Cererea in casatorie
Raspunsuri - Pagina 2
kopilash spune:
chiar ca uauuuuuuu!!!
am zambit de feriire(daca se poate spune)pentur voi...celecar eati avut parte de asemenea surprize....eu inca nu am trecut prin asemenea emotii...sper sper repede sa ajing si eu.
felicitari la toatea intradevar niste povesti emotinante!!!!
pupici kopilah
symaco spune:
voi ati avut parte de romantism,nu gluma!!
la mine a inceput asa:eram la Iasi la sora subsemnatului,implineam 18 ani.zi frumoasa de decemvrie ne-am plimbat usurel prin Iasi toata ziua.seara ne pregateam pt iesirea in oras,intru in cada sa fac o baie fierbinte si ma cam ia cu ameteli...apa mult prea fierbinte!ajung pana la usa la baie si lesin,lamai,otet pahare cu apa rece ajuta la trezire!
nu mai aveam chef de nici o iesire...dar zic sa le fac pe plac ca asa se aranjasera cu totii!impreuna cu noi mai era o sora de-a mea.mergem la o pizzerie(in aceeasi cladire e si o discoteca mare),Off topic:ceea mai buna pizza pe care am mancat-o am gasit-o acolo!!,deci papam,apoi decidem sa mergem in disco ca si asa era la 3 pasi de usa pizzeriei.
ajung si la cererea in casatorie nu va speriati!!
cand am pasit in discoteca a inceput sa imi bata inima mult mai tare ca normal...din cauza volumului exagerat!
ne asezam,comandam si la un momendat il vaz pe al meu in genunchi in fata mea,tinandu-ma de mana imi zicea ceva!eu incep sa urlu``ce zici`´?e clar ca m-am prins despre ce e vb dar vroiam sa aud si io ce ´´ma abureste´´,...nu mi-a fost dat
nu e cu floricele si lumanarele desi sunt adepta romantismului,dar a fost tare frumos al meu stralucea in camasa alba(rareori se pune la camasa).
dupe inca 2 ani ne aflam la starea civila!
inca ceva timp si tineam in brate si puiutza!
Degetzel spune:
Symaco, cred ca nu exista cerere in casatorie care sa fie lipsita de romantism! Toate sunt extraordinare si sunt unice pentru noi, si cred ca ce ne place cel mai mult e originalitatea dragilor nostri.
flafi spune:
am ras si m-am emotionat in acelasi timp
Sa povestes si eu acum:
Anul asta de ziua lui vine sa ma ia de la birou sa mergem in oras sa petrecem . Eu tot trancaneam si il bateam la cam unde merge. Ajungem la restaurantul cu pricina cand colo soc! era in renovare. Il vad pe omu meu un car de nervi. M-am enervat si eu ca nu intelegeam ce naiba avea de i-au sarit dracii ca e inchis restaurantul. In fine, plecam la altul... ajungem, comandam, mancam, el nervos eu nedumirita, plecam. Ajungem acasa ne schimbam in haine de casa etc si ne intindem in pat, eu glumeata cum sunt din fire tot radeam cu gura pana la urechi de diferite treburi, faceam misto de el si de posibila noastra nunta. La care el se supara si se ia de mine ca eu nu pot sta serioasa 5 min ca el are de discutat lucruri serioase. Atunci ma intreaba daca vreau sa fiu sotia lui. Bineinteles ca m-am pus pe un ras de nu ma mai puteam opri. Pe langa faptul ca inelul era cu 5 numere mai mare am aflat si de ce era el botots. Omul nu m-a mai cerut in casatorie pt ca era inchis restaurantul!
Pe mine ma mai distreaza si acum felul in care era sa raman eu neceruta din cauza unui restaurant in renovare.
Va pup!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
niccostea spune:
Flafi draga, iar nu gasesc Smile-ul ala cu capul care se rostogoleste de ras, dar crede-ma ca stau cu capul in computer de vreo 7 ore, ma ustura ochii de mor, si tot m-am pus pe ras cand am citit cum ai fost ceruta tu...si mai rad si acum si cred ca si maine tot o sa mai rad!
Eu nu stiu daca m-a cerut...Adica n-am inel, dar pregatiri facem...
Pupici la toata lumea!
oana-paula spune:
Buna fetelor!
In sfarsit m-am hotarat si eu sa intru in vb cu voi,nu doar sa va urmaresc de la distanta.Iata cum a fost la mine:29 iul.2003,Costinesti.Eram plecati la mare cu niste buni prieteni, eram in gazda si pe la lasatul serii puiul meu ia un ghiozdanas in spate si dispare(fara sa il vad eu, normal).Dupa ceva tp am inceput sa ma intreb de ce nu vine(stiam ca s-a dus sa ia apa minerala).In fine, apare, eram deja nervoasa, imi zambeste frumos si ne pregatim sa plecam la plimbare pe faleza.Ca un facut, prietenii nostri sunt prea obositi ca sa iasa, asa ca plecam singurei, cu ghiozdanul in spate.Eram asa de curioasa sa stiu ce-mi ascunde acolo...Nu ma asteptam nicicum la ce urma sa se intample(desi eram impreuna de 3 ani si urma sa ne mutam amandoi).In drum spre plaja cumparam fistic, iar odata ajunsi intr-un loc ferit de aglomeratie, puiul meu imi pune punga cu fistic in brate si ma trimite putin mai departe.Si stai si mananca fistic.... Intr-un tarziu termina de aranjat totul si ma ia de mana sa-mi arate.Mi s-au inmuiat picioarele....Era pusa o patura, inconjurata de lumanarele, iar in mijlocul ei 2 cupe cu sampanie.Era totul atat de frumos,marea era la 20 cm de picioarele noastre, luna, briza,toate isi indeplineau rolul pentru ca "tabloul" ala sa fie SUPERB.Insa tot nu credeam ca o sa apara si inelul, ma gandeam ca este doar o seara romantica.Si dupa pupici si vorbe dulci, dupa cateva guri de sampanie, il simt pe Dami ca devine din ce in ce mai nervos, pe masura ce se apropie de sfarsit sampania din pahar.Bem noi si ultimele guri si gata....El se inverzeste la fata, cum adica "gata".Si inelul unde e?Smecherul ramasese lipit de fundul paharului cu o picatura de sampanie.Cand l-am vazut chiar nu mai aveam cuvinte, mi-au dat lacrimile si in momentul ala sunt sigura ca am fost cea mai fericita fiinta din lume
Nu stiu daca veti avea rabdare sa cititi asta, insa nu am putut sa nu scriu asa ceva.Scuze, dar nu prea le am cu povestitul.
multumesc ca ma primiti si pe mine!
Degetzel spune:
Bine ai venit Oana-Paula !!
Povestea ta a fost emotionanta, romantica si ... SUPER !! Normal ca am citit toata povestea !! Ma bucur cand vad ca asemenea lucruri nu se intampla numai in filme si avem parte si noi de asemenea momente. Desi meritul este si al nostru... ca am stiut cum sa alegem !
Pupici !
oana-paula spune:
Multumesc Degetzel!
Atunci a fost superb, dar cu el in fiecare zi e sarbatoare.Ne iubim atat de mult!!!!!
In week-end am avut musafiri o familie "veche" de 11 ani si am avut surpriza neplacuta sa vad ca nu se purtau unul cu altul prea dragut(asta ca sa apun ca sotul era de-a dreptul badaran) si ne-am promis ca noi n-o sa ajungem asa nici dupa 50 de ani de casnicie.(asa cred ca ziceau si ei cand erau inca necasatoriti)
O zi buna tuturor!
anduta78 spune:
Buna fetelor.Sunt "noua" pe site desi il accesez de mult.As dori sa ma "laud" si eu cu cererea in casatorie. Implineam 3 ani de cand eram impreuna si a insistat f mult sa iesim.El era destul de obosit si nu as prea fi vrut sa iesim.In final am "cedat".Am ajuns in discoteca in care noi ne cunoscusem si am avut surpriza sa mai vad cativa prieteni-invitati de el, firesc.La 12 noaptea l-am vazut apropiindu-se de mine cu un tort si am zis ce dragut!apoi pe tort am vazut scris: VREI SA FII SOTIA MEA? si un inel pe tort.A fost foarte emotionant si le doresc tuturor sa aiba parte de asemenea momente. Avem nunta pe 25 iunie.Va pup