Bebelusi de mai-iunie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetite dragi!

Diana sa iti traiasca flacaul si sa fiti fericiti alaturi de el!La Multi ANi si celorlalti sarbatoriti de zilele astea mai cu intarziere!LA Multi ANi si ZUlufatei tale MAdutza pentru maine, la voi deja e azi de fapt...
Catusha bine ai revenit, cum sa te uitam??? Pupici dulcelelor tale mici!

Bine ati venit in grupul nostru Skatter si ALina!

Monet tinem pumnii si mari si mici! Bafta si te asteptam cu vesti bune...

Nally ce baiat mare ai! Bravo lui. Tu cum ai facut sa scapi de constipatie ca daca nu ma insel si voi aveati probleme serioase? Ca eu chiar am intrat la griji cu Danut. Dupa ce ca 3 zile n-a facut caca fara supozitor, aseara dupa ce i l-am pus a stat o multime de timp pana a facut in sfarsit ceva, si culmea e ca a facut fooooaaarte moale. Si atunci de ce s-a scremut toata ziua si n-a facut nimic ??? Ieri nu-i dadusem decat ceva zeama de la legume, fara cereale in ea, apoi seara mar ras cu lapte si foarte putin ovaz (DIana nu stiam ca ovazul contine gluten. Apropos, ce efecte poate avea glutenul, de ce se evita?). Azi nu i-am mai dat decat lapte de la san si ceva formula ca lactactia mea a mai scazut de cand cu diversificarea. Plus foarte mult ceai de musetel (ieri i-am dat de chimen) cu putin suc de mere ca sa il bea. Si inca n-a facut caca si tot se screme. Cred ca daca o tine tot asa ma duc la doctor, ca nu stiu ce are.

Paloma ce dulce trebuie sa fi fost papusica ta. Chiar asa, daca era baiat, efectele erau si mai drastice.

Maria tu ziceai ca vreti sa veniti in Canada. Ati aplicat deja sau e doar proiect? Si unde vreti, chiar in TOronto?

Madutza voi v-ati hotarat cu venitul aici?

Sandra numai bine! Pupici lui George (pe sotul meu il cheama tot George)

PUpici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna dimineata!!!
Irinel imi face de 2 ori pe zi de cand ii dau cate o para goala intre masa de la 13 si cea de la 16-17. Are efect garantat la noi! Para o dau la blender pana devine o pasta!! Adevarat ca il face tot taricel spre moale (un pic) dar important e ca il face!!!

Pentru ieri:

La multi ani Vlad (DianaR), Thomas-Anthony (IuliaP)!!!

La multi ani Rebeca (BebeBeca)!!!!

Azi:

La multi ani Ana-Maria (Madutza)!!!!!

La multi ani Alina (Eugenia)!!!!

La multi ani Dominic (Pepsi)!!!!

Sa cresteti mari si frumosi, cuminti si sa ii ascultati pe parinti vostrii!!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI MARIUCA
LA MULTI ANI VLADUT
LA MULTI ANI REBECCA
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ca am vazut ca azi sunt multi.
azi noapte a dormit Cata fara sa se trezeasca pana la 6.15. e prima noapte asa. a plescait el de vreo doua ori pe la orele de papa de m-am dus sa fac biberoane si pana am venit nu mai plescaia asa ca nu l-am sculat ca sa vad ce face si a dormit pana la 6.15.
dar pana la ora asta nu a mai inchis un ochi.
revin mai tarziu sa va povestesc ca am fost la ginecolog azi si sunt necajita (e o treaba veche de 2 luni dar am tacut pana azi - fata de voi nu fata de dr.).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI ALINA SI DOMINIC!!!![
LA MULTI ANI SI IUBITULUI MEU INGERAS, CARE AZI IMPLINESTE JUMATATE DE ANISOR!!!

Multumim pentru urari!

Ce mai ziceti? Ce mai faceti? Noi ne-am trezit azi mai devreme, pe la 9. Am facut ordine si acum Ana doarme iar. Ma bucur ca e mai bine afara. Chiar daca e frig, tot o scot un pic, ii pun fular sa nu inspire aerul rece.

Nally, Sebi e mare mey!!! Papa para singur?

Irinel, nu ne-am hotarat deocamdata.

Diana, felicitari lui Vladutz pentru intorsul pe burtica!!!

Anacami, multumim pentru aprecieri.

Acum ma duc sa il pregatesc pe tati ca pleaca in delegatie pana duminica !

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

LA MULTI ANI! ANA MARIA

LA MULTI ANI! ALINA si DOMINIC
Sa fiti sanatosi, voiosi si sa va ascultati parintii!

In sfarsit merge netul.

Madutza, ce fata mare ai! Juma' de an! Sa-ti traiasca tarancutza( ce bine-i statea cu baticutul ala verde). Deja ii prinzi codite? Oau...

Vanessa draga, de ce suferi? Hai, spune-ne si noua.

Nally, tu esti voioasa si plina de verva, ca de obicei!

Trimit repede mesajul, sa nu pice netul. Ne vedem mai pe seara!

pe toate fetele

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mey fetelor da tacute sunteti azi!!!
Pesemne de la vremea mai frumusica un pic, de afara!!! Si noi am fost pe la plimbarica un pic ca tare ne-a facut cu ochii soarele cu dinti azi-dimineata!!

Vanessa ce s-a intamplat iubita? ce ai patit?? Sper sa nu fie ceva grav!!!

Mephala cum se mai simte Iustin? la pui drag!!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

bun gasit din nou! sunt asa lenesa, nu apuc sa scriu deloc, dar citesc tot si ma bucur ca va gasesc de fiecare data aici.
bine ai revenit, catusha! ce face ioana? cum se intelege cu micuta ilinca? a mai spus ceva haios?
la noi toate bune si frumoase, dar trecem prin supliciile diversificarii, acum am ajuns la piureul de legume, care merge tare greu. nu stiu cand o sa ajungem sa inlocuim complet masa de pranz, abia inghite 3 lingurite. dar nu-mi fac probleme, mergem mai departe, insistam.
numai bine tuturor!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Ana-Maria!
La multi ani Dominic si Alina!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

La multi ani Ana !
La multi ani Alina!
La multi ani Dominic!
Sa traiti si sa fiti fericiti!!!

Fetelor, noi avem vesti ! Multe! Nici nu stiu cu ce sa incep...

Ieri Lara mea a spus MA-MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si de atunci tot intr-o MA-MA ma tine, mor de fericire!

Si tot de ieri..... ......LARA este iepuras!!! Are un dintisor!!!!

Eu sunt desigur mandra foc si fericita cu bebelina mea draga!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lauraa, felicitari dragutei tale...doar meritul ei este, nu? si pt. dintisor si pt. Ma - ma.

Nally, Iustin si-a recapatat voiosenia, tipa, gangureste si sta cate juma de ora pe burta. Ce-i place! Si cand il intorc, abunda de saliva si e tot rosu pe la gurita. Pupici lui Sebisor, vad ca tare-i cuminte.

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput