Cererea in casatorie

Cererea in casatorie | Autor: Degetzel

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata viitoare miresici... si nu numai ele...

In weekendul care a trecut a fost ziua dragului meu si a fost atat de frumos si cu multe surprize (pe care i le-am pregatit...) incat mi-am adus aminte de ziua in care am fost ceruta in casatorie si ce emotionata am fost!!! Si m-am gandit sa impartasesc si cu voi cele cateva clipe de emotie pe care le-am simtit atunci:

Deci... se intampla in mai 2004, tocmai ajunsesem acasa super fericita (aflasem ca fusesem acceptata sa lucrez la Crowne Plaza), eram obosita dar abia asteptam sa-i povestesc lui Adi cum au decurs tratativele. De cum mi-a deschis usa, am inceput sa turui ca disperata cum a fost si ce fericita eram.... si vorbeam... si vorbeam....si nu m-am oprit decat ca sa spun ca mor de foame si ca ma reped repede in dormitor sa ma schimb si vin la masa. Daaaa... numai ca atunci cand am deschis eu usa la dormitor.... am ramas in pragul usii cu ochii cascati... era plin de lumanarele aprinse, un buchet mare de florin era pe masuta si sampania era deschisa ... Eu, in inocenta mea, m-am gandit ca a pregatit o surpriza sa sarbatorim faptul ca imi schimbam serviciul (cautam de ceva timp...), Dar cand mam intors si am vazut in mana lui o cutiuta mica rosie .... am inghetat ! Bineinteles a urmat cererea, am deschis cutiuta..., dar parca eram in transa...si dintr-odata am inceput sa rad ca o disperata ...eram asa de fericita ca nu puteam decat sa rad de fericire !!! Si nici macar nu ii dadusem un raspuns ... abia cand m-am linistit putin am sarit de gatul lui si i-am strigat un DA mareeee...

Well.. cam asa s-a intamplat ... pentru mine a fost o surpriza nu neaparat pentru ca s-a intamplat (ne cunosteam de 4 ani si stateam impreuna de 1 an si ceva), ci momentul a fost unul care m-a luat prin surprindere...

Va pup dragele mele si abia astept sa citesc cum a fost si la voi !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Minunata povestioara si mai ales momentul,caci uite asa le aranjeaza Bunul Dumnezeu,pe toate gramada.
Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina v spune:

Super, super, super...
Casa de piatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

suuuuper... Multa fericire !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

ce frumooooooos! ca'n filme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Degetzel ai un logodnic de nota 10! Sper sa aveti o nunta ca in povesti si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Sa va povestesc cum a fost la mine... S-a intamplat acum 3 ani exact de ziua mea. Iesiseram in oras la un restaurant cu cativa prieteni. La un moment dat (ajunseseram la faza cu sampania) prietena mea ma intreaba daca merg la toaleta... ii spun ca nu si ea tot tragea de mine.. Pana la urma ma duc. Cand ma intorc, toti strigau sa dam noroc, asa ca m-am conformat: am dat noroc, mi-au cantat "La multi ani!" si dau sa beau. Toti cu ochii pe mine! Nu m-am prins pentru moment... Inelul era in paharul cu sampanie! A fost emotionant.. nici nu am cuvinte sa va spun ce am simtit in momentele alea... -cred ca emoticon-ul acesta spune totul! Apoi am facut logodna la biserica si petrecere mareeee mareee ! Acum urmeaza nunta... si pe urma..sper.. !

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Chiar a fost ca-n filme pentru mine Poate nu este cea mai originala cerere (am auzit eu unele....)dar a fost cea mai potrivita pentru mine si la momentul cel mai bun !

Fetele mele dragi, povestiti si voi cum a fost la voi, sunt sigura ca acest moment este tot atat de special si de neuitat la fiecare, si toate am trait "ca-n filme" cateva clipe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

O zi obisnuita de vara. Dimineata. Cobor din bloc, dau sa urc in masina...stupoare...doua roti dezumflate!!! Nervi, blesteme, etc. Al meu coboara si el se ia cu mainile de cap, boscorodeste vreo 5 min, dupa care imi cheama un taxi si plec. Ma duc la servici, muncesc ca robu' ..cald afara...clienti morocanosi. Zi nasoala! Pe la cinci in sun pe domnul sa vina sa ma ia. "Vin in 10 min"; la sase sun din nou; "Acu vin"; Sun la prietenii nostri cei mai buni "Nu putem veni ca suntem cu al tau si reparam masina". La sapte seara sun din nou...fierband de furie....in fine vin ei (al meu si cei doi prieteni) cu niste fete senine si ma recupereaza de la birou. Toti trei se poarta care mai de care mai ciudat. Mergem pana acasa, al meu cica "hai ca mergem la Keoke sa bem un suc". Buuun....vin prietenii, plecam...ajungem la Keoke. Al meu care nu bea aproape deloc, comanda o sticla de vin. Toata gasca cu ochii pe mine chicotea si isi dadea coate. Al meu bea un pahar, doua, trei...deja imi venea sa il iau la scandal. La un moment dat se ridica prietena mea de la masa...cica se duce la baie...al meu hop si el dupa ea! Imi fac cruce, nu mai pricepeam nimic! Se intorc de la baie,, liniste...toti se uitau la EL!! Al meu trage aer in piept, il umfla rasul (de la vin!) mai ia o gura, mai trage aer in piept, se uita la mine...iar rade...iar mai ia o gura de vin...imi venea sa ii smulg parul din cap...si incepe.."draga mea, stii Dana si Cata vor sa se casatoreasca anul viitor....si ...ma gandeam io asa....cum sa zic...(pauza sa mai ia o gura de vin), ca noi doi, ...ca io tot te iubesc si tot stam impreuna de doi ani...cum ziceam....auzi nu ai vrea sa fii nevasta mea, ca uite oamenii astia nu au nasi!! Astia de la masa deje se tavaleau pe jos de ras...nu de alta dar al meu avea o moaca caraghioasa cum incerca el sa fie romantic si zicea numai prostii...! Si scoate si inelul! Si imi zice mucalit "sper sa iti placa ca de aia am disparut cu totii toata ziua, am cautat inel!".
Cam asa am fost eu ceruta....ca de' trebuia sa ii cunune si pe oamenii aia cineva!

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Suuupeeer !!! Doamne cat mi-a placut povestea ta ! Chiar ca ne lovesc cu cererile cand nu ne asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nemaipomenit !!! Mi-a placut la nebunie Raluca !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Hai sa povestesc si eu acea zi superba...
Anul trecut pe 29.11 am facut 4 ani de cand ne iubim. Eu aveam o presimtire ca se va intampla ceva care ma va marca,simteam ca nu voi uita niciodata ziua de 29.11.2003.
Era sambata si ne planuisem sa mergem in Mall la film, dupa care sa ne intoarcem acasa si sa ne imbracam elegant fiindca la film plecasem casual.Urma sa vina sa ma ia de acasa sa mergem in acel loc "secret".
A venit momentul cand m-a luat de acasa. Am deschis usa si am ramas inmarmurita: era intr-un superb costum, cu un buchet mare de trandafiri si un tort in mana.Nu am rezistat si ne-am dat cadourile de la usa. Am uitat, inainte de a merge in Mall mi-a facut multe cadori si mi-a indeplinit toate dorintele, rasfatandu-ma ca pe un copil mic.....Bun, sa revenim....am plecat spre acel loc "secret". Dupa multe batai de cap, am descoperit unde ma ducea...la Marriott, restaurantul Cucina.
De la inceput m-am simtit ca Cenusareasa, totul a fost superb, de la intrarea in restaurant pana la iesire. Acolo totul era foarte romantic. Intr-un colt undeva erau niste baieti care cantau din mandolina, totul parand ca in filmele acelea de le vedem la TV. Parca eram in Italia.SUPERB!!!!!
Eu, bineinteles, banuiam ca imi pregateste ceva, dar stiind ca a cheltuit foarte multi bani, nu ma mai gandeam la un inel. Am zis ca poate o sa vin si inelul, dar in nici un caz in acea zi.
La un moment dat se duce la toaleta. Nu am fost nimic suspicios, doar ca el de fapt cauta ospatarul. Vroia sa faca in asa fel incat sa imi puna inelul pe desert, pe prajitura care o comandasem. Din pacate ospatarul era ff agitat fiindca era aglomeratie si nu a putut vorbi cu el.I-a venit alta idee....Dupa o cina lunga, la un moment dat, ma intreaba daca nu ma duc eu la toaleta.Avand nevoie, m-am dus.
Cand m-am intors, am ciocnit frumos, dupa care uitandu-ma la paharul de sampanie am spus:"Eram sigura ca voi murdari paharul cu ruj". In momentul acela el a incremenit. De ce? In paharul de sampanie imi pusese inelul, dar eu nu l-am observat....ha ha...In timp ce tineam paharul asa in mana, miscandu-l, se auzeau niste sunete ciudate din pahar, ca si cum ar fi fost ceva inauntru. M-am uitat in pahar si atunci cand am vazut inelul am ramas SOCATA si uimita!!! Nu stiam cum sa reactionez. Atunci el foarte dulce si romantic m-am intrebat daca vreau sa ii fiu sotie...a fost superb...un sentiment de nu pot sa il descriu in cuvinte.Bineinteles ca apoi au urmat scenele de pupaturi si pusul inelului pe deget.
De fapt toata seara a fost superba....
Doresc la toate fetele din lumea asta sa traiasca ceea ce am trait eu in acea zi.

Mergi la inceput