Bebelusi de mai-iunie 2004 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
Nally spune:
Lauraa felicitari mey lui Lara pentru dintisor si pentru primul ei cuvant!!!
Mephala pentru pupici!!!!
Mey fetelor voi ce mai aveti prin cratitele de la bucatarie ca io iara sunt in pana de ceva usor si rapid de facut!! Stiti voi cu timpul asta cum e!!! Io acum de exemplu am pe foc la gateala o mancare de cartofi cu multa ceapa si morcov care merge numai bine cu muraturile de la mama!!! Doar e post, nu?
Va pupic dulce!!!!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
anacami spune:
daca vreti sa vedeti cat am mai crescut,va invit sa vedeti noile poze de la 5-6 luni.
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
mephala30 spune:
Anacami, mai, mai, ce splendoare de baiat ai! Ce bine se tine pe picioruse! Al meu parca nici nu are, nu se sprijina deloc pe ele. Dar toate la timpul lor....
Nally, mi-e si rusine sa spun, dar noi nu postim. La noi alaptatul e inca baza, asa ca mananc de toate, iar sotul vrea mancare mai consistenta. Macar miercuri si vineri o sa incercam sa tinem post.
Ceva usor si rapid...depinde ce ai prin frigider, si ce pofte ai.
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
iuliana c spune:
La multi ani Ana !
La multi ani Alina!
La multi ani Dominic!
Buna fetele! Ce mai faceti voi?
Sa ma laud si eu putin asa,azi am dat hainele jos de pe si am facut o jumatate de ora cu saculete de cate un kg prinse la picioare ca sa fie mai eficient .
Rares al meu se intoarce pe burtica singur si se tareste spre cutia cu servetele umede.Si ca sa nu ziceti ca prea este totul frumos pe la noi...ma plang putin si va spun ca avem prob cu dormitul,adica vrea doar in brate sa adoarma si langa mami in pat.
Am citit despre Vanessa ca ar avea ceva prob de sanatate.Cum a fost la medic?
Mona sa ne spui cum a fost.
Nally felicitari pt un baietel care face kk la olita!!!
Mephala,cum se mai simte baietelul?
Anacami ,Sebi este mai bine?
Lauraa felicitari pt iepurasul vorbaret!
Catusha, bine ai revenit!
Roxi, bine ai venit!
Madutza este asa de scumpa Mariuca ca iti vine sa o mananci nu alta!!Sa iti traiasca!
Pd ,daca era baietel il facea numai pisu pe nenea doc
Iuliana & Rares (12iunie)
DianaR spune:
Ana Maria! Madutza, sa-ti traiasca odorul scump si cretolin. din partea lui Vladutz!
Alina si Dominic!
Mai fetelor azi am tot vrut sa scriu dar nu m-a prea lasat Vladut. Am apucat sa va citesc, si cand sa ma pregatesc sa scriu puiutul se plictisea in scaunelul lui si-i trebuia in brate.
Irinel pe f. scurt despre gluten: este fractiunea proteica din faina de grau (gris), orz, ovaz, secara. Bebelusii mai mici de 6 luni prezita o sensibilitate crescuta la o portiune din aceasta proteina, ce poate determina un fel de alergie cu distrugerea mucoasei intestinale. In consecinta alimentele nu se mai absorb si apare diareea cronica, inapetanta, copilul stagneaza sau chiar scade in greutate si mai este afectata si absobtia vitaminelor liposolubile:A, D (rahitism), E, K. Daca se opreste administrarea glutenului, fenomenele sunt complet reversibile in cateva zile-saptamani. Dupa o perioada in care se evita glutenul de 1-2 ani daca se administreaza gluten, manifestarile nu mai apar spre deosebire de boala similara a adultului: celiachia (intoleranta permanenta la gluten). Intoleranta nu apare la multi copii, dar e mai bine sa evitam glutenul minim in primele 6 luni ca nu se stie... Fainurile fara gluten sunt din orez, porumb, tapioca.
Cumnatii mei au plecat de o luna in Canada, la Toronto. Acolo stati si voi?
Nally, ce bine de tine sa doarma atat puiul tau... Si eu vreau (sunt rupta de oboseala)!
Anacami, ce frumusete da baiat ai! Seamana cu parintii ca si voi sunteti frumosi.
Carmen ma bucur pentru Iustin!
Hai sa ma laud si eu: Vladut mi-a glolit astazi si castronul de piureu si cel de mar (150gr) Uraaa!
Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130
Nally spune:
Anacami ce frumos s-a facut Sebastian!!!! Il manaci nu alta!!! la grasunelul drag!!!
Iuliana bravo mey! Ai ambatz!!! Gata? Incepe lupta cu kilele???
Mephala nu-ti mai fi mey rusine ca nici noi nu postim!!! Am zis de post ca suntem in post - dar nu ca postim!!! Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac de papa rapid si usor! Cred ca am sa incerc maine seara niste macaroane cu branza!
Bravooo Vladut!!! Tine-o tot asa mami!!! Sa cresti mare si voinic trbuie sa papi tot ce iti da mami in castronel!!!
www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
vanessa ionescu spune:
Madutza, o scumpica e Mariuca. sa va traiasca.
fetelor, ati fost niste dragute asa ca sa va povestesc. dupa ce am nascut, la fix 10 saptamani mi-a venit primul ciclu. a venit foarte mult, ca niciodata. al doilea a venit la fix 4 saptamani. asa ca, de comun acord cu dr meu care era si el cu probleme de sanatate atunci (saptamana trecuta a inceput si el serviciul dupa o opetatie la inima) am inceput sa iau anticonceptionale. am luat si inainte asa ca, mi-a dat Logest care sunt foarte bune dar mai greu de tolerat la inceput de catre organism. cum eu am mai luat din astea inainte de a ramane gravida am inceput iar sa iau. asta se intampla in urma cu 2 luni, prin septembrie. e, si de atunci, mie nu mi se mai opreste hemoragia ca ciclu nu se poate numi. am avut o pauza de doar 4 zile. cum dr nu era la servici la altul nu m-am dus ca l-am asteptat pe el (il am de 10 ani si sunt foarte multumita) glumesc de multe ori spunand ca este unul dintre barbatii importanti din viata mea. asa ca, azi am ajuns la el. mi-a intrerupt pastilele sa-mi reglez ciclul acum si pe urma om mai vedea daca mi le schimba sau imi pune chiar sterilet. eu si asa am probleme hormonale si fac tratament pentru tiroida. luna viitoare vreau sa ma duc sa fac si un dozaj hormonal ca nu am mai facut de un an jumatate si precis cu sarcina s-a mai schimbat cate ceva. deci, asta e. acum astept sa-mi treaca odata hemoragia ca m-am anemiat de tot. mi-a dat sa iau vitamina k. nu stiu daca voi ati luat dar sunt infioratoare la gust. parca ai manca tempera. si mult calciu. imi pare rau ca nu mi-am putut face si un papanicolau din cauza hemoragiei. mi-a zis sa nu car greutati. cum sa nu car greutati cand Cata are 8.500 aproape. si e atat de marait de nu va pot spune. plus ca l-a invatat taica-su sa-l adoarma seara in brate plimbat prin casa de vrea asa si ziua si eu nu mai pot.
ai vostrii se incordeaza cand sunt in brate? Cata se face ca un arc si vrea sa se intoarca si se smuceste. nu mai stiu ce sa fac ziua cu el. nu mai sta nicicum. mai mult inbrate ajung sa stau cu el. daca il pun in balansoar sau in scoica, se intoarce si se smuceste si vad ca nici nu-i prea place sa stea mult ca-l doare spatele. daca il pun in pat se intoarce pe burta si innapoi nu mai revine asa ca atunci cand ii obosesc manutele incepe smiorcaiala plus ca, ii curg balutele infiorator si uda tot in jur, iar daca e manacat ii mai curge si putin laptic branzit de murdareste tot.
nu stiu ce sa mai fac cu el.
ma duc sa ma culc ca ma simt atat de obosita.
Iuliana, maine vreau sa ies pana in piata si nu vreau sa ma duc cu masina ci pe jos. daca reusesc sa ma si tin de idee, te sun poate iesi si tu in directia aia. felicitari lui Rares care se taraste.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
Irinusha spune:
Pe scurt fetelor ptr. ca sunt franta si am pierdut iar firul ...
Sunt fericita! Azi am avut programarea la clinica la un cardiolog de copii ca sa-i testam inimioara lui Cris. I-a facut EKG si eco si e totul in ordine cu inimioara lui ... are o inimioara sanatoasa tun, nu m-a mostenit ... sunt asa de fericita, de plutesc.... Tot timpul mi-am zis ca e sanatos Crisuletzul nostru, dar undeva in suflet tot a mai ramas teama, de aceea am si vrut sa-l controlam ... acum am mai scapat de o grija!!!!
Si a fost un cuminte de s-au mirat toti de el ... am fost cea mai mandra mamica :)
Ana, Maria, Uca, sa cresti mare si sanatoasa!!! Sa ramai tot asa de frumoasa ca acum, la jumatate de anisor!!! Pupici dulci mica minune!!! Madutzo, sa-ti traiasca fata si sa-i mai faci un fratior! :) ... evident ca tot asa de frumos ca Ana!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 ) - botezat pe 17.10.04
danaA spune:
Buna fetele!!!!
Irinusha, bravo pt Crisulet care e sanatos tun. Asta e cel mai important lucru pe lumea asta--sa fie copiii sanatosi.
vanessa, imi pare rau pt problemele tale. sa stii ca si eu am avut probleme cu ciclul si pana la urma s-a reglat singur. Sper sa-ti treaca cat mai repede. Acuma in privinta lui Cata, uite ce am facut eu cu stefa care e la fel de energic . de cand l-am pus in rotobil,.. dar nu are roti, sa vezi ce cuminte sta. Nici lui nu-i mai trebuia nici leaganul, nici scaunel, nimic, dar in minunea asta ii place.Incearca si tu.
Irinel, si Stefa a avut probleme cu constipatia, ma plangeam si eu la un moment dat, Eu, dupa fiecare masa de solide, ii dau suc amestecat cu apa. si daca bea numai 10 ml, tot e bine. Si ii mai dau o data intre mese si sa stii ca foarte bine s-a reglat.el primeste 2 mese de solide la 12 si la 7. Ii dau suc de pere amestecat cu apa.I-am luat si de prune, dar inca nu i-am dat. Si cand ii fac cereale ii pun storc jumate de portocala in compozitia aia si asa il mananca. Eu am foarte mari probleme cu Andrei cu constipatia si dupa studiile care le-am facut eu rezulta ca daca nu consuma destul de multa apa nu e bine. Si de aceea trebuie invatati de mici sa bea cat mai multe lichide.
La multi ani sarbatoritilor de azi: Ana Maria, Alina si Dominic!!!
Lili_B spune:
Buna dragelor,
La Multi Ani, Ana-Anuca-Mariuca, Alina, Dominic, Vlad si ceilalti sarbatoriti de zilele astea !
Am vazut ca multe dintre voi le dati la bebelusi suc de portocala. Eu am sunat ieri la Health Children pt. ca Bianca e tare constipata si tipa de acolo mi-a zis sa evit orice citrice pina la 1 an, pe motiv ca sunt foarte alergice. Pe de alta parte am vazut cereale pt. 6 luni cu portocale. (???)
Acum faceti cum credeti si voi ca e mai bine, eu am vrut doar sa va zic ce mi-a spus asistenta.
Azi am fost si i-am luat suc de prune si un borcanel de pireu de caise, sper sa rezolvam problema cu constipatia. In rest, incearca din rasputeri sa mearga in 4 labe, chiar reuseste sa se miste un pic, dar nu stie sa-si coordoneze miinile si picioarele; se straduieste din 4 labe sa se ridice in fundulet (citeodata ii reuseste, dar inca nu stie exact cum sa se impinga in miini). Vrea sa o tin numai in picioare, iar daca e in fund si vreau sa o pun pe spate nu se lasa jos, sta in coate si cu capul sus si se strufoca pina se ridica iar in funduletz. Noaptea e tot asa, se trezeste, citeodata de 3-4 ori, alteori doar odata, cred ca trezirile astea au legatura cu constipatia, o fi durind-o burtica...?
Eu, v-am zis ca mi-am luat un curs din Dec; saptamina trecuta mi-au venit cartile, 3 mari si grose, de m-a apucat groaza, asa ca m-am pus pe citit.
Madutza, ce dulce e Ana, tare frumoasa ! La multi Ani pt. jumatatea de anisor - ce mai, e domnisoara deja!!!
Nally, felicitari pt. Sebi care face kki pe olita ! Mey, ce cresc puii nostri...Nici eu nu prea am idei cu mincarea, dar miine fac o tocanitza de cartofi. Pupici pt. idee.
Lauraa, felicitari pt. primul MA-MA si pt.primul dintisor !!! Pupici la bebelina ta draga.
Carmen, ma bucur ca Iustin se simte mai bine. Cum merge tratamentul?
Vanessa, multa sanatate iti doresc si sper ca problema ta sa se rezolve cit mai iute.
Danaa, ce e ala robotil? E chestie de aia rotunda, ca un premergator, cu scaunel in mijloc care se invirte si cu multe jucarii deasupra? Ce-ti mai fac baietii tai? Mai povesteste-ne si despre Andrei...sunt sigura ca la virsta asta se tine numai de nazdravanii.
Mona, scuza-ma te rog ca intr-un mesaj anterior te intrebam cum a fost la interviu, am uitat cind trebuia sa pleci. Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Irina, ce mai face Danutz? S-a mai reglat cu constipatia?
Va pup acum pe toate si va urez noapte buna.
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza