Mamici de noiembrie decembrie (89)
Raspunsuri - Pagina 7
Ele spune:
Buna la toata lumea!
Mamicilor, am si eu o problema. fetei ii curge un ochisor de ieri, ca si cum ar lacrima mai mult. stiti cumva despre ce este vorba sau cum as putea rezolva problema? daca nu ii trece ma duc la doctor dar intre timp..poate ma ajuta careva.
Elena si bb Denisa
dama spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
observ ca nici tu nu ai "linea negra" ...nici eu...
ba o am si ca pare un firicel acolo (dar e imperceptibila in poze), pt ca e aproape in nuanta pielii
sapt 40 pozitze
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ele
Buna la toata lumea!
Mamicilor, am si eu o problema. fetei ii curge un ochisor de ieri, ca si cum ar lacrima mai mult. stiti cumva despre ce este vorba sau cum as putea rezolva problema? daca nu ii trece ma duc la doctor dar intre timp..poate ma ajuta careva.
Elena si bb Denisa
s-ar putea sa fie un canal lacrimar infundat, nu stiu sigur, a avut fetita unei prietene... trebuie facut masaj la ochisor, nu e grav deloc, dar trebuie sa chemi pediatrul, iti va spune exact
nu te ingrijora, e o nimica toata, multi bebei au asta!
si trece f repede!
Trinity spune:
Gandacicooo ![]()
Asa stiam si eu, ca dilatatia maxima este de 10, da' ma gandeam eu cu mintea mea
sa nu ma chinui prea tare... ca de ramas acolo gandeam eu ca nu ramane 
Felis 
Dama, ai o burtica tare frumusica - n-are cum sa nu iasa un voinic de acolo...
Eu astept cu sufletu' la gura, dar vad ca nimic pana acum, doar contractii neregulate; din dop nu a mai iesit nimic (pana acum a fost doar incolor, nu cu firicele sangerii). Aaa si uitam! Imi curge colostru dintr-un san, asa, de unul singur... 
Ma iau spumele
am scris de 3 ori acelasi mesaj - s-a dat saitu' peste cap si hormonii mei nu suporta!!!
![]()
Fetele, deschid si eu un subiect "hot"
- sotzii vostri cum suporta ultima suta de metri?
Cris
40 sapt
andreap spune:
Fetelor, tocmai cand sa scriu s-a trezit galusca sa manance.A mancat f.putin(nu stiu de ce)si a luat-o somnu'.Mor de ciuda....Am la lapte de trebuie sa-l mulg in chiuveta.Poate se mai trezeste mai incolo.
In plus, la o ureche i-a aparut putin puroi la cercel.Ce sa fac?O sterg cu ser fiziologic.Altceva stiti?
M-a apucat nostalgia si ma uit pe pozele de cand eram
....
Azi trebuie sa vina preotul sa ne citeasca.Maine vine si medicul, sa vedem ce facem cu stranutul ala...
Vorbim mai tarziu
Andreea si BBica Maria
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Trinity
Fetele, deschid si eu un subiect "hot"- sotzii vostri cum suporta ultima suta de metri?
Cris40 sapt
CRIS ... sotul meu ...pe zi ce trece e mai atent si mai intzelegator cu mine... Cand ma mai apuca depresiile sau... ciufutzeniile... face cumva ori sa imi treaca ori sa nu mi le accentueze... In trimestrul 3 m-a apucat sforaitul
, de o saptamana nu stiam eu de ce ma trezesc mai tot timpul ca ma pupa de ma toceste... E noua lui metoda sa ma faca sa nu mai sforai
Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
CRIS... stai sa zic si din alt punct de vedere (ca am impresia ca nu am inteles bine sensul intrebarii)
Mai devreme am zis cum MA suporta el pe mine... Sa intzeleg ca tu de fapt intrebi cum suporta ei situatia pe ansamblu acum la sfarsit!...
Pai... el tot zice ca abia atunci cand va avea bb in bratze va constientiza "situatia". Altceva decat schimbarea lui in tot mai dragastos pe zi ce trece nu se vede...
A... si are maaaaaaaaaare grija la ce povesteshte... sa nu fie de mancare ca nu care cumva sa trebuiasca apoi sa plece sa cumpere...
Nu a patit-o decat de 2 ori, da i-a ajuns...![]()
Pozele mele!
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Trinity
Fetele, deschid si eu un subiect "hot"- sotzii vostri cum suporta ultima suta de metri?
-suporta cu stoicism toate fitzele mele..are de ales?
-da semne de nerabdare mai ceva ca mine...

- e emotionat la gandul ca "nastem"

cu
David, 37 sapt., DPN 7 dec.poze
danette spune:
Azi, 15.11 la 11.10 a nascut Aime prin cezariana un baietel de 2800 g – VLAD ANDREI. Amandoi sunt bine, Aime este inca la reanimare… o sa va scrie cand o sa poata.
Eu inca astept…. Asa cum banuiam, dr. vrea neaparat sa fiu cat mai aprope de termen, desi eu tare as fi vrut sa-mi faca cezariana mai repede…
Cel mai probabil luni 22.11 merg in clinica, iar marti o sa-mi faca cezariana, asta daca nu se intampla ceva neprevazut intre timp.
FELICITARI noilor mamici!!!
Vroiam sa mentionez ca nr. meu de tel. din lista trimisa de bits, nu e bun, este cu 0742 in loc de 0745...
Pupici,
Dana - sapt.39
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)
http://community.webshots.com/user/zonzo101
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
Azi, 15.11 la 11.10 a nascut Aime prin cezariana un baietel de 2800 g – VLAD ANDREI. Amandoi sunt bine, Aime este inca la reanimare… o sa va scrie cand o sa poata.
Dana - sapt.39
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)
http://community.webshots.com/user/zonzo101
URA!...
inca un bebelus...
ce inceput de saptamana...
E clar rost de

AIME ...
felicitari... sa-ti traiasca
baietelul
, sa fiti sanatosi amandoi si tie refacere rapida...

Pozele mele!