arsurile din timpul sarcinii

arsurile din timpul sarcinii | Autor: roxanel

Link direct la acest mesaj

cine are o solutie impotriva arsurilor(heartburn)din timpul sarcinii

aveti grija de voi si de ceilalti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Lapte sau antiacide (Maalox, Rennie, Dicarbocalm) - nu sunt contraindicate in sarcina. Si evita alimentele hiperacide gen muraturi, bors, sucuri acidulate, citrice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Roxanel,

Si eu cand am fost gravida aveam niste arsuri teribile. Imi trecea cu Rennie. Am incercat cum spune Candy sa tin regim dar nu avea nici o importanta. Tot la Rennie ajungeam.

Sanatate si ai grija de tine si de burtica.

Mina si BebeCostin (2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu sunt insarcinata dar inca nu au inceput arsurile dar aveam si inainte de sarcina si imi trecea cu mere mancam 1 sau 2 mere si imi trecea , sau am mai auzit ca trece cu salata verde, dar fara otet sau ulei , asa goala, dar eu cu mere ma tratam, incercati si voi poate trece

multa sanatate
Adriana si bebe 16+

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanel spune:

multumesc din sufletel ,fetelor.Incercasem MAALOX dar mi-era frica de efecte... nu scria nimic ca ar fi contraindicat dar....nu vroiam s-o dau in bara acum cand mai am 4 saptamanisi-l vad pe bb mic

aveti grija de voi si de ceilalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

roxanel, eu am crezut ca mor acum citeva saptamini. cum mincam ceva cum ma apucau arsurile. acum rontai 2 TUMS dupa fiecare masa consistenta si sint ok. doctorul zice ca orice antacid pe baza de calciu carbonat e ok.
si Maalox e bun dar citeste bine instructiunile sa nu depasesti doza.

Lorelai

Mergi la inceput