Mamici de noiembrie decembrie (89)
Raspunsuri - Pagina 5
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Miche
BUNA DIMINEATA!!!!
INCEPEM SAPTAMANA CU BB NOI!!!
ELIZA A DAT STARTUL!
Azi noapte a venit pe lume Alex si are 3.650 kg !
ELIZA ...

felicitari
... sanatate mult tie si lui
bb si refacere rapida...

Felis, 37 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Trinity spune:
Dragele mele, bine v-am regasit!
Felicitari proaspetelor mamici - sa fiti sanatoase, sa aveti bebei sanatosi si cumintzi!
Dama, Miche va tzin pumnii si sunt alaturi de voi pentru ca se pare ca nici eu nu mai am mult....
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa postez, dar am recuperat din capitolele anterioare.
Noi am intrat in saptamana 40 si echo de ieri arata o printzesa mare si capoasa
- 3,700 kg si DBP - 9,9 cm. Iar al meu dr parca e nebun - vrea sa ma convinga sa nasc natural.
Fetele care stiti, Gandacico, cineva - datzi-mi si mie un sfat: am cum sa ma dilat asa mult sa iasa asa o capatzana? Eu sunt micutz rau in bazin si ma tot intreb...
Aseara se pare ca am eliminat DOPUUUL, dar vad ca si dimineata, de inca doua ori - ceva gelatinos si incolor - cele care stiti deja, asta o fi?
Cris
40 sapt
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Gioni
Buna dimineata!
Pe 8 noiembrie, ora 10.50 s-a nascut Alexandru Mihai prin cezariana.
Sambata am venit acasa. Suntem amundoi sanatosi, Alex este un mancacios.
Atat deocamdata.Gioni
GIONI ...
felicitari... ce de vesti!...
Felicitari inca odata, sanatate si sa-ti traiasca flacaul mancacios.
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Salutare dupa 1000 ani de pauza . Nu stiu ce se intampla , dar eu nu pot sa mai trimit mesaje de acasa, pot citi, dar atat. Vad ca nu mi-a raspuns nimic admin, asa ca habar nu am ce sa mai incerc.
ROSERB ce ma bucur ca ai reusit sa postezi
(chiar daca nu direct!)... Stiu cum te simti... Si eu daca nu reusesc sa intru sau sa postez un mesaj...
nu pot exprima in cuvinte ce simt
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Fetelor cit paracetamol avem voie pe zi?
Bobita, 34 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
BOBITZA ... eu stiu ca max 3 paracetamol pe zi.

Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Trinity
Dragele mele, bine v-am regasit!
Noi am intrat in saptamana 40 si echo de ieri arata o printzesa mare si capoasa- 3,700 kg si DBP - 9,9 cm. Iar al meu dr parca e nebun - vrea sa ma convinga sa nasc natural.
Fetele care stiti, Gandacico, cineva - datzi-mi si mie un sfat: am cum sa ma dilat asa mult sa iasa asa o capatzana? Eu sunt micutz rau in bazin si ma tot intreb...
Aseara se pare ca am eliminat DOPUUUL, dar vad ca si dimineata, de inca doua ori - ceva gelatinos si incolor - cele care stiti deja, asta o fi?
Cris40 sapt
TRINITY... bine ai revenit...
. 9.9 e cam la limita... Din ce am auzit 10 cm te poti dilata...

La cum au descris fetele... se pare ca e dopul... Si am mai citit la ele ca mai poate contine si firicele rosii sangerii...
Bafta... ca vad ca esti aproape, f aproape de termen... Sa ai o printzesa sanatoasa...

Pozele mele!
dama spune:
quote:
Dama, Miche va tzin pumnii si sunt alaturi de voi pentru ca se pare ca nici eu nu mai am mult....
Trinity, iti multumesc si sa dea Domnul sa nu mai avem prea mult de asteptat, ca rabdarea mea a cam plecat la plimbare
quote:
am cum sa ma dilat asa mult sa iasa asa o capatzana? Eu sunt micutz rau in bazin si ma tot intreb...
din cate stiu eu dilatarea colului se face pana la 10 cm la toate femeile, dar chestia cu bazinul micutz este alta mancare de peste...asta numai dr tau isi poate da seama daca puiul tau poate sa treaca prin zona respectiva usor sau daca (fereasca Domnul) vor fi complicatii. Eu zic sa discuti neaparat cu el si sa-l intrebi si chiar sa-i spui ca nu vrei sa te chinui ca mai apoi sa ajungi la cutit.
quote:
uraaaaaaaaaaa, asta e
...mai mult ca sigur. Deci se apropie, ma rog pt tine sa fie bine, cat mai curand si fffffffff usor
...
sapt 40 pozitze
dama spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
pai pana la sfarsitul lunii mai sunt doar 2 saptamani...nu mai e asa de mult...
pana atunci...ai scari de urcat si coborat? [:D
sunt putine rau si or sa zica vecinii ca am innebunit

sapt 40 pozitze
FELIS spune:
Daca am terminat de citit ... ca am timp... am sa va dau vesti despre MOSS (Cristina) care este bine, va pupa pe toate dar nu mai are timp sa intre sa citeasca si sa posteze...
Am sa va dau niste citate de la ce mi-a scris ea (ca am innebunit-o cu intrebarile):
La 3 zile dupa ce a iesit din spital:
Eu am f. mult lapte, mi-a venit la 24 h dupa cezariana si totul este bine. Mi-a fost greu ieri pentru ca aveam distruse sfarcurile din cauza faptului ca nu alaptam corect...dar azi a venit medicul pediatru si am exersat cu ea pozitia ideala pentru alaptat.
acum e bine totul. maimutica mea mananca bine de la ambii sani si apoi doarme cam 3 h si jumatate fara sa o simt. Eu mi-am revenit 90 % dupa cezariana. Ma simt foarte bine, cel mai repede m-am refacut acasa....
La o saptamana dupa randurile de mai sus:
Eu am bagat-o pe Alexia pe supliment de lapte pentru ca nu imi mai ajunge laptele meu. am intrat cu ea intr-un program rezonabil.
azi noapte i-am dat san + biberon la 12 noapte si a dormit pana la4 dimineata. de la 4 la 5 i-am dat sa manance un biberon si a adormit pana la 9. deci nu a fost prea greu pentru mine.
odihnesete-te mult pentru ca in primele 10 zile vei fi rupta de oboseala din cauza lui bebe.
scuza-ma eu nu prea am mult timp sa mai stau pe internet. pe forum nu am mai intrat de nu stiu cand....
Aseara am primit la sfarsitul mesajului si urmatoarele randuri:
tine-ma la curent. eu nu am timp sa mai stau pe forum.
saluta-le pe fete din partea mea.
poate se indura radu si pune niste poze cu bebelina mea pe site,
stai linistita, este super cu cezariana... nici nu stii ce bine ma simt eu acum....
Pozele mele!
dama spune:
Am mai pus si niste poze din sapt 39 (la Burticutza micutza).
Ia spuneti-mi cum vi se pare burtica, a ajuns la stadiul maxim de dezvoltare?
se poate naste un copil de vreo 3500 dintr-insa?![]()
sapt 40
pozitze