am timp toata viata!Daca pot sa-l mai alaptez cred ca este pacat sa nu o mai fac. Voi vedea ce va mai fi (la teorie sunt tare...)!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

La multi ani, Eric!

Multumim si noi de urari, ca si noi am facut azi 6 luni! Doamne, ce repede mi se pare ca a trecut timpul!

Monet, sint foarte curioasa in ceea ce priveste dieta asta a ta. Tine-ne la curent cu rezultatele!

Carmen, si eu ma situez in parametri destul de apropiati de ai tai, adica 1,62m si 61 kg.

Unii ar spune ca nu e rau (de la 81 de kg cit aveam acum 6 luni, in ziua cind am nascut-o pe Ilinca. De fapt, scazing kg pierdute la nastere (doar 5 kg, din care 3 a avut Ilinca), am piedut 16 kg in 4 luni. Asta fara piine, fara cartofi, fara orez, si cu portia de dulciuni (de care sint dependenta) mult redusa. E drept ca eu nu o mai alaptez pe Ilinca de la 3 luni, si deci daca am mincat mai putin nu a afectat cu nimic pe bb. Sint multumita acum, dar e loc de mai bine. Inca 5 kg si nu ma mai deschid subiectul asta. Promit.

Pina atunci insa o intrebare: ce parere aveti de impachetarile cu alge si parafango? Este adevarat ca daca ai sterilet (cazul meu) nu poti sa faci astfel de impachetari?

MariaI, ce ma bucur ca mi-ai amintit faza aia cu Ioana, eu o si uitasem. Dar stii ce facea? Nu imi tragea bluza ci MA PUPA pe pielea goala care iesea afara! Acum Ioana imi este de mare ajutor. Sta cu Ilincuta, o data chiar a adormit-o. Eu faceam dush, Ioana i-a dat biberon sa suga si bb mic a adormit cu surioara ei mai mare...

Catusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor si pupici la bb-ici!!!

Iar ati scris o groaza, am reusit sa citesc dar iar nu mai stiu ce si cum .... deh, e obosit si neuronul meu ;)

Hai sa incerc sa va raspund:
Maria, eu te-am vazut in poze si imi placi tare rau ... ca esti o mamica model nu trebuie sa-ti mai spun sper! :) Imi place ca stii de toate si stii sa le imparti cu noi si stilul tau de a da sfaturi, de nici nu te simti "atacata" ... zau nu stiu de ce nu te simti bine in pielea ta?! Eu in locul tau as fi tare mandra de mine :) Hai, capul sus! Uite-te in jur la oamenii care te iubesc si ai sa vezi ce frumoasa, deasteapta, buna esti! Eu te pupic dulce si sper sa-ti treaca starea asta!

Saru'mana fetelor ptr. pupicuri si ganduri bune ... le-am dat mai departe la Crisuliciul meu cu inima buna :) Sunt tare mandra de el ... ca orice mamica de puiul ei de altfel :)

Mona, ce misto ai povestit ... si ce faina zi ai avut, cu toate ca ai fost departe de Liuta ta. Nici nu ma gandeam ca nu se descurca Sean in postura de tatic. Dupa cum povestesti tu de el il vad ca un om f. bun ... si m-a impresionat f. mult mesajul lui dupa ce ai nascut-o pe Lia ... de atunci imi place de el :) Deci sa-ti traiasca sotul si scumpica mica.
Am vazut-o in poze si mi-a placut tare mult cum sta in fundic ... cum zicea si Maria, ma mananca invidia ... Pupici dintoasei mici ... dar sac, noi avem doi!
Felicitari ptr. floricica albastra!

Pietricico, ve vacanta faina ati avut!!! Pupicuri dulci lui Ingrid cumintica! Nici al meu nu s-a potolit cu foitul si sculatul noaptea ... si eu mai sper, dar parca ramane speranta :) ... se fac ei mari si or sa doarma bine, ai sa vezi!!

Vanesa, multa sanatate!!! Altfel nu stiu ce sa te sfatuiesc ...

Tot asa multa sanatate si lui Dragos!!! Lasa ca va descurcati voi bine si cu alergiile ... cine stie - nu ma pricep, dar sper! - poate dispar intr-o buna zi! Pupici dulci!

Lauraa, felicitari ptr. dintisori si ptr. primul gangurit! Imi pare rau ca sufera Lara asa tare ... dar trece si asta, ai sa vezi. Acum trebuie doar sa te simta aproape, sigur trece mai usor asa peste faza asta. Ia-o mult in brate acum ... asa fac eu cu Cris cand e bolnavior!
Mai, mai speriat putin ... sa inteleg ca Crisu' meu o sa fie un vorbaret, ca el "vorbeste" de la 5 saptamani (am scris in caietelul lui de aceea stiu) ... nu o sa mai am loc de el ;) ... de genul, se intalneste vorbaret cu vorbareata Cu Oma "vorbeste" cel mai mult ... cum o vede incepe, eu il suspectez ca ne pareste :)

Felicitari ptr. bb-i care fac la olita! Mai, cum ati reusit!??? Getuta parca spunea ca il imita ... daca as face cum face Cris cand face kk, mi-ar exploda sigur capul :) ... ok, lasam gluma, eu vrea sa incerc prima oara cand sta in fundulet bine, bine. Ca noi inca nu avem echilibru, picam intr-o parte direct in cap ... mai ales ca tot timpul se intinde dupa ceva ... si cum al meu e un zgubilitic o sa fie sigur greu sa-l tin pe olita. Of, of, ce ne asteapta!

Maria, face rau para???? Cum asa, noi i-am dat lui Cris (si din comerz si de mine facuta) si nu a avut nimic. Nici cu cartoful nu avem treaba ... numai dupa conopida a facut la parturi de m-am hotarat sa nu-i mai dau ca ne impute tare rau ;) Eu zic ca acum sunt destul de mari sa accepte mai multe ...
Cand va aud ca mananca copilul 50 ml ma ingrozesc ... al meu papa la o masa un borcanel intreg, sau 3/4 din el ... si tot slabanog e! Cred ca-i de la energia din el, ca nu sta o clipa locului!

Cris are putini mucisori ... cred ca a luat de la Hanna, ca micuta a fost racita. Nu stiu, dar azi noapte a fost marait putin. Papa acum iar doar lapte de capra, dar e bine si asa ... pe cel praf sa nu-l vada. De ce nu i-o place nu pot sa inteleg! In rest papa bine ... i-am dat sa suga si dintr-o mandarina si e incantat, imi trage mana sa-i bag mandarina in gurita. Nu am observat sa-i faca rau ... si acum are nevoie de Vit. C!
Mi-am luat gutuie ptr. mine si ma intreb pot sa-i dau si lui Cris? Fiarta binenteles!
Si alta intrebare: Cele care ati dat ficat puitilor, cum l-ati preparat! Ca am vorbit cu o prietena, si cum eu sunt tembela, vroiam sa-l prajesc in unt.... nu-i bine prajit asa-i? Saru'mana ptr. sfaturi!

Nu mai stiu ce si cum ... mai citesc si daca am uitat ceva mai revin! Pupici dulci!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 ) - botezat pe 17.10.04

Mergi la inceput

Stiam eu ca am uitat ceva:
Catusha, bine ai revenit!!! Sa-ti traiasca cele doua minuni! Nu ne-ai spus cum se descurca Ioana ca sora mare! Hai, ca mie imi e dor de povestile cu Ioana! Pupici dulci!

Mergi la inceput

Ilinca, Eric, pupici dulci si multa sanatate ptr. prima jumatate de an! Sa cresteti mari si sa fiti cuminti sa-i bucurati pe parinti!
Oana si Catusha, sa va traiasca minunile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La Multi Ani! Ilinca
La Multi Ani! Eric

DianaR, ce tip de ceai folosesti pt. igiena organelor genitale? Parca spuneai ca musetelul e cicatrizant.

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Noi am fost afara,dar este asa vant si frig,brrrrr.... L-am imbracat de parca era cosmonaut,doar nasucul i se mai vedea (care la moment dat era rosu,rosu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, ma refeream la igiena copilului, nu a mea. La mine folosesc intr-adevar ceai de musetel sau galbenele.

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

ceva interesant :

http://www.miciicampioni.ro/galerie.php
http://www.miciicampioni.ro/servicii.php?serv=2

Nu stiu exact despre ce este vorba,astazi am primit link-ul de la o prietena.Pare interesant

Mergi la inceput