cine are o solutie impotriva arsurilor(heartburn)din timpul sarcinii
![]()
aveti grija de voi si de ceilalti
Lapte sau antiacide (Maalox, Rennie, Dicarbocalm) - nu sunt contraindicate in sarcina. Si evita alimentele hiperacide gen muraturi, bors, sucuri acidulate, citrice.
Roxanel,
Si eu cand am fost gravida aveam niste arsuri teribile. Imi trecea cu Rennie. Am incercat cum spune Candy sa tin regim dar nu avea nici o importanta. Tot la Rennie ajungeam.
Sanatate si ai grija de tine si de burtica.
Mina si BebeCostin (2 luni)
si eu sunt insarcinata dar inca nu au inceput arsurile dar aveam si inainte de sarcina si imi trecea cu mere mancam 1 sau 2 mere si imi trecea , sau am mai auzit ca trece cu salata verde, dar fara otet sau ulei , asa goala, dar eu cu mere ma tratam, incercati si voi poate trece
multa sanatate
Adriana si bebe 16+
http://community.webshots.com/user/adrianafedorca
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
multumesc din sufletel ,fetelor.Incercasem MAALOX dar mi-era frica de efecte... nu scria nimic ca ar fi contraindicat dar....nu vroiam s-o dau in bara acum cand mai am 4 saptamanisi-l vad pe bb mic

aveti grija de voi si de ceilalti
roxanel, eu am crezut ca mor acum citeva saptamini. cum mincam ceva cum ma apucau arsurile. acum rontai 2 TUMS dupa fiecare masa consistenta si sint ok. doctorul zice ca orice antacid pe baza de calciu carbonat e ok.
si Maalox e bun dar citeste bine instructiunile sa nu depasesti doza.
Lorelai