Mamici din Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 9
narcisa spune:
Oana, calgel am cumparat si eu anul trecut in Constanta, am folosit si la Patrick si la Vivien, am observat ca ajuta, calmeaza durerea, cel putin asta a fost impresia, Patrick acum citeva luni, tot cu maselute, se trezea noaptea scincind si arata ca-l doare, il dadeam cu Calgel si adormea la loc. La nurofen Patrick mi-a facut alergie, zici ca avea pojar, bubite mici rosii, i-am dat o singura data. In rest nu-mi sunt cunoscute medicamentele. Multa sanatate lui Paul!
Sinzi, aude mai mult germana, mai vorbesc si in romaneste cu el numai eu si ce aude la televizor, oricum intelege si unele cuvinte le foloseste si in romana si in germana. Disociaza limbile, asta e clar, cind vorbersc cu el romaneste raspunde cu da sau nu dupa caz, in germana cu ja sau nein, asta am constatat. Si cuvinte scurte spune in ambele limbi, in rest de groaza ex. il intreb: esti cuminte, raspunde miiiin; sigur? ugu s.a.m.d. In rest are reactii perfect normale, mai am speranta ca la anul in august se duce la gradi, daca pina atunci nu evolueaza substantial, poate se da dupa copii, mai repede. Cum stai cu David la capitolul pampersi, folositi inca la greu? Patrick face din ce in ce mai des pipi la olita, dar cind isi aduce aminte, dimineata, la prinz inainte si dupa somn si seara inainte de culcare, in rest il intreb si zice ca nu face. Ce ma mira e ca totusi constientizeaza ca face pipi, sta pe olita si se concentreaza pina face. Caca face de cele mai multe ori in somn. Vivien sta si ea bine in funduletz, nu stiu ce sa fac, s-o pun la olita!?! o fi prea devreme? mi-e teama ca dupa scurt timp sa nu refuze total, cum am mai auzit in unele cazuri.
Cit despre body-uri si aici unul de la H&M, asa mai bun calitativ, este 5-6 euro asa ca..... da ca si in Ro gasesti si la 2-3 euro da intra la apa dupa 2-3 spalari de groaza.
narcisa
narcisa spune:
Mai fetelor, eu scriam adineauri mesajul anterior, cu Vivien linga mine, ea fiind in tarc; o asezasem in fundulet in coltul opus mie sa vad ce face mai bine, in timp ce scriam la un moment dat am vazut-o ca era pe burtica, cind am trimis mesajul anterior, am crezut ca ma fura peisajul, statea in fundulet linga mine, se asezase singurica si se juca cu o jucarie uitindu-se la mine. Mai piticii astia se tin numai de pozne.....
narcisa
sinzi_ana spune:
Oana si eu mie mi-a recomandat dr asta vara Cexyl, cand a facut 4 zile la rand febra, fara nici un alt motiv aparent, i-am dat numai 2 zile (am gresit ar fi trebuit sa ii dau cel putin 5) ...am renuntat pt ca mi s-a parut prea dur tratamentul...
CAt despre Calgel? Eu nu prea l=am folosit la David ca nu parea sa aiba vre-un efect, dar baiatul meu nici nu prea a suferit de dinti. LA 1,3 ani avea toti dintii si maselele in gura. Ce masele mai are de iesit Paul? Are deja 4?
Narcisa, noi nu scapam de pampersi!!! Incerc sa il mai pun pe wc (pe olita nu vrea sa stea), dar nu prea ii nimeresc orele (kaka face azi dimineata, maine seara si tot asa). Intr-un timp spunea ca face kaka dar nu vroia sa stea nici pe oala nici pe wc, acum nu mai spune dar sta pe wc! Pipi el nu prea face nici prea des, si nici cand e pe wc (sper ca nu se tine!) Mi se pare asa un pas important treaba asta cu wc!!! De abia astept sa se invete macar putin...
Si eu vreau sa il iau pe David la gradi putin cu mine, tot in speranta ca isi va da drumul la vorbit mai repede (dar il asteptam pe tati!) imi e putin teama de raceli ca cei mici de la gradi mereu sunt raciti si educatoarele stau cu siropurile de antibiotic pe catedra!
gata!!! somn usor!!!
Sinzi si David
The best of David, new
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Oana, multa sanatate lui Paul. Despre Calgel, nu stiu ce efect are, dar Maria l-ar manca pe paine. Cand o intreb daca sa o dau cu gel la dintisori e toata numai un zambet si de fiecare data...mai vrea.
Si mama a inceput sa o puna pe oala pe Maria. Ce mi s epare interesant e ca ea anunta cand face pishu, dar la kk, fuge si nu vrea pe oala. A invatat-o mama si ne anunta oaoa (oala) epe-epe (repede-repede). Probelma e ca eu nu am nici un chef sa ma tin dupa ea si cred ca abia la vara o sa incercam sa scapam de scutecele.
Crixia, si eu i-am cautat body-uri Mariei, dar gen maieu sau maneca scurta. Mi s-a spus ca cei de la Z au si pt. 3 ani, dar nu am vazut in Constanta. Singurele care ii mai vin sunt unele de la magazinul cu produse TCM din Piata Grivitei. Sunt trei bucati la set, pe 86-92 cm (parca). Sunt destul de bune si ieftine: 250.000 lei setul.
Alina, ca sa iti schimbi numele, trebuie sa trimiti un mail administratorului. Numai el poate efectua operatiunea asta.
Fetelor, cum mai stati cu pariurile? Am fost ieri la dr. Roxana, desfaci plicul?
Cornelia
CRIXIA spune:
Cornelia, se apropie ceasul prezicerilor??????? Ti-a spus ce este comoara din tine?
Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe
BB23 spune:
BUNA DIMINEATA!
ESTE ADEVARAT, NU SUNT PENTRU PRIMA DATA AICI, DAR DEE DATA ACEASTA VREAU SA RAAAAAMANNNNNNN!!!!!!!!!!POATE MA VA AJUTA DUMNEZEU,MAI ALES CA VOI BOTEZA IN SCURT TIMP, UN BAIETEL, TOCMAI IN SUCEAVA...
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
Cornelia spune:
Da, Crixia, mi-a zis. El era f. sigur pe el. Mi-a scris sexul si in fisa. Sa va spun?
Cornelia
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
Alina, asa mai merge....iti tinem pumnii sa ramai cu noi...oricum trebuia sa ramii si data trecuta, indiferent de ce se intimpla! cum te simti? totul ok?
Cornelia....hm...pai deschidem! ai vreun rezultat? hai, asteptam! eu trimit PM in clipa asta, imi spui daca am avut dreptate sau nu!
Narcisa...ce ti-e si cu visele astea....si eu m uit la Patrick si ma gindesc cum va fi sa mearga..macar de-a busilea. eu nu cred ca trebuie sa iti fai griji ptr Patrick - trebuie doar sa isi "dea drumul" la guritza. asa facea si baietzelul unei prietene, 2 ani in septembrie - pina acum 3-4 luni zicea doar citeva cuvinte disparate si pocite....si acum....e super, dintr-o data a inceput sa lege cuvintele intre ele, mai ales de cind e si el la gradinitza...cred ca a contat fff mult integrarea intr-o comunitate de pitici, mai ales ca el e si sociabil.
Cornelia spune:
Se pare ca majoritatea a "hotarat", e baiat. L-am intrebat daca e sigur si imi repeta intr-una: da, e baiat, baiat. Om vedea noi, la inceputul lui mai
De atunci, in loc sa sar in sus de bucurie, am cazut in butoiul cu melancolie si m-au apucat si toate temerile. Ce ma fac cu un baietoi? Ca eu imi imaginam un bb Mariuta si acum e Mariut. Cum m-oi descurca? Doru, cand a aflat (cu toate ca ma rugase sa nu ii spun pana la Craciun, dar cine s-a putut abtine), ma intrebat: dar mai facem si o fetita, nu?
Cornelia
BB23 spune:
OFFF, IMI PARE RAU CA NU AM RAMAS CU VOI SI DATA TRECUTA, DAR,CAND VEDEAM COPII, SAU AUZEAM CA SE VORBESTE DEPRE EI SAU VEDEAM GRAVIDUTE, MA APUCAU CRIZELE.....PUR SI SIMPLU, NU SUPORTAM NIMIC.....
BINEINTELES NU S-A VINDECAT TOTUL, DAR SUINT OPTIMISTA, VREAU SA FIU OPTIMISTA SI VREAU SA AM INCREDERE IN D-NA LUTESCU, CA V-A FACE TREABA BUNA...
CHIAR IERI M-AM CONFRUNTAT CU INLOCUITORUL DOCTOREI DE FAMILIE. D-NA LUTESCU MI-A DAT OVULE(UTROGESTAN, 2/SEARA) SI ASPENTER, (1G/ZI, DUPA-AMIAZA).ACESTA, MI-A SCIS PE RETETA, NUMAI UTROGESTANUL,IAR ASPENTERUL, PE MOTIV CA:"MEDICUL TAU GINECOLOG NU STIE CA ASPIRINA ESTE INTERZISA IN SARCINA....?"
ASTAZI, AM FOST SI AM CUMPARAT ASPENTERUL....