Mamici din Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Cristina, asta este meseria mea, consultant marketing, deci cardul imi apartine, cind s-au facut filmarile, le-am dat cardul.
Gradinita privata ar mai fi in cadrul Scolii Libaneze primesc copii de la 3 ani.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

MULTUMESC PENTRU RASPUNS....ESTE UN INCEPUT POZITIV...
SI EU IMI DORESC SA STEA ACOLO 9 LUNI SI...BINE....

DA, LUCREZ TOT IN PARTE OPUSA FARMACIEI DE LA FAR....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Alina, stai linistita si urmeaza tratamentul, trebuie sa fie bine de data asta! si eu am stat cu iminenta de avort toata sarcina, utrogestan pina in luna a 8-a....asa ca ..succes si multa sanatate! este ff important sa nu stai in picioare si sa te odihnesti cit mai mult!
Narcisa, te-ai mai linistit cu aiureala? intr-adevar formalitatile vamale sunt o nebunie...si daca iti mai lipsesc si acte...te urci pe pereti!
Cornelia, e bine ca esti linistita si te pupam amindoi!
July...esti bine, da? imi pare rau ca nu te-am vazut in tomis duminica...dar eram si eu cu baietzii!
Crix, super pozele....
Sanzi, te-ai linistit cu taurina? am vazut mai tirziu ca ai deschis si subiect separat...nu ai de ce sa iti faci probleme. a propos, mirosul ala de "oua stricate" ale formulelor de lapte praf este de la acesti aminoacizi, taurina si carnitina.
Caty, cum mai e Dinu? ai rezultatele analizelor?
Oana, dar Paul?
Tania.... trebuia sa veniti la orice ora, ca noi am fost acasa dupa 12!
multi pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragele mele,
sunt la pamant. nici nu stiu ce sa ma mai fac.
Am rezultatul analizelor de aseara. Dupa ce le-am citit la dr. n-am fost asa disperata dar astazi pe dc am vazut un subiect cu o fetita la care analizele sunt aproape ca la dinu si sabina a spus ca asa aratau analizele nepotelei ei care are leucemie cu un an in urma.
deci, incurajati-ma sau spuneti-mi ce sa fac mai departe ca eu sunt paralela cu domeniul medicinei si nu stiu ce sa mai cred.
deci rezultatele sunt:
exud faringian negativ
la urina negativ
la sange: hemoglobina 10 deci anemie si la leucocite 10.500 cand lim max la copii este de 8.000.
dr. a spus ca are o infectie dar nu stie unde. nici nu stie ce sa-mi zica. vine sambata sa-l vada din nou.
oricum temperatura nu a mai facut.
nu stiu daca are vreo importanta dar sotul meu are astm alergic si se trateaza cu seretide si cu un vaccin pe care il produceau cei de la halcis timisoara si care acum nu se mai gaseste.este posibil sa fie si dinu alergic? ce investigatii sa-i mai fac?
nu i-am facut coprocultura. ar trebui?

cam asta este starea mea.
v-am pupat.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Caty, eu nu ma prea pricep la analize, dar cred ca nu trebuie sa intri in panica. Ciudat mi se pare totusi ca dr-ul nu are ce sa iti zica, dar daca suspecta ceva grav, cred ca ti-ar fi spus. Mie imi ieseau intr-un timp leucocitele sub limita inferioara (vreo 6 luni) si ma gandeam ca sunt in ultima faza de leucemie .

Multi pupici lui Dinu!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Caty, sa stii ca si prietenul lui David are anemie, tot 10...si e perfect normal, cica majoritatea copiilor au anemie, nu trebuie sa iti faci mari probleme.
Dinu mananca bine? Ii dai fier?
Despre leucocite nu stiu ce sa iti spun, dar poate inca nu s-a tratat infectia in gat...
Revin mai incolo ca sunt cam obosita....dupa o zi de gradi...si mai ales ca a nins putin si copiii erau in culmea fericirii...a trebuit sa alergam putin pe afara...

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Paul este mai bine, am terminat deja Cexylul, febra nu a avut decat in primele 2 zile, i-au mai curs niste muci, trebuia sa mergem la dr. de familie sa ii faca vaccinul antigripal dar a zis sa mai asteptam putin pana ii trece bine raceala, pt. ca cica de la vaccin i se fac si mai multi muci. Ii mai dau si MultiSanosVit cu fier. Cred ca si maselele nu il mai supara chiar asa de tare.
July, ce este Ecoflorina? Nu i-am dat pana acum.
Crix, am vazut pozele, spor la munca in continuare. Vezi sa nu se accidenteze Alexia pe la santier!
Caty, multa sanatate lui Dinu.
Tania, ma bucur ca acum iti place soferia. Bafta in continuare! Trebuie sa iti si placa, sa te simti atrasa.
Fetele, nu stiti cum pot sa trimit sms-uri free de pe net, in afara de varianta www.myx.net?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare si de la noi, asa pe fuga!

Caty, te rog din suflet, mai intii sa te linistesti.
Eu nu ma pricep la analize, daca nu esti multumita de doctor, mergi la altul si nu te panica. Nu face asemenea comparatii cu ce ai citit pe forum, poate fi cu totul altceva, mai ales ca scrii ca sotul tau are astm alergic. Linisteste-te si incearca sa gindesti lucid, e greu dar nu pune raul in fata fara un diagnostic medical sigur.
Multa sanatate lui Dinu.

Roxana, inca sint intr-o brambureala de nedescris, mai als ca azi ajunge originalul trimis ieri cu DHL expres. Nu-mi doresc decit sa se termine, deja aseara am avut un inceput de migrena; am muncit la proiectul asta de mi-au sarit capacele, pina si pe al meu sot vinerea trecuta l-am pus sa ne ajute la incarcat TIR-ul, a avut febra musculara tot week-endul. Probleme au fost in fiecare an, cel mai rau e ca de ieri platim 260 euro pe zi stationare si asta din bani strinsi tot anul si destinati unor familii cu multi copii, in general, asta ma enerveaza cel mai tare.
Am intrat mai mult pt. Caty, de citit va citesc, ca am treaba multa la calculator, momentan si oricum sint in internet.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

dragelor,
multumesc din suflet pt suportul moral.
parca m-am mai linistit putin ca am mai citit ca anemia la copii nu-i problema mare si ca-i tare frecventa. dar ce fac cu nr mare de leucocite? la ce medic sa ma mai duc? parca nu mai am incredere in nici unul.mai ales ca nu-i stiu trecutul lui dinu care a luat o groaza de antibiotice si mi-e frica sa n-o iau de la capat cu antibioticele si sa-i faca mai mult rau.

oricum o sa ma mai linistesc si o sa avd ce mai zice dr. sambata.
deocamdata mi-a zis sa-i dau fier sirop cate 5 ml pe zi timp de 30 de zile.

mai astept sfaturi si sugestii de la voi.
va pupam.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna fetele,

Caty,stai linistita.Cel mai in masura sa-ti spuna este doctorul.Leucemia merge cu valori mari ale leucocitelor,peste 15.000.Valorile lui Dinu sigur indica o infectie in corp,nicidecum la ce te gandesti tu.Aveti grija de voi!Dr.care-a vazut analizele ce spune si cine este?
Oana,Ecoflorina se da ptr.refacerea florei intestinale dupa antibioterapie.Cate un flacon/zi,dizolvat in suc sau ceai.Cand ii faci antigripalul,ai grija sa ti-l scoata de la frigider,altfel n-are nici un efect,este inactivat.
Tania,nu m-ai cautat?Ca ieri intrebase cineva de mine si pana sa ies din sala lu'Sefu,persoana plecase.Oh,sa ma fi vazut pe mine ce ciufulita eram!...
Roxana,i-am vazut la parter,la camasi.Deh,era raion ptr.barbati!

Fetele,am sa revin cand ma mai linistesc.Imi cer scuze ca scriu atat de rar,poate am sa va povestesc candva mai multe.

Va pup si daca vreodata aveti nevoie de ceva si pot sa va ajut,cautati-ma!Ciufulite sau neciufulite!

July si Teo

Mergi la inceput