Mamici din Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Cornelia, ne tii pe jar!?! Ne spui??????????
Roxana, io l-as da si miine pe Patrick la gradi, da nu am unde, ii ia de la 3 ani impliniti pina pe 30 iunie, inca are noroc, ca e asa pe muchie, ca altfel a vea drept de loc la gradi de la 4 ani. La cresa, te usuca cit costa in jur de 400 euro pe luna chiar si numai dimineata, asta e.

Cornelia, e baietel? hai spune-ne...................

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Alina, iti tinem pumnii sa fie bine. Important e ca tu esti optimista .

Cornelia

Mergi la inceput

Acum am vazut raspunsul tau, Cornelia, hai nu fii melancolica; sa stii ca e frumos si cu pereche(adica baietel si fetita), mai faceti mai tirziu o fetita, io am mai scris pe aici ca si eu mai vreau o fetita asa peste 2 ani.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE,... NU ESTE FOARTE IMPORTANT SEXUL..SAU DOAR ASA SPUN EU ACUM....NU STIU...
ORICE, NUMAI SANATOS SA FIE....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Si eu am zis la fel, Alina. Dar trebuie sa recunosc, mi-am dorit baiat si prima data si acum. Totusi, m-a cam socat vestea.

Narcisa, stiu ca voi va ganditi si la o fetita. Teoretic si eu as vrea inca un copil, dar ... daca am trai intr-o lume perfecta sau macar in Germania . Glumesc, nu-mi doresc sa locuiesc in alta tara.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Buna tuturor !

Oana, eu i-am dat acelasi tratament lui Vlad pt. laringita combinata cu viroza pulmonara si s-a facut bine in 5 zile. Fara Calgel, ala e pt. dintzi, imi amintesc ca era bun acum 4 ani cand il foloseam si eu la fi-miu. Eu zic sa-i dai Cexylul pt. ca altfel o lungesti cu boala mult si bine cu Paulica si in final tot la antibiotic ajungi.

Crix, la libaneza e 100 euro/ luna, fara transport. Eu nu platesc transp. ca stau aproape. Costul transp. nu e inclus in banii astia, din cate stiu eu. Manualele mai costa 125 de USD/an. Nu le dau de mancare acolo, fiecare copil are pachet de acasa.

Cornelia, felicitari, viitoare mamica de baietzel ! Stii… eu as vrea o fetitza, ca n-am !

Alina, ma bucur ca ai ramas din nou insarcinata, sa dea D-zeu sa fie bine de data asta ! Eu am nascut cu dr. Lutescu, prin cezariana, dar am fost pacienta sotiei lui. La operatie insa el m-a taiat iar ea a fost mana a 2-a. Eu am avut o sarcina fara probleme, am vrut cezariana de la bun inceput si prin urmare, am nascut "programat", adica la ora X in ziua Y am fost la spital pt. operatie.

Daca vreti sa vedeti pozele pe care le-am facut in excursie , sunt in 2 albume , pe adresa mea de pe yahoo, cea de mai jos. Dati pe Slideshow, sunt o gramada…

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Cornelia, ai dreptate.
Si mai cred ca si starea de emotivitate caracteristica de cele mai multe ori femeilor insarcinate, te-a facut sa ai aceasta reactie la aflarea vestii.
Iti doresc sarcina cit mai usoara in continuare, sa stii ca baietii sint mai mamosi si se alinta mai mult decit fetele!

Ma duc la spalat geamuri in continuare, ca vine adventul si Patrick vrea geamuri decorate cu pozici, mi le arata in fiecare zi de nnn ori.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

SA STITI CA AM AUZIT SI AM SI CITIT UNDEVA CA, MAI SUNT CAZURI, CAND LI S-A SPUS CA BEBE ARE UN ANUME SEX \,IAR NA NASTERE ...SURPRIZA!!!! DAR POATE NU AVEAU ECOGRAFE PERFORMANTE, SAU.....EU STIU?...
LAURA... CUM TI S-A PARUT A FI D-NA LUTESCU, IN DECURSUL TIMPULUI? AM AUZIT CA LA MAJORITATEA LE SPUNE DE CEZARIANA..CREZI CA ESTE ADEVARAT??? DACA...DOAMNE AJUTA SA FIE BINE!....EU AS VREA SA NASC NORMAL, CHIAR DACA AM O STRANGERE DE INIMA....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragelor,
stiu ca n-am mai scris demult si merit trasa de urechi dar credeti-ma ca sunt intr-o mare lipsa de timp si sunt disperata cu Dinu care de 2 luni este incontinuu racit si cu rosu in gat. Dupa ce ii dau tratament si se face bine la 3 zile din nou incepe febra si celelalte.

Ultima data i-am dat sumamed care este f. puternic si a fost sanatos o saptamana. A facut delia osu in gat de la gradinita si hop si el.
Sunt disperata efectiv. La sv sunt f.f. aglomerata. Abia apuc sa va citesc dar nu mai apuc asa scriu nimic .
a... si intre timp m-am si mutat. Imi aparuse mucegai in toata casa asa ca am hotarat sa ma mut decat sa o repar pt ca nu aveam cum cu copiii.
Deci crix ti-am ramas datoare cu hamurile pe care ar tb sa ti le inapoiez ca nu-mi folosesc mai deloc.
Acum m-am mutat in zona anda-cet pe langa liceul auto.
Nici nu vreau sa-mi amintesc ce nebunie a fost cu cautarea apartamentului si ce-am vazut si la ce preturi...
Tania vreau si eu detalii despre casutele alea? Trebuie sa ai terenul? Orice informatie detii te rog spune-ne si noua. E de groaza cu ap astea.
Deci dr. cand a vazut cum e cu Dinu pur si simplu nu stie ce sa-mi mai dea. Asa ca:
1. n-o mai dau pe Delia la gradinita.
2. pana in ianuarie o mai tin la mine si apoi pleaca cu maica-mea si tb sa-mi gasesc pe cineva care sa stea cu Dinu.
Nu se mai poate asa. Nici maica-mea nu rezista cu 2 copii si nici eu nu mai rezist sa-l am pe dinu vesnic bolnav. M-a trimis chiar in spital sa-i fac investigatii mai amanuntite.
A vb cu Dr. Sora (july ai auzit de el?) si n-a vrut sa-l interneze ca a zis ca nu-i copil de internat. Ca vine cu una si pleaca cu 3 acasa. Mi-a spus sa-i fac urina si sangele la un cabinet particular. M-am dus la iowemed si i-a luat exudat si sange din degetel si i-am dus si urina.
Maine seara imi da rezultatele.
Nu stiu ce sa ma mai fac. dati-mi sfaturi va rog. orice.
Si daca auziti de cineva care ar vrea sa tina un copil ca dinu astept orice recomandare de la voi.
Cornelia, narcisa, tania, va admir. eu simt ca este peste puterile mele si unul singur. Nu mai am puterea sa o mai iau inca o data de la capat. Sunt epuizata fizic si psihic.

Va pup pe toate si va asigur ca va citesc zilnic chaira daca nu apuc as scriu. Sunt alaturi de voi si va doresc la toate numai bine.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caty...imi pare tare rau ca te chinui asa cu Dinu. poate analizele iti vor spune mai multe..ptr ca in orice caz nu este normal sa aiba asemenea remisii ale bolii la doar o saptamina dupa summamed!! trebuie investigata si posibilitatea ca aceste probleme sa nu fie de origina bacteriana - altfel ar fi fost demult distruse de atitea antiibotice - sau, pe de alta parte, daca antibioticele astea date fara antibiograma nu au provocat rezistenta microorganismelor....este foarte posibil! in cazul unui copil de virsta lui este neobisnuit sa nu reactioneze imediat la antibiotice atit de puternice. incearca sa ne scrii cum a iesit analizele si insista sa i se faca copilului antibiograma! multi pupici si sanatate!
Alina....chiar ca nu conteaza sexul....ci sanatatea! nu ne-ai spus cum te simti!
Narcisa, spor la treaba si pupici tizului de Patrick. ce face nora mea, cum e cu dintisorii? marfa preturile la gradi....
Laura, ce mai face Vlad? mai pune si niste poze cu el...ca nu l-am mai vazut de mult!

Mergi la inceput