Cum pot face si eu pentru pustiulica al meu un album de poze pe forum?
Bine ai venit intre noi, Adriana!
Fiecare nou membru DC are posibilitatea de a-si deschide un album foto doar la sfarsitul lunii in care s-a inscris ca membru pe forumul DC, asa ca in doua saptamani o sa poti pune pozele piciului tau intr-un album nou-nout!
Ca sa pui poze intri in meniul din stanga la "album foto", apoi dai click pe "editeaza albumul tau", "pune poza pe server", "browse" si cauti in compul tau fotografia pe care vrei s-o pui (ai grija sa fie mai mica de 95 KB!), dupa care apesi "trimite" si gata!
Poti pune 20 de fotografii repetand operatiunea pentru fiecare dintre ele.
Sedere placuta pe
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Multumesc frumos Catalin. Dupa doua saptamani veti face oficial cunostinta cu Sergiu (baietelul meu).
Va asteptam pe amandoi!
Sa va traiasca Sergiulica! Si la multi anisori! (...putin in avans dar nu strica de doua ori!)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Eu nu reusesc sa pun poze in album, desi sunt inregistrata de mai mult timp. Imi zice: error fisierul nu a fost receptionat in conditii bune, contactati administratorul.
Ce sa fie?
Multumesc Marius. abia acum am vazut. Imediat trimit o poza.
Magdone si Razvan (19.07.2003)