Mamici de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu am tot citit pe aici despre maternitati si de Caritas nu am vazut nimic, m-am cam speriat. Hmmm sa o intreb pe d-na doctor. Multumesc Andutzy!

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

crissu - si eu ma trezeam peste noapte si mergeam la toaleta de vreo 2 ori, acum vad ca prima trezire e pe la 6,30 am, adica m-am intors la obisnuitele de dinainte - parca asta era intrebarea, nu? nu de alta dar ce-i aia memorie?

andutzy - eu voi naste la cantacuzino, acum 2-3 saptamani cand am fost la control am vazut ca au terminat de renovat si super curat si dotat - are aer de spital occidental, acum vad ca l-ai vazut si tu cum arata, in rest cred ca depinde de medicul cu care nasti, daca ai incredere in el restul cade pe planul 2. am mai citit pe forum cum ca ar fi cea-mai-cea, la ce dr. esti acolo? sau cu cine a nscut cumnata ta? Na! ca n-o sa fii singura

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

cu rezerva ca am impresia dupa UM-ul tau ca vei naste cu o luna inaintea mea

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Te salut cu drag "colega"!!!!!
Doctorita mea se numeste Luminita Enache, e cea de la Spitlul de Urgenta Floreasca, dar care face nasteri la Cantacuzino.
Cumnata mea nu stiu exact cu cine a nascut, dar cand am vizitat- o mi s-a parut ok acolo. Si asta era exact cu un an in urma(nov.2003).
Mai rau a fost cu filtrele de care a trebuit sa trec pana la ea in salon. Trei persoane m-au oprit sa-mi zica ca nu e ora de vizita si am scos din buzunar3X 50.000lei sa ajung sa o vad.
Dar asta va fi problema celor care ne vor vizita, nu a noastra

andutzy

Mergi la inceput

MDA, Speranta, ai dreptate.
Iti impartasesc pareri dupa aceea....
Doamne, mi se pare ca mai e o vesnicie pana atunci si de asemenea inca nu constientizez ca voi face asta intr-adevar. Eu sunt mereu pesimista si am impresia ca se poate intampla oricand ceva rau....
Dar azi, dupa minunata eco de dimineata, nu am voie sa gandesc negativ. Macar azi.

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andutzy ziceam ca pana acum urinam foarte des dar de vreo doua zile doar de 2 ori pe zi si noaptea deloc (si pana acum mergem cel putin o data pe noapte)O fi ceva? Stii ca eu sunt disperata cu oprirea din evolutie.
criss si (8 saptamani+)

Mergi la inceput

Crissu, dar ai ce sa...pipi?
Ca eu daca beau 1/2 l apa, tot atata scot in max. 20min, dar daca nu beau nimic, nu merg deloc la toaleta. deci nu te panica, parerea mea. Si chestia cu oprirea in evol. cred ca a devenit o psihoza a noastra de cand au patit treaba asta colegele noastre. Eu azi nici nu am putut respira pana nu a pronuntat doctorita: uter gravid cu fat viu....
Asa ca nu te ineca in ganduri negre!
daca reusesc sa plec de la work, va pup, un week-end placut si linistit, cu cat va doriti si cat puteti(nu exagerati!!!!!) si fara sau,sau, ca nu fac bine!!!!
va pup cu drag!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor pe mine ma cam lasa memoria, uit, dorm foarte mult. Cel mai rau e ca seara pe la noua merg in patutz iar dimineatza pe la 3-4 stau cu ochii pe peretzi.
Apropo, bebitzul meu azi a mincat carnitza, e cam smecher, i-a luat taticutzu specialitatzi si vad ca-i plac.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu am papat o perioada numai branzeturi si frcute. Acum mai variez, am papat si carne, aseara mi-a fost pofta de mezeluri, am fiert si doi cremwurts si am mancat cu mustar. Dar papa de baza dimineata: branza cu smantana.
Cu ruinatul asa am fost si eu, ma trezeam si noaptea de doua ori, acum nu. Si cand ieseam nu mai puteam adormi la loc.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu nasc la Municipal cu d-na dr Badea. Tot acolo si tot cu d-na dr am nascut-o si pe Alina in nov. 2002. Mie mi s-a parut destul de OK, mai putin sala de nasteri care era cu usa deschisa spre hol de putea sa te vada oricine, dar numai din spate. Ma rog, si cand m-am dus eu acolo tocmai iesea un doctor cu un sort de macelar plin de sange, exact in momentul cand ii spunea o asistenta lui barbatu-meu ca el nu are ce cauta acolo. Ma rog, pana la urma ne-am lamurit si a stat cu mine la nastere, dar momentul a fost socant. Dupa ce am nascut am stat intr-un salon nerenovat, dar curat, cu bebe alaturi si cu alte 2 fete in camera (evident si ele cu bebei). Cel mai urat mi s-a parut ca ma spalam in aceeasi chiuveta unde spalau si bebeii, si ca patul era cu "groapa", de abia puteam sa ma scol din el. Dar au trecut repede 2 zile si am plecat acasa.

lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

Mergi la inceput