Mamici de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mstroie sunt de acord cu tine......desi sunt nou venita pe site imi sunteti tare dragi si va citesc de mult inca de cand incercam sa raman insarcina (si am tot incercat vreo 6 luni bune). Imi pare tare rau ca se intampla asemenea lucruri.....Multa sanatate Ciupercuta.
Carolina si mie mi-a dat doctorul sa-mi fac culturi din col si examen bacteorologic.....zici ca e dureros? Imi povestesti te rogggg? Si unde le-ai facut ca trebuie sa merg si eu si nu stiu unde.
Mi-e o frica cu oprirea asta din evolutie.....dar oare iti dai seama cumva? sunt ceva simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Monu,
Si pe mine ma mananca burtica..uraaaa.....poate te simti mai bine acum ca stii ca mai are si altcineva mancarimi. Eu cred ca e din cauza ca se intinde pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Crissu,

nu e dureros, e mai mult sau mai putin neplacut. De data asta a fost mai mult, dar nu e obligatoriu. Si la mine a fost mai mult stres de femeie gravida.

Eu am facut la Victor Babes, pe Mihai Bravu. Mie imi place acolo ca te trateaza f bine, poti sa mergi la analize fara programare samd. Dezavantajul ar fi ca e cam scump.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

quote:
Originally posted by mstroie

Am vazut in graficul de la Odiseea sarcinii ca luna a 4-a se termina la sfarsitul saptamanii a 18-a si incepand cu sapt. 19 intram in 5 luni.

Mari15+ sapt.

Pai cred ca e vorba de 16 saptamani varsta gestationala si 18 saptamani varsta de la UM.

Eu am 15+ gestationala

bubulicamica sunt din Cluj, la dr. Stanciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

quote:
Originally posted by crissu

,
Si pe mine ma mananca burtica..uraaaa.....poate te simti mai bine acum ca stii ca mai are si altcineva mancarimi. Eu cred ca e din cauza ca se intinde pielea.

Crissu esti haioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gagici, opriti-va putin din scris ca sa pot sa postez si eu ca nu am rabdare sa scriu daca nu citesc tot si citesc de de doujde minute si nu ajung la final...
In primul rand, Ciupercuta, imi pare rau pentru pierderea ta. Ma bucur ca esti optimista si iti doresc sa ramai insarcinata cat mai repede posibil si sa duci sarcina la termen cu bine
Eu am fost aseara la doftor cu ecografia, din pacate am o bafta... Dupa ce am asteptat o ora la usa intru si imi dau seama ca medicul nu este in toane generoase. Cu clestele am smuls cateva raspunsuri. Deci: varsta eco corespunde cu varsta data de amenoree, bebe are 7, 21 cm si 81 g si totul este nemaipomenit de bine. Fibromul meu este mic si nu pune sarcina in pericol, va mai creste un cm pe parcursul sarcinii dar in continuare ramane destul de mic, sa speram. Mi-a dat sa iau Biomarine plus care cred ca sunt niscai vitamine ceva ca nu-mi spuse si pe la farmacie nu am trecut vreau mai intai s-o intreb pe medica mea de familie daca nu poate sa mi le dea gratuit. Si m-ar fi trimis sa fac un triplu test dar aia la care vroia sa ma trimita nu mai fac triplu test pentru nu stiu ce perioada de timp si sa mai asteptam. Apoi urmeaza sa ne vedem peste 6 saptamani cand voi implini 20 de saptamani si cand mai trebuie sa fac o ecografie. Mi-a zis ca dpa eco sa ma duc la el. Talamba cum sunt nu m-am prins decat dupa ce am plecat ca 6 saptamani de aici in colo sunt fix in perioada craciunului si anului nou si am uitat sa-l intreb poate o avea planuri omu... Sa speram ca va fi totusi in Bucuresti.
in rest eu ma simt bine, nu mai am greturi decat usurele dimineata, dar nu ma mai cert singura in baie , mananc de sparg si cu toate ca eu ma vad din ce in ce mai mare si mai dolofana cantarul se incapataneaza sa ma faca sa ma simt bine adik tot nici un kilogram in plus. Sa nu ma bateti ca nu va fac in ciuda, si eu singura ma minunez cum de nu ma ingras, caci eu oricum am o predispozitie spre ingrasare si am plecat in sarcina cu 20 de kg in plus fata de greutatea ideala.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

AT ANDREEA eu merg la d-ra dr Florescu Fulga. Ea e medic la Stanca.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna, feteleeeeeeeeeeee, buna buuuuuuuuuuuuuuuuuuurtici!
Multumesc de intrebare, Cornelia, dar spre rusinea me a nu am ajuns la doctor. Daca va spun motivul ,veti zice ca sunt penibila. Eu sunt reprezentant de vanzari de produse cosmetice in timpul liber si aseara asteptam sa vina produsele si nu au mai venit. II comandasem si doactoritei mele ceva si am preferat sa nu mai cheltui alti bani(sunt intr-o perioada jalnica cu finantele). Asa ca azi iau produsele si merg maine dimineata.
Bineinteles ca asta m-a costat inca o zi de emotii, dar asta e. ne descurcam cum putem.
Ciupercuta, mi s-a mai rupt o data inima azi la povestea ta. Fetelor, hopa, va rog, hai sa ramanem impreuna pana la capat.
Doamne ajuta sa nu ma retrag si eu maine, sunt o pesimista inraita si ma gandesc numai la negre....
Va pupic...

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

aaaaaaa si pe mine nu ma mananca burtica, doar ma inteapa(inauntru, la bb). Dar piele s-a intins pe buritca, e mai lucioasa decat pe restul corpului

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna fetelor!
Ce bine ca exista forumul asta....
Am citit cum mai stati voi la capitolul "bucuriile" sarcinii. In afara de sanii grei si durerosi (in special dimineata), eu tot ma chinui cu gretzuri (singurul remediu : guma de mestecat fara zahar, pe care nici nu o suportam inainte de sarcina), iar de vreo 3 zile ma doare mijlocul de innebunesc si in burtica simt niste intepaturi, nu permanent, dar cam la o ora, ma fulgera prin toata burtica,de nu mai pot sta dreapta. Am luat No Spa si Scopantil, dar tot nu trece decat daca stau la orizontala.
Partea buna si frumoasa> am un ten de se mira tot poporul care ma vede. Si inainte de sarcina era, dar acum.....straluceste si e atat de luminos de ma minunez ca bleaga in fata oglinzii.
Am citit despre fetele care au parasit listuta si mi s-a infipt un cui in inima. Abia sapatamana viitoare merg la echo de 12 saptamani si cred ca o sa turbez pana atunci.
Va pup pe toate,

Aurasa 11 sapt.
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput