Mamici de ianuarie-februarie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

'neatza, burtici.
Crinuta, te-am intrebat daca tu fumezi pentru ca imi amintesc de la intilnirea de la Thalia ca sint destule fumatoare printre burtici si ma intrebam daca nu cumva esti si tu - ar fi fost culmea sa fii fumatoare si in acelasi timp sa iti fie teama de un pic de miros de naftalina. Cu alte cuvinte, ma gindeam ca "te prind" . Dar se pare ca, intr-adevar, esti o gravida exemplara.

Oricum, intr-adevar, ne luam de mina la capitolul stres...

Leta 30+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, merci mult pentru pm. Inseamna ca la 20 de saptamani aveam lichid la cantitate maxima, si la 29 in cantitate medie? Eu cel putin asta inteleg. Sper sa fie bine.

Bestiuta, dar cat de mult te-ai udat? Si pe mine ma intereseaza tampoanele alea, ca si eu mai gasesc chilotul umed, dar foarteeeee putin, 1-2 cm, foarte rar mai mult.

Leta, nu fumez ca nu imi place sa fumez, nu am fumat nici inainte de sarcina, in schimb beau cafea zilnic si cam la 2 zile beau bere fara alcool. Acum cica pentru lactatie...

pupici

Crinuta si bb din burtica 33+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Aoleu !!!! Pai senzatia ca am scapat pipi pe mine, am avut-o si eu..De fapt m-am pomenit cu chilotul cam ud si ma gandeam:"bai dar ce tare am transpirat.." ...Asta inseamna ca pierd lichid????

Coca 30 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Alipiticot, patutul l-am gasit pe toysrus.ca, la "Playards". Era si la Sears si la Wal-Mart un model asemanator. Din cate stiu, nu se poate comanda online in RO, oricum ar fi foarte scump transportul, in jur de 100 CAD cu vaporul (dar face foarte mult) si cca 200 CAD cu avionul, adica practic ii dubleaza valoarea. Daca ai pe cineva dispus sa ti-l aduca cu avionul ai rezolvat problema, in lei costa sub 6 milioane, cu tot cu taxe (la pretul de pe site se adauga 15% taxe ai ajunge 217 CAD).

Fetelor, voi v-ati luat Garmastan si tampoane pentru sani? Dar tampoane din acelea groase pentru perioada lohiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta, cu placere. La ce m-ai intrebat, raspunsul este da.

Liviana, lungimea colului ti-o masoara la eco.

Anuc si eu am aceeasi problema ca si tine. In sensul ca bb este mai mare decit virsta sarcinii. Eu mi-am facut glicemia (testul normal) si mi-a iesit ca la inceputul sarcinii. Nici eu nu stiu ce sa mai cred!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Crinutza, eu m-am lasat de fumat in 2000, dar acum fumez pasiv la greu.... Cafea nu am baut niciodata, in schimb bere...mmmm...bere fara alcool beau aproape in fiecare seara. Ca sa zic asa, cere bebe!

Shobo si Bestiutza - dr. da dovada de o imensa rabdare cu mine; va dati seama ca m-a "sapunit" zdravan, dar nu in sensul rau, mi-a vorbit foarte frumos si m-a facut sa inteleg anumite lucruri. M-a ajutat mult in ziua respectiva.

Din pacate insa, starea mea este mult prea proasta si ma simt atit de mizerabil, pling atit de mult in fiecare zi incit cred ca pina la urma imi va ceda organismul si voi naste mai devreme...

Leta 30+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Amary, si bebele meu este mai mare cu 8 zile, dar nu as considera asta o problema. Daca analizele de sange sunt bune nu inseamna decat ca vom avea bebelusi mai maricei la nastere.
Mie doctorul mi-a explicat ca este mai mare fata de media statistica a bebelusilor pentru varsta respectiva a sarcinii. Oricum bebelusi nascuti la termen sunt considerati normali si cei cu, de exemplu 2,8 kg si cei cu peste 4 iar despre inaltime si lungimea segmentelor corpului pe baza carora se face estimarea ecografica a varstei sacinii e clar ca sunt diferente mari intre copii de toate varstele. Deci eu nu cred ca avem o problema !

Lali si licuriciul ei 32+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc Candy ,din pacate depaseste posibilitatea mea de a-l avea.
Dar nu e nimic,am vazut si mai caut si sper sa gasesc ceva de care sa fiu multumita
O zi buna la toate mamicile!

Alipiticot si bb 24+ sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda Iasi.
DPN 15-20 febr 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Alipiticot, ai incercat la reclamamascata.ro? Aveau niste patuturi frumoase, produse in Germania, de firma ABC, am mai scris pe aici pe undeva despre ele. Initial am vrut unul din acela + salteluta (al doilea nivel) care se vindea separat. Poate gasesti ceva care sa-ti placa, si eu am cautat luni de zile, am fost si la Bucuresti, la diversi importatori sa caut si... degeaba. Atata n-am mai cautat de cand mi-am cumparat rochia de mireasa!!!
Bafta!

Daca ai posibilitatea sa ti-l aduca cineva din Germania sau Spania mai pot sa-ti dau cateva site-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

lali si eu cred la fel! Dar la mine diferenta este mai mare. Eu zic ca el este mai mincacios si ca tot ce papa, depune.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput